Olabilir canım, bende de elimde doğradığım beyaz soğanı yiyesim gelmişti. Normalde asla öyle bişey yemem söz konusu bile olamaz ama hamileliğimin ilk belirtisi o idi bende.
tatlım yaptığın hazır ticket varsa onun hazır halinin linkini bana gönderebilirmisin? bende açılırsa ben o resmin urlsini sana çıkarıveririm, Yani internet tarayıcının adres çubuğundan linki kopyala bana yaz buraya.
benim bu ikinci denemem olacak...
sen bizden daha iyi durumdasin derken bizden az denedigini kastetmedim ben... Bir senedir deniyorsun, cikabilcek problemlerle simdiden karsilasmissin... Ona gore problem cikarsa, cozum yollari aramaya baslamissindir bile...
Bak benim hiccc haberim bile yok daha, anca denemeye basladigimdan...
Belki olmayacak, belki bende ciddi problem var.. Kimbilir...
Birseyin farkina vardigimda, dogum yapma yasim cokkk ilerlemis olacak..
Aslında çok iyidir kayınvalidem severim de ama bu konuda çok anlayışsız ve çok bunalıyorumöyle bitanem yaaaa bende öyle valla ama bugün uykulu uykulu geziyorum valla.ne yapalım bebiş için katlanacağız.senin işin daha zor be gülüm enazından kayınvaliden anlayışlı olsa.amaaaan anlamazlarki sıkma canını allahın en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin.stres yok.(ben diyorumda yapabiliyormuşum gibi)
Şu insanlar her şeyin Allah'tan geldiğini neden farketmiyorlar acaba? Olmuyorsa Rabbim vermiyor.Kızlar kaynananıza şükredin, bizim bir uzak akraba gelininin çocuğu olmuyor diye zorla boşandırıyordu oğlundan, kızın da ne sağlık sorunu yoktu, ne de eşiyle problemi yoktu, sadece bebekleri olmuyordu. Neyse, artık boşanma konusu iyice uzadı gitti, bi baktılar kız hamile, arka arkaya 2 tane doğurdu. Ondan sonra boşamaktan vazgeçtiler. İnsafsızlık ya! İlkellik!...
kokohantes, esin diyemiyor mu annesine sen biraz daha erken git filan diye...
insallah yoluna girer sIkma kendini...
Allah'ım en yakın zamanda ikinize de tatırsın bu duyguyu.saol bitanem ben ona destek olmaya çalışıyorum kardeşide yok maalesef kanından canınıdan birisi olsun diye bebişi daha çok istiyorum biraz avunur diye.allahım nasip etsin inşaallah hepimize bebişimizi.çevre olmuyormu dedikçe içim içimi yiyor hayırlısı diyorum bir sorunda yok ama zamanını bekliyor sanırım.hayırlısı canım yaaaa.
kızlar merhaba bende mart ayı talihlis olmk istiyorum reglıme 2 gun var evde testım var acaba yapsam sonuc alırmıyımkı uzulmek ıstemıyorum :18:
kızlar merhaba bende mart ayı talihlis olmk istiyorum reglıme 2 gun var evde testım var acaba yapsam sonuc alırmıyımkı uzulmek ıstemıyorum :18:
Aslında çok iyidir kayınvalidem severim de ama bu konuda çok anlayışsız ve çok bunalıyorum
Stres yapmıyım diyorum ama olmuyo.
Zaten cumartesi son ondan sonra istediğim kadar stres yapabilirim
Şu insanlar her şeyin Allah'tan geldiğini neden farketmiyorlar acaba? Olmuyorsa Rabbim vermiyor.
Allah'tan o konuda anlayışlı bizimkiler.Allah korkuları var.
Kayınvalidem hep der ki üzülme kızım olmuyorsa olmuyor her ailenin çocuğu olacak diye bir şey yok vardır bi vakti zamanı her şey Allah'tan
Demiyo canım hatta "napsın kadın canı sıkılıyo" falan diyo ama benim sıkıldığımı görmüyo.
Hayırlısı artık bakalım
Allah'ım en yakın zamanda ikinize de tatırsın bu duyguyu.
Ne kadar ince düşünüyorsun canım ya Allah gönlüne göre versin
Hoşgeldin canım.Bence gününün geçmesini bekle
Ya da şüphelerin varsa git kan testi yaptır yarın
şüpheli ilişkiden ne kadar sonra test yaptırayım? kanda gebelik için? iki hafta iyi mi?
Aslında çok iyidir kayınvalidem severim de ama bu konuda çok anlayışsız ve çok bunalıyorum
Stres yapmıyım diyorum ama olmuyo.
Zaten cumartesi son ondan sonra istediğim kadar stres yapabilirim
Şu insanlar her şeyin Allah'tan geldiğini neden farketmiyorlar acaba? Olmuyorsa Rabbim vermiyor.
Allah'tan o konuda anlayışlı bizimkiler.Allah korkuları var.
Kayınvalidem hep der ki üzülme kızım olmuyorsa olmuyor her ailenin çocuğu olacak diye bir şey yok vardır bi vakti zamanı her şey Allah'tan
Demiyo canım hatta "napsın kadın canı sıkılıyo" falan diyo ama benim sıkıldığımı görmüyo.
Hayırlısı artık bakalım
bir haftalık bir gebeliğim olduğu varsayılsa kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım bi sakıncası olabilir mi?
Kızlar bugün kan testine gitmeyi düşündüm ama bu sabah başıma şu geldi:ağrıyla uyandım ve tuvalete gittim ve 2 nokta halinde kırmızı gördüm,sonrada beyaz akıntıyla beraber açık kahverengi lekeler oldu,adetim başladı diye vazgeçtim bende,sonra kesildi,şimdi gene biraz var,ay anlayamadım artık ya,bekliycem artık ya haftasonuna kadar...Aklıma yerleşme kanaması geldi ama,kasıklarım belim de çok ağrıyor hala,daha önce hiç böyle olmadıki.
İlk gördüğümde hıh dedim adetim başladı ve çok üzüldüm sabah,bir de ağladım baya of
Wideofdemona da anlattım o da bekle kontrol et dedi,bekliyorummm
Kızlar bugün kan testine gitmeyi düşündüm ama bu sabah başıma şu geldi:ağrıyla uyandım ve tuvalete gittim ve 2 nokta halinde kırmızı gördüm,sonrada beyaz akıntıyla beraber açık kahverengi lekeler oldu,adetim başladı diye vazgeçtim bende,sonra kesildi,şimdi gene biraz var,ay anlayamadım artık ya,bekliycem artık ya haftasonuna kadar...Aklıma yerleşme kanaması geldi ama,kasıklarım belim de çok ağrıyor hala,daha önce hiç böyle olmadıki.
İlk gördüğümde hıh dedim adetim başladı ve çok üzüldüm sabah,bir de ağladım baya of
Wideofdemona da anlattım o da bekle kontrol et dedi,bekliyorummm
Canım benim üzme kendini.Umarım dediğin gibi yerleşme kanamasıdır da minik yaramaz yapıyordur içerden bunu.Hepimiz için hayırlısı olsun...
Umarım senin de dileğin kabul olur.Eğer için rahat edecekse yap testi.2-3 gün öncesinde de çıktığı oluyormuş.Ama negatif olursa da hemen üzülme.Daha gününe var diye düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?