Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kızlar bugün başka eczaneden yine test aldım ama şansıma yine aynı marka vardı,başka yokmuş yine,
yarın yaparım.Bakalım aynı şekilde mi olacak :18:

canım benim inşallah ya inşallah iyiki varsınız yoksa kafayı yerdim ben
nihal benim hem doktorum hemde arkadaşım canım benim

Teşekkür ederim tatlım, sen de benim canım arkadaşımsın, kimseyle paylaşamadığım duygularımı burdas sizinle paylaşabiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.

nihalciiiimmm nasılsın?

İyiyim bitanem, sen nasılsın, bana yazdığın an çıkmışım, kusura bakma hayatım, bugün nette sorun var, girip çıkıp duruyor, ben de şimdi girebildim ancak, bayağa çok sayfa ilerlemisiniz, oku oku bitmedi maşallah

Kokohantescim, (ismini bilmiyorum tatlım, ondan böyle hitap etmek durumunda kaldım, söylersen mutlu olurum, bu arada ben Nihal) en güzeli nedir biliyormusun, biz ilk ay denememizde adetim biter bitmez başladık diğer adetime kadar günaşırı devam ettik, yani yumurtlama günü hesaplamadım kesinlikle, hangi gün olduğunu biliyordum ama hesaplamadan ve işi şansa bırakmadan günaşırı devam ettik, ve sonuçta hamile kalmayı başarmıştım. Yumurtlamanın gününü hesaplamayın bence kızlar, günaşırı devam edin, bu fazlasıyla yeterli oluyor. Sende zaten doktor söylüyor, rahatsın o konuda, ama doktora gidemeyen kızlarımız aktiviteye full devam diyorum inşallah güzel sonuçlar elde edersiniz, beni de teyze yapıverirsiniz inşallah yakında

canım adetine bir haftaya kadar devam et demişsin benim 10 günüm kaldı son bir hafta birşey yapmayalımmı

Merhaba kizlar bu mart topigi 2 tanemi var ben subattan digerine gecmistim mart yaziyordu bunu yeni gordum benide eklermisin aborjinos batim 13 mart tlfdan girdigim icin surekli yazamiyorum ama hergun takip ediyorum bu aydan pek umutlu degilim aslinda adetten sonraki ikinci gun sadece bi kere oldu cunku esim cok feci grip ama yinede allahtan umit kesilmez diyorum bakalim bekleyip gorcez

Canım, eşinin grip olması senin hamile kalmanı engellemez ki, siz günaşırı ilişkiye devam edin, öyle adetten 2 gün sonra 1 kerecikle hamile kalman bayağa zor, adetten 2 gün sonra yumurtlama dönemin değil çünkü. Aktivitelere devam. Hayırlısı olsun, hayatım. İnşallah bu ay hamile kalırsın.

Kızlar bugün başka eczaneden yine test aldım ama şansıma yine aynı marka vardı,başka yokmuş yine,
yarın yaparım.Bakalım aynı şekilde mi olacak :18:

Hadi hayırlısı, yarın sabah haberlerini bekliyoruz. Ama test yapmadan 6 saat önce idrar çıkmamış olman lazım, biliyorsundur. en az 6 saatlık idrar olursa sonuç kesin olur, eğer beta HCG çok yüksekse yani ileri dönem hamilelikte 3-4 saatlık idrarda bile çıkabiliyor, ama seninki öyle değil daha erken, bu yüzdne 6 saatlik idrarla testi yap. Güzel haberlerini bekleyeceğiz tatlım.

tamam canım o zaman hesaplara göre 26 sında olduğuma göre ayın 12 inden sonra başlamam lazım yumurtaların çatladığı zaman denk gelsin diye adete kadar devam edilicek bu arada listede beklenmeyen adet tarihi 26 mart olucak gülüm yaşımda 27 listenin çok arkasından geliyorum en arka gerçi
allahım güzel haberlerle döndürür tüm bebek bekleyenleri inşallah.

sağol canım güzel açıklamaların için tarife göre hareket edeceğim stres olmamak lazım aslında tarihlerle uğraşınca ister istemez insan şuanda reglimde devam ediyor iştahımda açık bakalım diğer ay ne ruh hallerine giricem bende test yapim mi falan telaşı yaşatımcam tüm kızların yazılarını okuyorum çok güzel duygular herkesin umudunu rabbim karşılıkla cevap verir inşallah .

Son düzenleme:
kızlar bu yumurtlama dönemi hesaplama diye birşey buldum 26 şubat son tarihi yazınca 7 mart ve 12 mart arası ovulasyon tarihi diyor yani 3 gün önce olarak hesaplanıyor diye biliyordum ben yanlışmı biliyorum mesela 26 martta olacağım 14 gün geri geldim 12 mart oluyor -3 gün çıkınca 9 mart -15 mart olması gerekmiyor mu
tam adet bitiminden başlarsam sanki erkek çocuk olur diye okumuştum napmalıyım sizce.

