en son 12 şubatta adet oldum ve 30 günde 1 adet oluyorum kafam karıştı ilk defa dün korunmadık.bilmiyorum tam kafam karıştı.sizce beklemelimiyim 14 martta muhtemelen adet olacağım.
Kızlar folik asiti günde kaç mg alıyosunuz?
Ben 5mglık 1 tane içiyorum eczacı öyle demişti.
merhaba bende nezamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne nasip oldu.1 aydır folik asit kullanıyorum bende ama 5 mg günde fazla olduğunu söylüyo doktorlar yarısını almak yeterliymiş.
ilk aşamada doktorum bana folic plus vermişti 90 günlük ve günde 3 defa içiliyordu sonrasında daha konforlu diye folic asit verdi ve 5 mg günde 1 tane
Merhaba canim
Benim de BAT 12 Mart bende de dün lekelenme oldu kahve rengi
#
Bugünde üzerimde bir halsizlik var ?
Ben folbiol kullanıyorum 5 mg yeterlidir herhalde
adetine 1 hafta varsa bugünlerde kanda çıkabilir varolup olmadığı canım.. ama aşırı batmanın iyi olmadığını okumuştum
peki bunu doktoruna danıştınmı yoksa sen kendin tercih ederkemi kullanıyorsun dedim ya bünyelere göre farklılık yaratabiliyor ve ne söylesem yanlış olabilir bunun için.
Doktoruma sordum folik asit vericek misiniz diye sen al eczaneden kullan dedi.Dozunu falan söylemedi.
Eczacı günde 1 tane iç dedi o yüzden 1 tane içiyorum.
aslında hiçbir doktora hasta sormadan doktor direkt yazıyor bazen gerçekten eczacılar yarım doktor sözüne inanıyorum
Ben doktoruma çok güvenemiyorum ya.Çok iyi gidiyoruz diyo ama bir şey olduğu yok.
Rahim filmi falan da istemedi benden hormon tahlili de yapmadı.
Ben hormonlarda dengesizlik olduğunu biliyorum zaten tahlile gerek yok dedi puffff
Teşekkür ederim cevabın için içimi rahatlattın.İnş bakalım bekleyelim biraz daha tedavi nasıl seyredecek.Hakkımızda hayırlısıİlk dr gittiğimde ilk önce smear testi istemişti o testi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı ardından muayne etti ve şunu söledi rahim bebek için hazır ilişkinizi regl günü ilk gün alarak 12 14 16.günlerde gün aşırı şeklinde yapın dedi yani ilk aşamada bendende röntgen film hormon tahlili vs istemedi çünki zaten o muaynede rahim içi görülüyor eğer bir problem var ise yönlendiriyor o yüzden bunu yanlış düşünme
Ben de günde 3 tane içiyorum.Eczaneden aldığımda orda öyle söylemişlerdi.Ama şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum.Genelde 1 tane içiyormuşsunuz.
Ben de günde 3 tane içiyorum.Eczaneden aldığımda orda öyle söylemişlerdi.Ama şimdi sizin yorumlarınızı okuyunca yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum.Genelde 1 tane içiyormuşsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?