Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

en son 12 şubatta adet oldum ve 30 günde 1 adet oluyorum kafam karıştı ilk defa dün korunmadık.bilmiyorum tam kafam karıştı.sizce beklemelimiyim 14 martta muhtemelen adet olacağım.

düzenli adet oluyosan eğer tamda yumurtlama gününde korunmasız olmuş.. inşallah yumurta döllenmiştir canım:)

tabi Allah bilir hamile kalıp kalmıcamızı ben sadece aralıkda anne olmak istedim ona göre denemek istedim.bakalım aralık yada başka ay hangisine denk gelirse.inş olur bebeğimiz Allah herkesin kalbine göre versin:)

bu arada yaklaşık 1 aydır da folik asit kullanıyorum:)

Kızlar folik asiti günde kaç mg alıyosunuz?
Ben 5mglık 1 tane içiyorum eczacı öyle demişti.

merhaba bende nezamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne nasip oldu.1 aydır folik asit kullanıyorum bende ama 5 mg günde fazla olduğunu söylüyo doktorlar yarısını almak yeterliymiş.

merhaba bende nezamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne nasip oldu.1 aydır folik asit kullanıyorum bende ama 5 mg günde fazla olduğunu söylüyo doktorlar yarısını almak yeterliymiş.

Demekki kişiye ve bünyeye göre değişiyor.Doktorlar hastalarına uygun olanı veriyor muhtemelen ama bugüne değin çevremdeki tüm bayanların 5 mg folic asit aldığını biliyorum tabi ilk kontrolde mutlaka bünyeye göre diğer şekli ile ilaç yazılabiliyor.Örnek ben

evet zaten kan tahlili yaptıktan sonra kullanılacak orana karar veriyolar.bende folik asit eksikliği çıkmıştı hatta saçlarım döküldü bu yüzden hergün yarısını kırıp alıyorum onun için.

Selam arkadaşlar.Uzun zamandır forumu takip edenlerdenim.Bu topiği görünce yazmak geldi içimden .Ben de 3 yıldır evliyim ve 3 aydır da bebeiş istiyoruz ama olmadı.Umarım martta güzel haberi alırım ben de. Listeye beni de ekleyin bu arada benim de 10 mart.Umarım bir an önce hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Merhaba canim

Benim de BAT 12 Mart bende de dün lekelenme oldu kahve rengi
#

Bugünde üzerimde bir halsizlik var ?

Canım bende lekelenme fln yok ama halsizlik var bende de bugun 3 saat uyudum uykum da geliyo ama batmalar feci hayatımd ilk kez böyle bi ağrı yaşıyorum

peki bunu doktoruna danıştınmı yoksa sen kendin tercih ederkemi kullanıyorsun dedim ya bünyelere göre farklılık yaratabiliyor ve ne söylesem yanlış olabilir bunun için.

Doktoruma sordum folik asit vericek misiniz diye sen al eczaneden kullan dedi.Dozunu falan söylemedi.
Eczacı günde 1 tane iç dedi o yüzden 1 tane içiyorum.

aslında hiçbir doktora hasta sormadan doktor direkt yazıyor bazen gerçekten eczacılar yarım doktor sözüne inanıyorum

Ben doktoruma çok güvenemiyorum ya.Çok iyi gidiyoruz diyo ama bir şey olduğu yok.
Rahim filmi falan da istemedi benden hormon tahlili de yapmadı.
Ben hormonlarda dengesizlik olduğunu biliyorum zaten tahlile gerek yok dedi puffff

İlk dr gittiğimde ilk önce smear testi istemişti o testi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı ardından muayne etti ve şunu söledi rahim bebek için hazır ilişkinizi regl günü ilk gün alarak 12 14 16.günlerde gün aşırı şeklinde yapın dedi yani ilk aşamada bendende röntgen film hormon tahlili vs istemedi çünki zaten o muaynede rahim içi görülüyor eğer bir problem var ise yönlendiriyor o yüzden bunu yanlış düşünme

Ben de günde 3 tane içiyorum.Eczaneden aldığımda orda öyle söylemişlerdi.Ama şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum.Genelde 1 tane içiyormuşsunuz.

Teşekkür ederim cevabın için içimi rahatlattın.İnş bakalım bekleyelim biraz daha tedavi nasıl seyredecek.Hakkımızda hayırlısı
Ben de günde 3 tane içiyorum.Eczaneden aldığımda orda öyle söylemişlerdi.Ama şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum.Genelde 1 tane içiyormuşsunuz.

Canım mg farklıdır ve başka ilaçtır o

bEN İLK MUAYNEYE GİTTİĞİMDE DOKTORUM BANA 90 TABLETY 1 KUTU GÜNDE 3 ADET ŞEKLİNDE VERDİ SONRA İLAÇ BİTİMİNDE TEKRAR GİTTİM BU SEFER GÜNDE 5 MGA DÜŞÜRDÜ 1 AYDIR KULLANMIYORDUM BU AY KISMETSE BEBİŞ İSTİYORUM BİRAZ ÖNCE DOKTORUMLA KONUŞTUĞUMDA BELİRTİLERDEN BAHSETTİĞİMDE BU AKŞAM İTİBARİYLE TEKRAR FOLİK ASİTİMİ GÜNDE 1 TANE ŞEKLİNDE İÇMEMİ SÖYLEDİSENİ ASLA YANLIŞ YÖNLENDİRMEKTE İSTEMİYORUM BU BENİM İÇİN BENİM DOKTORUMUN TAVSİYESİ SANADA BİR ÖRENEK SADECE ANLATTIKLARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…