Selamm !!!
12 Marti bekleyen 5 kisiyiz :)))
canim yasinida söylersen iyi olur listede yaslarida ekliyoruz artik
canim yasinida söylersen iyi olur listede yaslarida ekliyoruz artik
slm kızlar benim dün 28.günümdü adet olmadım bugünde olmadım test te yapmadım çok korkuyorumm ümitlendim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.yarını da beklicem belki 30.günümde olurum diye:18:
bide bende tekrarlayan kist oluyo kasıklarımda ağrıda var sol tarafımda bi ağırlık var kist olmuşsa diye aklıma geliyo aynı kist olduğundaki ağrılar var çünkü.bunlar aynı zamanda hamilelik belirtileride olabilirmi
yarında adet olmazsam test falan yapmam direkt doktora giderim zaten
maşallahh tubaa ben meraktan en az 30 tane yapmıştım şu zamana kadar idrar testini bi denesene ? ben bile meraklandımbuarada inş bebiştir ..
ay canım benim inşaallah bebiş belirtisidir ne güzel bebişler gelecek inşaallah bu ay.merakla haberini bekliyorum.yarın ola hayır ola.
Kızlar ilk testi pozitif ,ertesi günkü testi negatif çıkan duydunuz mu hiç?Benimki öylede:-(
her akşam evde gülümTatlım, eşin iş seyahatine falan çıkıyormu? yoksa her akşam evdemidir? evdeyse bu hesaplara gerek yok, adet bitsin, günaşırı ilişkide bulunun, yok fırsat olmuyor dersen, tahmini yumurtlama dönemin dediğin gibi 12 mart, diğer zamanlar fırsat balamasanız bile 9 mart- 15 mart arasında (özellikle de 9-11-13 mart günlerinde) mutlaka ilişkide bulunun. Hayırlısı olsun bitanem! ALLAH en kısa zamanda bebişine kavuştursun tüm isteyenleri!
hiç anlamadım canım yaaa o nasıl bişey öyle hayret insan şaşırıyor ne düşüneceğini.
aborjin yaşım 27 beklenmeyen adet tarihinide 26 mart yapıver gülüm .
Valla canım ya ben de şaşırdım kaldım neyse beni hep böyle tuhaflıklar bulur zaten:-(
Dün şak diye çift çizgi çıktı sonra silik oldu ikincisi.Bu sabah kabak gibi negatif,ben burdan şu sonucu çıkarıyorumki kendi adıma tabi,idrar testi yapmıycam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?