devam edebilirsin son hafta da ama bebek ihtimali yok denecek kadar azdır... sakıncası yok..hep bebek için mi olacak bu yahu:)
slm kızlar benim dün 28.günümdü adet olmadım bugünde olmadım test te yapmadım çok korkuyorumm ümitlendim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.yarını da beklicem belki 30.günümde olurum diye:18:
kizlar kantesti en erken cözümü veriyormus ben arastirdim adetin 21. günü yapanlarda degerler cikiyormus bilginiz olsun bende persembe günü yaptirmayi düsünüyorum.
benim BAT :12 Mart
tamam bitanem kesinlikle dikkat ederim
nihalim bu geç döllenme geç yumurtlamadanmı kaynaklanıyo ilk hamileliğimde yaşadım ilknde yaşadım diye hepsi aynımı olur Allahım ne olur yardım et doktor bana dış gebeliğin geç döllenmeden olduğunu söyledi çünkü çok şükürki tüplerimde bi sorun görmemiş açık ameliyat oldumya rahmini gördüm sağlıklı dedi ya deminden beri okuyor geç döllenmeyi çok yaşayan var ama sonra sağlıklı hamilelik olmuş biliyorum herşey ALLAHTAN isyan da etmiyorum haşa ama korkuyorum napim zaten ameliyat olması bünyemi alt üst etti inşallah bu hamilelikte herşey güzel olur dün gece oturdum 4 e kadar panik oldu eşimde doktoru aramak istedim pazar diye aramadm mail attım şimdi bakalım ne diycek tatlım sağlıklı bir gebe kalayım kurban kesecem valla aha da adağım olsun :90:
Kızlar ilk testi pozitif ,ertesi günkü testi negatif çıkan duydunuz mu hiç?Benimki öylede:-(
canım valla bende kendime bu ay şaşırdım gerçekten şimdiye yapmış olurdum mutlaka ama eşimde yapmamamı söylüyo biraz zaman geçsin diyo.bide gerçekten bu sefer ilk defa çok korkuyorum negatif çıkarsa diye.
kızlar bana yardım edin sol kasıgımda cok fena agrı var yukarlara dogru ilerledi neden olabilir acaba
canım çok ağrın varsa oyalanma hemen doktora git bence.
kızlar bana yardım edin sol kasıgımda cok fena agrı var yukarlara dogru ilerledi neden olabilir acaba
Kızlar bugün regl günüm hala gelmedi.Hamilelik beklentim yok aslında.Yumurtlama döneminde sadece 2 gün deneyebildik.Ama bi kaç gündür acayip bi gazım vardı. Bugün sabahtan beri de karın ağrısı çekiyorum. Normalde reglim hiç sorunsuz gelir, ne ağrım ne sızım olurdu. Üşüttüğümü de sanmıyorum noldu ki böyle
Siz beni mart listesine ekleyin yine de. 26 Mart bir sonraki regl günüm..
Canım, adetin her zamanki gibimidir?yoksa daha çok pıhtımı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?