Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım hoşgeldın aramıza hemen ekliyorum senide bu arada 1 mart demıssın ama bugün ikisi varmı belirtin yada test yaptınmı?

aborjinos çok teşekkürler kendimi de listede görmek çok mutlu etti. bugün idrar testi yaptım canım sonuç negatif bakalım 1 hafta daha kırmızıları görmezsem o zaman testi tekrarlarım böyle bi karara vardım.. nedeni de doğum kontrol hapını bırakalı henüz 1 ay olması, acaba o yüzden mi adetim ilk defa geç geldi diye düşünüyorum.. bir de tekrar tekrar test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. herşeyin hayırlısı..

benim 4. hamileliğim olacak. öncekileri kaybettim. bu ay ilk denemem

meraba kızlar.benim 2.ayım yine olmadı.mart ayına umut bağladım bende.benmde adetim 7mart
ama dün kanamam oldu ve kesildi.adet başlangıcı sanırım.dra gittim bugün adet düzenleyici ilaç verdi.bakalım artıkkk.

kızlar eğer sonuç pozitif çıkarsa o zaman belirtilerimi yazarım şimdi ne yazsam boş

ya da yazayım ama bunlar psikolojik de olabilir.. en önemlisi göğüslerim çok belirginleşti şişkinleşti ve uçları kalınlaştı koyulaştı dokununca acıyor gün içinde arada ağrı geçiyor.. belim de ara ara ağrıyor, özellikle şüpheli günden 1 hafta sonra belirtileri hissetmeye başladım.. canım çiğköfte ve kısır çekti tabiki en önemlisi bunların yanında nar ekşisi. aslında nar ekşisini yemek için bunları istedim.. onun dışında çok halsizlik ve uykusuzluk hali var, arada bir karnım ağrıyor. bugün adet olacakmışım gibi ağrıdı ama hiçbişey yok. ayaklarım çok üşüyor, evet bir haftadır bariz çok üşüyorum..

bunları da paylaşmak istedim

arkadaşlar merhaba benide listenize eklermisiniz?3 mart adet tarihim ama gecikebilir bilmiyorum.3 mart ve yaş 30 olarak eklerseniz sevinirim..görüşmek üzere bayanlar...

canım belirtilerin çok güzel göğüslerde belirginlik hassasiyet ağrılar halsizlik ve iştah inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyoruz. canın çekmiş ama bence şimdilik çiğ köfte yemesen iyi olur hamişsen bi sorun çıkmasın sonra

Kızlar, bir şey söyleyeyim, sakın ama sakın bu dönemlerde çiğ kefte yemeyin, her türlü çiğ etten uzak durun olurmu?

kızlar dr duphaston denilen ilaç verdi.adet düzenleyici duyanınızz vaar mı? beni de ekleyin listeye 7 mart ve yaş 25

Kızlar, bir şey söyleyeyim, sakın ama sakın bu dönemlerde çiğ kefte yemeyin, her türlü çiğ etten uzak durun olurmu?

sana katılıyorum cnm gebelik öncesi kontrolümde benim doktorum da uyardı bununla ılgili olarak,salam sosis suşi ve çigköfte yememem gerektiğini söyledi..toksoplazma negatıf cıktıgı ıcın bagısıklıgım yok ve bagısıklık olmadıgı ıcınde hamılelikte alındıgı takdırme bu vırus bebekte sakatlıklara yol acıyor..aman kızlar dikkat edelim herkesin bilgilenmesi gereken bir konu ben de o yüzden yazdım..

yaa ben çiğ et yenmemesi gerektiğini okumuştum,, ama ben etsiz çiğköfte yedim. eminim etsiz olduğundan.. etsiz olanı da mı yasak,, bişey olmaz inşallah..

yaa ben çiğ et yenmemesi gerektiğini okumuştum,, ama ben etsiz çiğköfte yedim. eminim etsiz olduğundan.. etsiz olanı da mı yasak,, bişey olmaz inşallah..

yok, etsiz olanı yasak değil, canım, çiğ et yasak, çiğ et içermeyen gıdaları rahatlıkla yiyebilirsiniz. Ve bu dönemlerde pastorize edilmemiş sütten ve süt ürünlerinden uzak durun.

hepiniz haklısınız böyle şeylere çok dikkat etmek lazım bi kere bile olmaması lazım,,

çiğ et yasaaaakkk

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. mart ayı çok renkli ve bereketli geçecek inşallah... hadi bakalım... hayırlı olsun...

kızlar doktor bana folik asit ilacı olarak folidoce verdi, günde 3 defa kullanmamı söyledi, ilacın içindeki kağıtta da bir defa yazıyor, ben de arada kaldım, günde 2 defa alıyorum :87:

benden başka kullanan yok mu folidoce denen ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…