Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bitanem cumartesiye daha 4 gün var moralini yüksek tut ne olur bebişimiz gelsin.allahım istedikten sonra bir beraberlikte bile olur yeterki ol desin gerisi hikaye.
Aynen öyle tatlım vakti geldiyse ne kadar engel çıkarsa çıksın olur. Allah'a sığınıyorum.
Listenin son hali süper olmuş canım eline koluna sağlık

Listemiz ne kadar kalabalıklaşmış maşallah
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

bende yeniyim çok saol arkadaşım hoşbuldum ben.liste çok güzel bnm de adım var inşallah 30 martta yada öncesinde size müjdeli haberimi veririm

ben adet oldum bu akşam.bu ay olmadı inşallah gelecek aya hamile kalırımda bebek hasretim son bulur artık.çünkü beni bu stres hayal kırıklıkları artık çok üzüyo.inşallah bu ay benden başka kimse üzülmez müjdeli haberleri verirsiniz bize

hayırlısı olsun sıkma canını bi daha ki aya seviniriz inş

kızlar bu arada, pamuklu çamaşır giymeyi ihmal etmeyin, hergün mutlaka değiştirin, mikrop kapmamak çok önemli

hadi ben kaçtım herkese iyi geceler

bende yeniyim çok saol arkadaşım hoşbuldum ben.liste çok güzel bnm de adım var inşallah 30 martta yada öncesinde size müjdeli haberimi veririm
İnşallah canım

yaaa bu yeni liste mi ben yokum ama yaa

Tatlım ben önceden alıntı yapmış olabilirim sonra liste yenilenmiştir.Eklenmediyse de aborjinos geldiğinde ekler merak etme:80:
Üzülme dicem ama çok boş olacak. İnşallah bir dahaki ay bu üzüntünü unutturacak haberler verirsin bize.

canım moralini iyi tutmaya çalış, hayırlısı böyleymiş demekki, fazla kafaya takmamaya çalış, bakarsın bu ay hamile kalırsın, olur mu olur bu benim için de geçerli her an adet olabilirim sen elinden geleni yapıyo musun ona bak, gerisi Allah'ın takdiri... kendine iyi bak canım.

Listemiz ne kadar kalabalıklaşmış maşallah
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

hoşbulduk

bu arada bende ilk yazdığımda listede adımı görmüştüm ama şimdi göremedim :)yapan arkadaş geçmişte aramasın birdaha yazayım:)yaş 30 ve 14 mart...

Son düzenleme:

hayırlısı inşallah vardır bundada bir hayır hem daha mart yeni başladı öyle değilmi hala umut var:)

Merhaba hanımlar,
adetime 3 gün var ne adete ne de gebeliğe hiçbir belirti yokkk ne ağrı ne akıntı

BİR YORUM YAPIN LÜTFEN

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,
adetime 3 gün var ne adete ne de gebeliğe hiçbir belirti yokkk ne ağrı ne akıntı

BİR YORUM YAPIN LÜTFEN

İlla belirti olması gerekmiyor kadından kadına bu değişiyor forumun ön sayfalarında belirtiler içerikli bir yazı paylaşmıştım istersen onu oku canım ama belirtim yok diyerek kendinide kasma lütfen burdanda kısa bir not senin için

Çoğu kadının hamileliğinin ilk bulgusu adet kanamasının gecikmesidir. Fakat her kadın düzenli bir adete sahip değildir. Adet kanamaları hastalıklar, mevsimsel değişiklikler, stresten etkilendiği için diğer belirti ve bulgularında görülmesi gerekir. En sık gözlenen belirtiler; ağrılı göğüsler, yorgunluk hissi, mide bulantısı, diğer mide şikayetleri, sık sık idrara çıkma isteği ve karında şişkinlik hissidir.

Bazı gebelik belirtileri hamile olma olasılığınızın bulunduğunu, bazıları ise bu olasılığın yüksek olduğunu akla getirir. Hiçbir erken belirti gebeliğin kesin işareti değildir. Aslında hamileliği kesin kanıtlayan ilk belirti bebeğinizin kalp atışlarıdır ki bu da duyarlı Dopler ultrason ile yaklaşık 10-12′ inci haftalar arasında duyulabilir.

Son düzenleme:
illa belirti olması gerekmiyor kadından kadına bu değişiyor forumun ön sayfalarında belirtiler içerikli bir yazı paylaşmıştım istersen onu oku canım ama belirtim yok diyerek kendinide kasma lütfen

kaçıncı sayfada ecrincim çok sayfa var burda...hemen hemen hergün takip ediyorum bu topiğide

bende aranıza yeni katıldım..yaşım 24. SAT 16 şubat..beklenmeyen regl günüm ise 15 Mart...benide listeye eklermisiniz.....

İlişki günlerimi yazsam yorum yapabilirmisiniz acaba...adetimin 10.günü 12.günü.14. ve 15. günü:))

buarada ben internetten laboquick diye bir erken hamilelik testi aldm..adete 10 gün kala doğru sonuçları verebiliyormuş..ben adete bi hafta kala test yapmaya başlarım artık..aldığım test sayısı 20 adet çünü:))

fiyatıda çok uygun.....

HAMİLE OLABİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNDÜREN İŞARETLER

BELİRTİ ORTAYA ÇIKTIĞI ZAMAN BAŞKA OLASI NEDENLERİ
Adet kesilmesi Tüm hamileliklerde Yolculuk,yorgunluk,stres,hamilelik
korkusu,hormonsal sorunlar,aşırı kilo alma ya da verme, doğum kontrol hapını bırakma,emzirme
Sabah bulantıları Hamile kaldıktan 2-8 hafta sonra Yiyecek zehirlenmesi,gerginlik
Sık idrara çıkma Genellikle hamile kaldıktan
6-8 hafta sonra İdrar yolları iltihabı,gerginlik,şeker
hastalığı
Sızlayan,ağrıyan,şiş göğüsler Hamile kaldıktan sonraki
birkaç gün içinde Doğum kontrol hapları,adet günlerinin yaklaşması
Meme ucu çevresinin koyulaşması ve meme ucu çevresindeki küçük bezlerin kabarması Hamileliğin ilk üç ayı içinde Hormonsal dengesizlik
Önce göğüslerde sonra karında deri altında pembe mavi çizgiler Hamileliğin ilk üç ayında Hormonsal dengesizlik ya da önceki hamileliğin etkisi
Yiyeceklere aşırı istek duyma Hamileliğin ilk üç ayı içinde Kötü beslenme,stres,adet günlerinin yaklaşması
HAMİLE OLACAĞINIZA İLİŞKİN KUVVETLİ İŞARETLER
Rahim ve rahim ağzının yumuşaması Döllenmeden 2-8 hafta sonra Adet kanamasının gecikmesi
Rahmin ve karnın genişlemesi 8-12 hafta Tümör ve fibroidler
Aralıklı ve ağrısız kasılmalar Hamileliğin başında başlar, hamilelik ilerledikçe sıklığı artar Bağırsak kasılmaları
Bebeğin hareketleri İlk olarak hamileliğin
16-22. Haftasında fark
edilir. Bağırsak gaz ya da kasılmaları
KESİN HAMİLELİK BELİRTİLERİ
Ultrasonda bebeğin görülmesi Döllenmeden sonraki 46. Haftada Yok
Bebek kalp atışı 10-20. haftada Yok
Karında hissedilen bebek hareketi 16. haftadan sonra Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…