Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

devam edebilirsin son hafta da ama bebek ihtimali yok denecek kadar azdır... sakıncası yok..hep bebek için mi olacak bu yahu:)

:90: canım haklısın ben eskiden böyle deildim hiç hesap yapmaz hiç kafaya takmazdım dış gebelikten sonra böyle oldum sağlıklı bir hamilelik yaşamadan bebeği ultrasonda görüp kalp atışlarını duymadan da rahat edemiycem

canım stres yapma hemen kendine inşallah bebişindir sende ağrı yapan bi iki gün daha bekle öyle yap istersen benimde 3 gündür çok ağrım kasıklarımda adetimede 9 gün var ama sanırım bende geç döllenme oluyor ilk hamilelikte 13.gün çıkmıştı ben tam doktora adet olamıyorum diye gitcektim randevu almıştım gitmeden önce test yaptım yinede pozitif çıkmıştı inşallah hakkında hayırlısı canım üzme kendini

kızlar benm yaklaık 3 haftadır karın agrım vardı simdide cok kötü bir ekilde sol tarafımda agrı var duramıyorum resmen neden olabilir acaba

kizlar kantesti en erken cözümü veriyormus ben arastirdim adetin 21. günü yapanlarda degerler cikiyormus bilginiz olsun bende persembe günü yaptirmayi düsünüyorum.

benim BAT :12 Mart

evet canım çıkıyor çıkmasına da hem değer düşük diye stres olursun hem de kimyasal gebelik diye birşey var onu da kadınların yarısı her ay yaşarmış adetle gidermiş öylece biz farkına bile varmadan, onun farkında olup üzülmüş olursun gibime geliyor

Tatlım, geç döllenme olan herkeste dış gebelik olacak diye bir şey yok, hatta öyle olma ihtimal yüzdesi de çoook az. Geç döllenme kadınların %75inde olur, hepsi dış gebelik geçirmiyor ki. Doktorun sadece geç döllenmeden kaynaklanmış olabilir demiş. Bu sadece ihtimal. Geç yumurtlaman (ki öyle olması da şart değil, hep öyle olacak diye birşey yok, sadece olma ihtimali olduğu için o günleri de kaçırma diyorum sadece) geç döllenme kesinlikle tekrar aynı sorunu yaşayacağın anlamına gelmiyor hayatım, endişelenmene gerek yok. Dün gece 4e kadar uyumamana benmi sebep oldum acaba? sende geç döllenme olabilir deyincemi endişelendin? canım yaaa... kıyamam ben sana, geç döllenmenin köt, bişey olmadığını bildiğim için sana rahatlıkla o şekilde söyledim. Üzülmeni endişelenmeni gerektirecek bir durum yok sende, tamammı canım? İnşallah çabucak hamiş kalırsın ve sağlıklı olur bebişin de, sen de!

Kızlar ilk testi pozitif ,ertesi günkü testi negatif çıkan duydunuz mu hiç?Benimki öylede:-(

Tatlım bende kimyasal gebelikte adetimin gecikmesinden 2 gün sonra (17 ocak) test yapmıştım, silik pozitif çıkmıştı, 19 ocakta tekrar test yaptığımda negatife çok benzeyen ve çoooook zor seçilen bir silik çizgi görmüştüm ve bu beta HCG değerimin düştüğünü gösteriyordu, (o gün beta HCG 67,5a düşmüşmüş ve ben de ilk pozitif çıktığı zaman ölçtürmediğim için ilk önce bu düşüşü farketmedim, sonra rakama takıldım, doktoruma bu rakam çok düşük değilmi dediğimde "yok büyük ihtimalle geç döllenme olmuş" dedi, ama tabi ben yumurtladığım günü biliyordum ve rakamın düşük olduğundan dolayı çok endişelendim), ondan 2 gün sonra 21 ocak akşamı kanamam başladı, 22sinde kan tahlili yaptırdım 20ye düşmüştü beta HCG. Yani bebiş düşüyordu.

