öyle bitanem yaaaa bende öyle valla ama bugün uykulu uykulu geziyorum valla.ne yapalım bebiş için katlanacağız.senin işin daha zor be gülüm enazından kayınvaliden anlayışlı olsa.amaaaan anlamazlarki sıkma canını allahın en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin.stres yok.(ben diyorumda yapabiliyormuşum gibi)
aklına gelecek tüm kürleri yaptım kendimde eşimede yaptırdım yalnız soğan kürünü tam uygulamadım çünkü herhangi bi kis iltihap promlemim yok çok şükür aktarlardan çıkmaz oldum artık eşimde bende bıktık koca karı ilaçlarından bu ay süt buharını deneyecektim internette çok zaralı olduğunu duydum vazgeçtim yani bi o kaldı yakında onuda denerim bu arada yumurta takibi ,hsg, spermiogram,klomen ,kimyasal gebelik vs ile ilgili merak ettiklerinizi bana sorabilirsiniz:44:
Yumurtaların büyüyüp çatlıyormu? Neyse, inşallah doğal yolla hamile kalırsın, inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir. Olmazsa da üzülme, aşılama ile bebek sahibi olan sayısızca insan var, bebekleri de gayet sağlıklı, hiç üzme kendini. ALLAH en yakın zamanda bebeğine kavuştursun seni inşallah!
Kızlar kaynananıza şükredin, bizim bir uzak akraba gelininin çocuğu olmuyor diye zorla boşandırıyordu oğlundan, kızın da ne sağlık sorunu yoktu, ne de eşiyle problemi yoktu, sadece bebekleri olmuyordu. Neyse, artık boşanma konusu iyice uzadı gitti, bi baktılar kız hamile, arka arkaya 2 tane doğurdu. Ondan sonra boşamaktan vazgeçtiler. İnsafsızlık ya! İlkellik!...
kokohantes, esin diyemiyor mu annesine sen biraz daha erken git filan diye...Selam kızlar nasılsınız?
Tatlım inan gerilmemek için çok çabalıyorum ama sanki her şey karşı bana.Ben onlardan sadece 8-9 gün istedim.
Şu süre zarfında beni sıkmasınlar, azıcık yardımcı olsunlar ki gerilmeyeyim.
Zaten stresli bi işim var.
Ama sağolsunlar eşim de kayınvalidem de sanki beni germek için özel bi çaba harcıyorlar.
E gergin, sinirli olunca da olacağı varsa da olmuyor.
Eşim öyle önemli gün falan dediğimde sorun yapmaz.Hatta öyle bir şey ki tedaviye başladığımızdan beri gün aşırı olması gereken dönemlerde her gün sürekli peşimde ama yemezler
Canim yumurta takibiyle alakali bisey sorabilir miyim? Ben 34 gunde bir adet oluyorum sanirim benim yu urtlama gunu17 veya 18.gun oluyormus yine de gun asiri mi deneme yapmaliyim Nasil olucak sence?
Canim yumurta takibiyle alakali bisey sorabilir miyim? Ben 34 gunde bir adet oluyorum sanirim benim yu urtlama gunu17 veya 18.gun oluyormus yine de gun asiri mi deneme yapmaliyim Nasil olucak sence?
yumurtalarımda gayet iyi durumdaymış doktor öyle diyo tek umudum bu topik bakalım bize uğur getirecek inşallah hepimiz hamiş olacaz
slm kızlar.benimde beklenen adet tarihim 18 mart.listeniz varsa beni de eklermisiniz? şüpheli ilişkiden ne kadar sonra vücutta belirtiler başlar ve ne gibi belirtiler oluşur?
ne insanlar var yarabbim öyle insanlardan korusun. benim kayınvalidem yok canım eşimin annesi ve babası ben evlenmeden önce vefat etmişler.ama çevre insanı çıldırtıyor maalesef.
ya kizlar
bende bugün yine lekelenme oldu kahve rengi simdi olmus.
En son pazertesi oldu
bu normal mi nedir ya
ba 12 mart
hangi siteden yapıyorsun?lilypie ise orada resmin üzerine sağ tıkla resim konumunu kopyala veya resim URLsini kopyala tıkla, ve profiline yapıştır, ticketfactoryde yaptıysan, orada da İmage URL sözcüğünü bul, aşağıda resmin linki çıkacak, onu kopyala, profiline yapıştır. Yapamazsan söyle.
benim şüpheli ilişki üzerinden 8 gün geçti dün gece 23 sıralarında tarhana çorbası geldi aklıma olsa da yesem falan dedim karnım acıkmıştı belki ondan olabilir ama acıktığımda çorba pek aklıma gelmez.ilk belirti aşerme olabilir mi? cevap verdiğin için de çok saolll.
hayırlısı olsun o zaman rabbim bi an önce sevindirir inş
ALLAH rahmet eylesin! Evet maalesef etrafımız değişik insanlarla dolu. Bİr tek empati yapmayı öğrense insanlar, bu sorunlar olmayacak, herkes kendisini karşısındakinin yerine koyabilse keşke, işte o zaman kimse kimseyi kıramazdı...
yine aynı hata yaaa
siz ne kadardır deniyorsunuz?aslında ben bu kadar problem yapmazdım ama çevremde herkesin olupta bana senin niye yok? sizin olmuyomu?doktora gittinizmi?g gibi sorular ve en son hamile olan bi arkadaşımın herkesin içinde seninde olsaydı görürdük dedi. bu lafı mide bulantıları 3 aydan sonra geçiyormuş dedim diye söyledi. çok üzüldüm saplantı yapmaya başladım artık:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?