Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Olabilir canım, bende de elimde doğradığım beyaz soğanı yiyesim gelmişti. Normalde asla öyle bişey yemem söz konusu bile olamaz ama hamileliğimin ilk belirtisi o idi bende.

şüpheli ilişkiden ne kadar sonra test yaptırayım? kanda gebelik için? iki hafta iyi mi?

aklına problem var diye getirme ben eminimki hiç bir promlem yok sizde ve bence bu topikte beraber hamiş olup kutlayacaz

Aslında çok iyidir kayınvalidem severim de ama bu konuda çok anlayışsız ve çok bunalıyorum
Stres yapmıyım diyorum ama olmuyo.
Zaten cumartesi son ondan sonra istediğim kadar stres yapabilirim

Şu insanlar her şeyin Allah'tan geldiğini neden farketmiyorlar acaba? Olmuyorsa Rabbim vermiyor.
Allah'tan o konuda anlayışlı bizimkiler.Allah korkuları var.
Kayınvalidem hep der ki üzülme kızım olmuyorsa olmuyor her ailenin çocuğu olacak diye bir şey yok vardır bi vakti zamanı her şey Allah'tan

kokohantes, esin diyemiyor mu annesine sen biraz daha erken git filan diye...
insallah yoluna girer sIkma kendini...

Demiyo canım hatta "napsın kadın canı sıkılıyo" falan diyo ama benim sıkıldığımı görmüyo.
Hayırlısı artık bakalım

bir haftalık bir gebeliğim olduğu varsayılsa kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım bi sakıncası olabilir mi?

Allah'ım en yakın zamanda ikinize de tatırsın bu duyguyu.
Ne kadar ince düşünüyorsun canım ya Allah gönlüne göre versin
kızlar merhaba bende mart ayı talihlis olmk istiyorum reglıme 2 gun var evde testım var acaba yapsam sonuc alırmıyımkı uzulmek ıstemıyorum :18:

Hoşgeldin canım.Bence gününün geçmesini bekle
Ya da şüphelerin varsa git kan testi yaptır yarın

kızlar merhaba bende mart ayı talihlis olmk istiyorum reglıme 2 gun var evde testım var acaba yapsam sonuc alırmıyımkı uzulmek ıstemıyorum :18:

Umarım senin de dileğin kabul olur.Eğer için rahat edecekse yap testi.2-3 gün öncesinde de çıktığı oluyormuş.Ama negatif olursa da hemen üzülme.Daha gününe var diye düşün.

bitanem cumartesiye daha 4 gün var moralini yüksek tut ne olur bebişimiz gelsin.allahım istedikten sonra bir beraberlikte bile olur yeterki ol desin gerisi hikaye.

tesekkur edrım kızlar duramıyorum ama yaparım duramazsam bakalım kan testı ıcın hemen gıdemem yarın ızın almam mumkun degıl :18:

Kızlar bugün kan testine gitmeyi düşündüm ama bu sabah başıma şu geldi:ağrıyla uyandım ve tuvalete gittim ve 2 nokta halinde kırmızı gördüm,sonrada beyaz akıntıyla beraber açık kahverengi lekeler oldu,adetim başladı diye vazgeçtim bende,sonra kesildi,şimdi gene biraz var,ay anlayamadım artık ya,bekliycem artık ya haftasonuna kadar...Aklıma yerleşme kanaması geldi ama,kasıklarım belim de çok ağrıyor hala,daha önce hiç böyle olmadıki.
İlk gördüğümde hıh dedim adetim başladı ve çok üzüldüm sabah,bir de ağladım baya of
Wideofdemona da anlattım o da bekle kontrol et dedi,bekliyorummm

kızlar bir haftalık bir gebelikte kanal tedavisi ve dolgu zararlı mıdır? bide şüpheli ilişkiden kaç gün sonra kanda gebelik testi yaptırayım?

aminnn birtanem aminnnnn hepimize inşaallah.evlendikten sonra ben olmaktan çıkıp biz oluyorsun.hep der benim senden başka kimi varki diye.allahım bozmasın sevgimizi.birde bebişimiz gelirse tam olacak.inşaallahhhh.

2 gün daha bekle idrar testi için bence. çünkü genelde adet gecikmesinden sonra idrarda çıkıyor, istisna durumlar da oluyor ama sen bence kendini hayal kırıklığına uğratma, hamileysen bile, çıkmayabilir idrarda. İnşallah hamişsindir

şüpheli ilişkiden ne kadar sonra test yaptırayım? kanda gebelik için? iki hafta iyi mi?

Şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra zaten adetinin tarihi gelecek. kanda BAT(beklenmeyen adet tarihinden) 5 gün önce çıkabilir. Ama geç döllenme olduğu zaman çıkmaya da bilir, en güzeli Batını beklemek, zor ama işi garantiye almak için beklemek gerekir tatlım.

Tabi her şeyin bi vakti zamanı var, ALLAH inşallah hepimizin sırayla hamiş kalmamıza yardımcı olur inşallah!

bir haftalık bir gebeliğim olduğu varsayılsa kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım bi sakıncası olabilir mi?

Bir sorun olacağını sanmıyorum, ama bundan sonra dikkatli ol, diş doktorunu ertele, en azından hamile olup olmadığın kesinleşene kadar. ok canım? İnşallah hamile kalmışsındır.

Canım benim üzme kendini.Umarım dediğin gibi yerleşme kanamasıdır da minik yaramaz yapıyordur içerden bunu.Hepimiz için hayırlısı olsun...

canım inşaallah yerleşme kanamasıdır belkide üstüne görüyorsundur.öyle olur inşaallah sıkma canını.

Umarım senin de dileğin kabul olur.Eğer için rahat edecekse yap testi.2-3 gün öncesinde de çıktığı oluyormuş.Ama negatif olursa da hemen üzülme.Daha gününe var diye düşün.

ben 2 gün öncesinden öğrendim evde yaptım test. rahat edeceksen ve şüphen varsa yap ama şüphen yoksa bence bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…