Son düzenleme:

Tatlım, eşin iş seyahatine falan çıkıyormu? yoksa her akşam evdemidir? evdeyse bu hesaplara gerek yok, adet bitsin, günaşırı ilişkide bulunun, yok fırsat olmuyor dersen, tahmini yumurtlama dönemin dediğin gibi 12 mart, diğer zamanlar fırsat balamasanız bile 9 mart- 15 mart arasında (özellikle de 9-11-13 mart günlerinde) mutlaka ilişkide bulunun. Hayırlısı olsun bitanem! ALLAH en kısa zamanda bebişine kavuştursun tüm isteyenleri!

beni de alın bari listeye, martın 5inde regl olucam büyük ihtimalle çünkü bu ay ilk deneme ve umutlu değilim... kısmet martadır inş.....

Kadriyecim sende yumurtlama geç olabiliyor, anlatmıştım sana, bu yüzden sen devam et bence, ama tabi ... uzunluk meselesini dikkate alarak. Oldumu tatlım?

tamam bitanem kesinlikle dikkat ederim

nihalim bu geç döllenme geç yumurtlamadanmı kaynaklanıyo ilk hamileliğimde yaşadım ilknde yaşadım diye hepsi aynımı olur Allahım ne olur yardım et doktor bana dış gebeliğin geç döllenmeden olduğunu söyledi çünkü çok şükürki tüplerimde bi sorun görmemiş açık ameliyat oldumya rahmini gördüm sağlıklı dedi ya deminden beri okuyor geç döllenmeyi çok yaşayan var ama sonra sağlıklı hamilelik olmuş biliyorum herşey ALLAHTAN isyan da etmiyorum haşa ama korkuyorum napim zaten ameliyat olması bünyemi alt üst etti inşallah bu hamilelikte herşey güzel olur dün gece oturdum 4 e kadar panik oldu eşimde doktoru aramak istedim pazar diye aramadm mail attım şimdi bakalım ne diycek tatlım sağlıklı bir gebe kalayım kurban kesecem valla aha da adağım olsun :90:

tam da şu aralar yumurtlama zamanların. değerlendirsene, tutar inşallah....

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....yahuuu sabah sabah enerjim tavan yaptı mezdeke açtım oynuyorum ohh ohhh yandan yandanValla herşeyi akışına bırakınca daha rahat oluyormuş yaa...Hamileliği unutmak kafaya takmak istemiyorum belki böyle işe yararrr bence kafaya taktıkça stres yapacağız stres yaptıkça bebeişler gelmeyecek bizeeHadi öptüm sizii çokkkk

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart

seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ ??? ------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

nefsim ------------------------ ??? ------------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

atlanta ---------------------- 26 ------------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

canbebekds ----------------- 26 -------------------- 10 Mart

happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart

derya78_40 --------------------- 29 ---------------- 12 Mart

62sinem ------------------------------------------------ 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

Arzuum_79 ---------------------- ???------------------- 13 Mart

elaezel ------------------------ 24 ------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

xtuqcex --------------------------------------------------- 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart

ayyildizim --------------------- ???----------------- 28 Mart

kizlar eski yazilari okuyup ekledim ama arada gözden kacirdigim olduysa söleyinde ekliyim yada mesaj atabilirsiniz . Bu arada yeni gelen arkadaslarimiza hosgeldiniz diyorum insallah bu liste bastan sona hamilelerde dolar bebislerde dolar ... Bu arada yaslarinizida bana iletirseniz listemizi tamamlamis oluruz

Son düzenleme:

Canim kesinlikle stres cok önemli aynen bende stresliyim cok atamiyorum ki stresi rahat olamiyorum bakalim sonucu güzel olsa bari yoksa aglicam bende coook Ama insallah Allah yüzümüzü güldürür bu ay insallah hepimizin

Ay kızlar ben bu işten hiç bir şey anlamadım ve çok sıkıldım,bu sabah yine test yaptım aynı test ama bu sefer negatif çıktım.Bu sefer sadece c çizgisi çıktı t de hiç bir şey yooook Fazla taktığımın ve abarttığımın farkındayım ama neyse işte.Dün aynı testi yaptım hemencecik iki çizgiydi,bugün yaptım ikinci çizgi yok.Neyse hayırlısı,en güzel adeti beklemek.Bugün de çift çizgi çıksaydı kan için gidicektim ama yok artık kendi kendime ve sizlere söz veriyorum bekliycem.Umudum da azaldı kızlar ya,aynı adet sancıları gibi belim kasıklarım çok ağrıyor bugün de.
En iyisi adetim olduktan sonra doktora gidip bi kontrol yaptırmak ve şu adet öncesi çok kasıklarım belim ağrıdı 10 gün önceden demek

kizlar kantesti en erken cözümü veriyormus ben arastirdim adetin 21. günü yapanlarda degerler cikiyormus bilginiz olsun bende persembe günü yaptirmayi düsünüyorum.

benim BAT :12 Mart

Selamm !!!

12 Marti bekleyen 5 kisiyiz :)))

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart

seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ ??? ------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

nefsim ------------------------ ??? ------------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

atlanta ---------------------- 26 ------------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

canbebekds ----------------- 26 -------------------- 10 Mart

happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart

derya78_40 --------------------- 29 ---------------- 12 Mart

62sinem ------------------------------------------------ 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

Arzuum_79 ---------------------- ???------------------- 13 Mart

elaezel ------------------------ 24 ------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

xtuqcex --------------------------------------------------- 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart

ayyildizim --------------------- ???----------------- 28 Mart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…