Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kızlar kaynananıza şükredin, bizim bir uzak akraba gelininin çocuğu olmuyor diye zorla boşandırıyordu oğlundan, kızın da ne sağlık sorunu yoktu, ne de eşiyle problemi yoktu, sadece bebekleri olmuyordu. Neyse, artık boşanma konusu iyice uzadı gitti, bi baktılar kız hamile, arka arkaya 2 tane doğurdu. Ondan sonra boşamaktan vazgeçtiler. İnsafsızlık ya! İlkellik!...

Canim yumurta takibiyle alakali bisey sorabilir miyim? Ben 34 gunde bir adet oluyorum sanirim benim yu urtlama gunu17 veya 18.gun oluyormus yine de gun asiri mi deneme yapmaliyim Nasil olucak sence?

yumurtalarımda gayet iyi durumdaymış doktor öyle diyo tek umudum bu topik bakalım bize uğur getirecek inşallah hepimiz hamiş olacaz

slm kızlar.benimde beklenen adet tarihim 18 mart.listeniz varsa beni de eklermisiniz? şüpheli ilişkiden ne kadar sonra vücutta belirtiler başlar ve ne gibi belirtiler oluşur?

ne insanlar var yarabbim öyle insanlardan korusun. benim kayınvalidem yok canım eşimin annesi ve babası ben evlenmeden önce vefat etmişler.ama çevre insanı çıldırtıyor maalesef.

kokohantes, esin diyemiyor mu annesine sen biraz daha erken git filan diye...
insallah yoluna girer sIkma kendini...

Canim yumurta takibiyle alakali bisey sorabilir miyim? Ben 34 gunde bir adet oluyorum sanirim benim yu urtlama gunu17 veya 18.gun oluyormus yine de gun asiri mi deneme yapmaliyim Nasil olucak sence?

canım soruna cvp vermek istedim..34 günde birse adetin 20. günü oluyor yumurtlama.. beklenen adetinden14 gün öncedir tabi yumurtlamanda sorun yoksa...mesela 20 mart diyelim.. yumurtlaman 6 marta denk gelir. 3 4 marttan 10 12 marta kadar 2 günde bir ilişki yaşarsan şansın artıyor.. ama stres olurum diyorsan gün aşırı ilişkiyi bütün bir aya yayabilirsin.. çünkü bazen tam o gün olmayabiliyor yumurtlama..

Son düzenleme:

senin yumurtlama günün 20. gün oluyor, yani sattan sonra günaşırı ilişkiye devam ediyorsun, ama adetinin 17-19-21. günlerini asla kaçırmamak şartıyla. ok canım?

yumurtalarımda gayet iyi durumdaymış doktor öyle diyo tek umudum bu topik bakalım bize uğur getirecek inşallah hepimiz hamiş olacaz

İnşallah topiğimiz uğurlu gelir sana tatlım! Güzel haberlerle sevindirirsin bizi inşallah!

slm kızlar.benimde beklenen adet tarihim 18 mart.listeniz varsa beni de eklermisiniz? şüpheli ilişkiden ne kadar sonra vücutta belirtiler başlar ve ne gibi belirtiler oluşur?

yumurtlama günü gerçekleşen şüpheli ilişkiden hamile kaldıysan 1 hafta sonra başlayabilir, ama herkeste aynı şey olacak diye bir kural yok, hiç belirtisi olmayıp da hamile kalanlar var, hayatım. Belirtiler varsa sevin, yoksa da üzülme, sabırşa BATını bekle.

ne insanlar var yarabbim öyle insanlardan korusun. benim kayınvalidem yok canım eşimin annesi ve babası ben evlenmeden önce vefat etmişler.ama çevre insanı çıldırtıyor maalesef.

ALLAH rahmet eylesin! Evet maalesef etrafımız değişik insanlarla dolu. Bİr tek empati yapmayı öğrense insanlar, bu sorunlar olmayacak, herkes kendisini karşısındakinin yerine koyabilse keşke, işte o zaman kimse kimseyi kıramazdı...

yumurtlama günü gerçekleşen şüpheli ilişkiden hamile kaldıysan 1 hafta sonra başlayabilir, ama herkeste aynı şey olacak diye bir kural yok, hiç belirtisi olmayıp da hamile kalanlar var, hayatım. Belirtiler varsa sevin, yoksa da üzülme, sabırşa BATını bekle. [/QUOTE]

benim şüpheli ilişki üzerinden 8 gün geçti dün gece 23 sıralarında tarhana çorbası geldi aklıma olsa da yesem falan dedim karnım acıkmıştı belki ondan olabilir ama acıktığımda çorba pek aklıma gelmez.ilk belirti aşerme olabilir mi? cevap verdiğin için de çok saolll.

ya kizlar

bende bugün yine lekelenme oldu kahve rengi simdi olmus.

En son pazertesi oldu

bu normal mi nedir ya

ba 12 mart

merhaba canım inş hamiledirsin .teyzemin kızınında aynı şekilde lekelenme olmuştu 3 gün sonra test yaptı hamile çıktı. Boşyere ümitlendirmek istemem ama hamilelikte oluyomuş böyle lekelenmeler öyle duymuştum.

yine aynı hata yaaa

ben doktorla takip yaptım şimdi adetin beşinci günü yumurtlamayı garantilemek için 5 gün klomen kullanıyosun bir gün bekleyip doktora gidiyosun o ultrasanda bakıp yumurtan olgunlaşmışsa çatlatma iğnesi yaptırıyo ve 36 saatte bi ilişkiye giriyosun bu yumurta takibi ama galiba sen ovulasyon gününü hesaplamak istiyosun onun içinde ateş metodu,akırtı takibi yada internetten hasaplayıcılardan gününü bulabilirsin.doktor bana gün aşırı değilde 36 saate bir ilişki önerdi yumurtayı kaçırmamak için bide sperm daha az ama daha kaliteli oluyormuş

Olabilir canım, bende de elimde doğradığım beyaz soğanı yiyesim gelmişti. Normalde asla öyle bişey yemem söz konusu bile olamaz ama hamileliğimin ilk belirtisi o idi bende.

saol bitanem ben ona destek olmaya çalışıyorum kardeşide yok maalesef kanından canınıdan birisi olsun diye bebişi daha çok istiyorum biraz avunur diye.allahım nasip etsin inşaallah hepimize bebişimizi.çevre olmuyormu dedikçe içim içimi yiyor hayırlısı diyorum bir sorunda yok ama zamanını bekliyor sanırım.hayırlısı canım yaaaa.

benim bu ikinci denemem olacak...
sen bizden daha iyi durumdasin derken bizden az denedigini kastetmedim ben... Bir senedir deniyorsun, cikabilcek problemlerle simdiden karsilasmissin... Ona gore problem cikarsa, cozum yollari aramaya baslamissindir bile...

Bak benim hiccc haberim bile yok daha, anca denemeye basladigimdan...
Belki olmayacak, belki bende ciddi problem var.. Kimbilir...
Birseyin farkina vardigimda, dogum yapma yasim cokkk ilerlemis olacak..

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende mart ayı talihlis olmk istiyorum reglıme 2 gun var evde testım var acaba yapsam sonuc alırmıyımkı uzulmek ıstemıyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…