- 21 Şubat 2011
- 1.058
- 27
- 158
canım hoşgeldın aramıza hemen ekliyorum senidebu arada 1 mart demıssın ama bugün ikisi varmı belirtin yada test yaptınmı?
evet cnm 7 kişiyiz inşallahhh bu ay ve bu topık ugur getirir bizesenin kaçıncı denemen bu arada?benim ikinci..subatta bıraktım korunmayı ama olmadı..umudum martta umarım hayırlısı olur onemli olan saglıklı ve hayırlı zamanda gelmesi tabi bebişlerimizin
Evet yakalandım galibanasılsın tatlım?
| isim | yaşımız | beklenmeyen regl günü | veeee sonuc
| _pinkk_ | ??? | 23 Subat | bekliyoruz
| maonyaaa |??? | 28 Subat | bekliyoruz
| tubaerkan | 26 | 28 Subat | bekliyoruz
| kurabiyemm canim tebrikler | | |
| cimeka | 27 | 1 Mart | bekliyoruz
| umutdeniz | 24 | 2 Mart | bekliyoruz
| seme |26 |3 Mart |
| ecrin_kayra | 31 | 3 Mart
| neşelikız | 25 | 4 Mart
| sulisim | 29 | 5 Mart
| hasretimsana |??? | 5 Mart
| hayalim3kelime | ??? | 5 Mart
| nefsim | ??? | 5 Mart
| pembiq | ??? | 7 Mart
| ravzanur | 29 | 7 Mart
| atlanta | 26 | 7 Mart
| gul1182 | ??? | 7 Mart
| kekula | ??? | 7 Mart
| aborjinos | 27 | 9 Mart
| gida_pinar | 25 | 9 Mart
| bikere_sevdim | 23 | 9 Mart
| canbebekds | 26 | 10 Mart
| mavibebek | ??? | 10 Mart
| sentez | 26 | 11 Mart
| happylife | 27 | 12 Mart
| derya78_40 | 29 | 12 Mart
| 62sinem | 23 | 12 Mart
| ceza83 | 27 | 12 Mart
| minikyaramaz | 24 | 12 Mart
| alevdeniz | ??? | 12 Mart
| elektra01 | 31 | 12 Mart
| sefst | ??? | 13 Mart
| Arzuum_79 | ??? | 13 Mart
| elaezel | 24 | 13 Mart
| pourqua | ??? | 14 Mart
| mrv091010 | ??? | 14 Mart
| tuubaaoz | 25 | 15 Mart
| kalbimin | 28 | 15 Mart
| han0144 | 28 | 15 Mart
| sultang88 | 23 | 16 Mart
| kayyum | ??? | 17 Mart
| birtanem | 26 | 17 Mart
| mpb | 27 | 18 Mart
| screamaway | 28 | 19 Mart
| KuPPe | ??? | 19 Mart
| Lachesis | 27 | 20 Mart
| xtuqcex | 24 | 20 Mart
| wifeofdemon | 29 | 21 Mart
| kokohantes | 25 | 22 Mart
| aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
| tirilaylom | 28 | 26 Mart
| ayyildizim | 27 | 26 Mart
| xelifxx | 26 | 30 Mart
kızlar eğer sonuç pozitif çıkarsa o zaman belirtilerimi yazarım şimdi ne yazsam boş
ya da yazayım ama bunlar psikolojik de olabilir.. en önemlisi göğüslerim çok belirginleşti şişkinleşti ve uçları kalınlaştı koyulaştı dokununca acıyor gün içinde arada ağrı geçiyor.. belim de ara ara ağrıyor, özellikle şüpheli günden 1 hafta sonra belirtileri hissetmeye başladım.. canım çiğköfte ve kısır çekti tabiki en önemlisi bunların yanında nar ekşisi. aslında nar ekşisini yemek için bunları istedim.. onun dışında çok halsizlik ve uykusuzluk hali var, arada bir karnım ağrıyor. bugün adet olacakmışım gibi ağrıdı ama hiçbişey yok. ayaklarım çok üşüyor, evet bir haftadır bariz çok üşüyorum..
bunları da paylaşmak istedim
kızlar eğer sonuç pozitif çıkarsa o zaman belirtilerimi yazarım şimdi ne yazsam boş
ya da yazayım ama bunlar psikolojik de olabilir.. en önemlisi göğüslerim çok belirginleşti şişkinleşti ve uçları kalınlaştı koyulaştı dokununca acıyor gün içinde arada ağrı geçiyor.. belim de ara ara ağrıyor, özellikle şüpheli günden 1 hafta sonra belirtileri hissetmeye başladım.. canım çiğköfte ve kısır çekti tabiki en önemlisi bunların yanında nar ekşisi. aslında nar ekşisini yemek için bunları istedim.. onun dışında çok halsizlik ve uykusuzluk hali var, arada bir karnım ağrıyor. bugün adet olacakmışım gibi ağrıdı ama hiçbişey yok. ayaklarım çok üşüyor, evet bir haftadır bariz çok üşüyorum..
bunları da paylaşmak istedim
Kızlar, bir şey söyleyeyim, sakın ama sakın bu dönemlerde çiğ kefte yemeyin, her türlü çiğ etten uzak durun olurmu?
yaa ben çiğ et yenmemesi gerektiğini okumuştum,, ama ben etsiz çiğköfte yedim. eminim etsiz olduğundan.. etsiz olanı da mı yasak,, bişey olmaz inşallah..
yaa ben çiğ et yenmemesi gerektiğini okumuştum,, ama ben etsiz çiğköfte yedim. eminim etsiz olduğundan.. etsiz olanı da mı yasak,, bişey olmaz inşallah..
yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. mart ayı çok renkli ve bereketli geçecek inşallah... hadi bakalım... hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?