Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Şüpheli ilişkiden 2 hafta sonra zaten adetinin tarihi gelecek. kanda BAT(beklenmeyen adet tarihinden) 5 gün önce çıkabilir. Ama geç döllenme olduğu zaman çıkmaya da bilir, en güzeli Batını beklemek, zor ama işi garantiye almak için beklemek gerekir tatlım.

Tabi her şeyin bi vakti zamanı var, ALLAH inşallah hepimizin sırayla hamiş kalmamıza yardımcı olur inşallah!

bu ay olmasa da olur hayırlısı olsun yeter.şüpheli ilişkiden iki hafta sonra adet gnüm değil işte benimki düzensiz bazen 34 günde bazen 26 günde bazen 28 günde anlayamıyorum ne zaman adet olacağımı.ama en geç 18 marta olmam gerek.18 marta kadar dayanamam ben 8 martta yaptırırım :26:
Bir sorun olacağını sanmıyorum, ama bundan sonra dikkatli ol, diş doktorunu ertele, en azından hamile olup olmadığın kesinleşene kadar. ok canım? İnşallah hamile kalmışsındır. [/QUOTE]

canım inşaallah yerleşme kanamasıdır belkide üstüne görüyorsundur.öyle olur inşaallah sıkma canını.

Sağol canım belkide öyledir ah ah ne zormuş bu işler:80:
Aslında yazmıycaktım bu olayı hani sizi meraklandırıp duruyorum diye,kendimide çok sıkıyorum sabırsızlanıyorum diye ama dayanamadım yazdım

burda şuan baya kalabalığız.toplu olarak aynı anda dua edersek hepimiz için belki istediğimiz bebiş gelebilir etrafımıza pozitif enerji yaymış oluruz

aahh ah dayanamayıp evde test yaparsın silik çizgi çıkar acaba hamilemiyim yarın olsada kan tahlili yptırsam deriz yarın olur kan veriririz sonuç çıksaydı, sonuç çıkar bi tahlil daha acaba ne olacakkk biz kadınlar işte yaaa boşver biz hep burdayız sen olumsuz düşünme yeterki

tesekkurler kızlar herhangı bır belırtı hıssetmedım ama sadece adet agrılarım bır hafta onceden oluyordu hıc olmadı okadar :18::18::18::18::18::18:

yazdığın iyi olmuş gülüm olurmu öyle sen moralini yüksek tutmaya çalış keşke kan testine gitseydin.böyle düşünmek çok zor gerçekten.

burda şuan baya kalabalığız.toplu olarak aynı anda dua edersek hepimiz için belki istediğimiz bebiş gelebilir etrafımıza pozitif enerji yaymış oluruz

HADI OZAMAN DUALARIMIZI ESİRGEMEYELIM KIZLAR

HADI OZAMAN DUALARIMIZI ESİRGEMEYELIM KIZLAR[/QUOTE]

Allah isteyen herkeze bebek sahibi olmayı nasip etsin

sen bilirsin ama 10 gün öncesinden kanda da çıkma ihtimali az. İnşallah çıkar ve hamilelik haberlerine biz de seviniriz hayatım

yaptın işte, süper, hayırlı olsun ticketin de bebişin de

| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | bekliyoruz
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart |
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart
| neşelikız | 25 | 4 Mart
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hasretimsana |??? | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | 28 | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| MELEK_84 | 26 | 15 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| pelin7| ??? | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart

Son düzenleme:

Dualarinizi bende bekliyorum... ovulasyon testini bir daha denemeye eve gidiyorum...

dua ettim kızlar tefriciye okuyorum hepimiz için aklıma geldikçe.rabbim katında kabul eylesin inşaallah.

herkese selamm ben de burdayım en son öğlen bakabilmiştim baya şey konuşmuşsunuz anca okuyabildim samimiyetiniz yardımseverliğiniz çok güzel o yüzden ilk defa burda sizlerle bişeyler paylaşıyorum Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah her şeyin hayırlısı olsun ne güzel bu dileğimiz vasıtasıyla burda çok güzel paylaşımlarda bulunacağız inşallah ve aynı durumu yaşayanlara bi nebze olsun yardımımız dokunacak ben bu siteden bikaç yıldır haberdarım üyeliğim vardı şifremi unuttuğum için tekrar üye oldum şimdi kendimi yalnız hissetmiyorum hepinize tekrar teşekkürler

Aborjinoscum, geçmişi okuduysan, görmüşsündür, yeni teklifimiz var, isimlerimizi de yazdırmak istiyoruz listeye. Benden sonra ismini veren çok kız oldu. İsteyenlerinkini ekleyelim bence. Ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…