Ama sende benimki gibi bir durum yok, inşallah hiç birinizde aynısı yaşanmasın diye ALLAHIMA dua ediyorum, büyük ihtimalle ilk test hatalıymış, en güzeli adetin geciktiği zaman kan testi yaptırırsın. ya negatif ya pozitif, ama kesin sonuç verir, rahatlarsın. İnşallah pozitif çıkar tatlım, ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin ve en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah!

bence korkma ve yap öyle de böyle de sonuç aynı olucak .. neden bi kaç gün erkenden bilmeyesin .. acaba nedir nedir die ben meraklandım

Tatlım, geç döllenme olan herkeste dış gebelik olacak diye bir şey yok, hatta öyle olma ihtimal yüzdesi de çoook az. Geç döllenme kadınların %75inde olur, hepsi dış gebelik geçirmiyor ki. Doktorun sadece geç döllenmeden kaynaklanmış olabilir demiş. Bu sadece ihtimal. Geç yumurtlaman (ki öyle olması da şart değil, hep öyle olacak diye birşey yok, sadece olma ihtimali olduğu için o günleri de kaçırma diyorum sadece) geç döllenme kesinlikle tekrar aynı sorunu yaşayacağın anlamına gelmiyor hayatım, endişelenmene gerek yok. Dün gece 4e kadar uyumamana benmi sebep oldum acaba? sende geç döllenme olabilir deyincemi endişelendin? canım yaaa... kıyamam ben sana, geç döllenmenin köt, bişey olmadığını bildiğim için sana rahatlıkla o şekilde söyledim. Üzülmeni endişelenmeni gerektirecek bir durum yok sende, tamammı canım? İnşallah çabucak hamiş kalırsın ve sağlıklı olur bebişin de, sen de!

olurmu bitanem ya senle alakası yok benim uykum gelmedi eski konuları okurken orda geç döllenme yaşayanların sıkıntılarını okuyunca dktorumda öyle deyince hepsi kafamda bomba etkisi yaptı kafama takıldı bugün itibariyle zaten kendi kendime karar aldım artık takmıycam Allahtan hayırlısını diledim inşallah öyle olur tatlım yanımda olduğun için gerçekten çok tşk ederim hadi stresi atalım artık bebişlerimiz yollarda bizlere doğru geliyorlar

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart

seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ 25------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

nefsim ------------------------ ??? ------------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

atlanta ---------------------- 26 ------------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

canbebekds ----------------- 26 -------------------- 10 Mart

happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart

derya78_40 --------------------- 29 ---------------- 12 Mart

62sinem ----------------------23 --------------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

Arzuum_79 ---------------------- ???------------------- 13 Mart

elaezel ------------------------ 24 ------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

xtuqcex --------------------------------------------------- 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart

ayyildizim --------------------- 27 ------------------ 26 Mart

bayanlarr bende geldimmmher ay dolasiyom vallahi topik topik bakalim nezamana kismet olacak .allahimm isteyen herse bu guzel duyguyu en yakin zamanda taddirir insallahh

benimde gunumm

7 MART

LISTEYI IM YAPIYORKI BEN DAHA YENI GELDIM BUGUNN

Kızlar bugün regl günüm hala gelmedi.Hamilelik beklentim yok aslında.Yumurtlama döneminde sadece 2 gün deneyebildik.Ama bi kaç gündür acayip bi gazım vardı. Bugün sabahtan beri de karın ağrısı çekiyorum. Normalde reglim hiç sorunsuz gelir, ne ağrım ne sızım olurdu. Üşüttüğümü de sanmıyorum noldu ki böyle

Siz beni mart listesine ekleyin yine de. 26 Mart bir sonraki regl günüm..

Canım, adetin her zamanki gibimidir?yoksa daha çok pıhtımı var?

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

tubaerkan ---------------------- 26 ----------------- 28 Subat sonucunu merakla bekliyoruz canim ???

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart

seme --------------------------- 26 -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ 25------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

nefsim ------------------------ ??? ------------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

ravzanur ---------------------- 29 ------------------------ 7 Mart

atlanta ---------------------- 26 ------------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- 25 ---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

canbebekds ----------------- 26 -------------------- 10 Mart

happylife ------------------------ 27 ------------------ 12 Mart

derya78_40 --------------------- 29 ---------------- 12 Mart

62sinem ----------------------23 --------------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

Arzuum_79 ---------------------- ???------------------- 13 Mart

elaezel ------------------------ 24 ------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- 25-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- 27 -------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

xtuqcex --------------------------------------------------- 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- 25 ----------------22 Mart

tirilaylom --------------------------------------------------- 26 Mart

ayyildizim --------------------- 27 ------------------ 26 Mart

Son düzenleme:
Canım, adetin her zamanki gibimidir?yoksa daha çok pıhtımı var?

Bazen yoğun pıhtılı adetlerim de oldu. Ama çoğunlukla aynı geçer, sorun yaşamam. Başlaması da sürmesi de bitmesi de rahat olur. Yalnız geçen ay kahverengi başlayıp koyu renk devam etti. Bu sefer niye böle oldu anlamadım Hala başlamadı ama her an başlıcak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…