canım benim inşallah ya inşallah iyiki varsınız yoksa kafayı yerdim ben
nihal benim hem doktorum hemde arkadaşım canım benim
nihalciiiimmm nasılsın?
Valla canım kusura bakma pek aydınlatıcı olamadım ama
Benim hep doktor söylüyor adetler tedavi öncesinde hep düzensiz olduğu için bilemiyorum yumurtan bu kadar şu günlerde çatlar diyo ben de uyuyorum
15 i olsun ortalama en mantıklısı.
Hayırlı habaerlerle gel yarın inşallah.
canım adetine bir haftaya kadar devam et demişsin benim 10 günüm kaldı son bir hafta birşey yapmayalımmı
canım adetine bir haftaya kadar devam et demişsin benim 10 günüm kaldı son bir hafta birşey yapmayalımmı
Merhaba kizlar bu mart topigi 2 tanemi var ben subattan digerine gecmistim mart yaziyordu bunu yeni gordum benide eklermisin aborjinos batim 13 mart tlfdan girdigim icin surekli yazamiyorum ama hergun takip ediyorum bu aydan pek umutlu degilim aslinda adetten sonraki ikinci gun sadece bi kere oldu cunku esim cok feci grip ama yinede allahtan umit kesilmez diyorum bakalim bekleyip gorcez
Kızlar bugün başka eczaneden yine test aldım ama şansıma yine aynı marka vardı,başka yokmuş yine,
yarın yaparım.Bakalım aynı şekilde mi olacak :18:
Ayrıca kız bebiş istiyorsan sık sık yapmanız gerek, yani günaşırı yapmanız tam uygundur, ama sakın her gün yapmaya kalkmayınü sperm kalitesini düşürürsünüz ve bu da hamile kalmanı zorlaştırır. İnşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun!
tamam canım o zaman hesaplara göre 26 sında olduğuma göre ayın 12 inden sonra başlamam lazım yumurtaların çatladığı zaman denk gelsin diye adete kadar devam edilicek bu arada listede beklenmeyen adet tarihi 26 mart olucak gülüm yaşımda 27 listenin çok arkasından geliyorum en arka gerçiAyyıldızım, tatlım, şimdi spiral sonrası düzenin karışmış, normaldır, ama bir sonraki ay tahmini adet tarihinden 14 gün önce (normal şartlarda) yumurtlama gerçekleşir, yani 10 gün kala başladığınız zaman geç kalmış olabilirsin, bence sen 15 gün kala başla. Ve sen spiral çıkarttırdığın için senin bir kaç ay adetin ve yumurtlaman normal zamanlarda olmaya bilir, bu sebeple imkanın varsa bu adetin bittikten hemen sonra başlayın ve günaşırı devam edin, diğer regl tarihine kadar. En uygunu ve tavsiye edileni budur, yok eşim iş seyahatinde olur falan dersen, yine de şunu unutma, tahmini reglden 14-15 gün önce eşini evde yakalamaya çalışman gerek)))Hadi iyi çalışmalar
sağol canım güzel açıklamaların için tarife göre hareket edeceğim stres olmamak lazım aslında tarihlerle uğraşınca ister istemez insan şuanda reglimde devam ediyor iştahımda açık bakalım diğer ay ne ruh hallerine giricem bende test yapim mi falan telaşı yaşatımcam tüm kızların yazılarını okuyorum çok güzel duygular herkesin umudunu rabbim karşılıkla cevap verir inşallah .canım spiralle ilgili hiçççç bir bilgim yok..yardımcı olamayacağım.. ama yumurtlaman düzenliyse(adet demiyorum) beklenen adetten 14 gün önce yumurta çatlar.. sen adetinin 2.haftasının sonundan son bir hafta kalaya kadar gün aşırı ilişki yaşarsan şansın artar.. adetin 30 martsa yumurtlaman düzenliyse 14 15 mart gib başlayıp 20 sine kadar günaşırı (1 gün arayla) yaşarsan ilişki iyi olur.. hesaplama böyle.. adetine 10 gün kala başlarsan büyük ihtimal kaçırırsın.. çatlayan yumurta 24 saat canlı kalıyor..
kızlar bu yumurtlama dönemi hesaplama diye birşey buldum 26 şubat son tarihi yazınca 7 mart ve 12 mart arası ovulasyon tarihi diyor yani 3 gün önce olarak hesaplanıyor diye biliyordum ben yanlışmı biliyorum mesela 26 martta olacağım 14 gün geri geldim 12 mart oluyor -3 gün çıkınca 9 mart -15 mart olması gerekmiyor mu
tam adet bitiminden başlarsam sanki erkek çocuk olur diye okumuştum napmalıyım sizce.
Kadriyecim sende yumurtlama geç olabiliyor, anlatmıştım sana, bu yüzden sen devam et bence, ama tabi ... uzunluk meselesini dikkate alarak. Oldumu tatlım?
Merhaba kizlar bu mart topigi 2 tanemi var ben subattan digerine gecmistim mart yaziyordu bunu yeni gordum benide eklermisin aborjinos batim 13 mart tlfdan girdigim icin surekli yazamiyorum ama hergun takip ediyorum bu aydan pek umutlu degilim aslinda adetten sonraki ikinci gun sadece bi kere oldu cunku esim cok feci grip ama yinede allahtan umit kesilmez diyorum bakalim bekleyip gorcez
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....yahuuu sabah sabah enerjim tavan yaptı mezdeke açtım oynuyorum ohh ohhh yandan yandan Valla herşeyi akışına bırakınca daha rahat oluyormuş yaa... Hamileliği unutmak kafaya takmak istemiyorum belki böyle işe yararrr bence kafaya taktıkça stres yapacağız stres yaptıkça bebeişler gelmeyecek bizee Hadi öptüm sizii çokkkk
Hadi hayırlısı, yarın sabah haberlerini bekliyoruz. Ama test yapmadan 6 saat önce idrar çıkmamış olman lazım, biliyorsundur. en az 6 saatlık idrar olursa sonuç kesin olur, eğer beta HCG çok yüksekse yani ileri dönem hamilelikte 3-4 saatlık idrarda bile çıkabiliyor, ama seninki öyle değil daha erken, bu yüzdne 6 saatlik idrarla testi yap. Güzel haberlerini bekleyeceğiz tatlım.
isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc
_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???
maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???
tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???
cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart
umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart
seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart
neşelikız ------------------------ ??? ------------------- 4 Mart
hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart
hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart
nefsim ------------------------ ??? ------------------- 5 Mart
pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart
atlanta ---------------------- 26 ------------------------ 7 Mart
gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart
kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart
aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart
gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart
bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart
canbebekds ----------------- 26 -------------------- 10 Mart
happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart
derya78_40 --------------------- 29 ---------------- 12 Mart
62sinem ------------------------------------------------ 12 Mart
ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart
minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart
alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart
sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart
Arzuum_79 ---------------------- ???------------------- 13 Mart
elaezel ------------------------ 24 ------------------- 13 Mart
pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart
mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart
tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart
kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart
kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart
birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart
mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart
KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart
Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart
xtuqcex --------------------------------------------------- 20 Mart
wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart
kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart
ayyildizim --------------------- ???----------------- 28 Mart
kizlar eski yazilari okuyup ekledim ama arada gözden kacirdigim olduysa söleyinde ekliyim yada mesaj atabilirsiniz . Bu arada yeni gelen arkadaslarimiza hosgeldiniz diyoruminsallah bu liste bastan sona hamilelerde dolar bebislerde dolar ... Bu arada yaslarinizida bana iletirseniz listemizi tamamlamis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?