- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
illa belirti olması gerekmiyor kadından kadına bu değişiyor forumun ön sayfalarında belirtiler içerikli bir yazı paylaşmıştım istersen onu oku canım ama belirtim yok diyerek kendinide kasma lütfen burdanda kısa bir not senin için
çoğu kadının hamileliğinin ilk bulgusu adet kanamasının gecikmesidir. Fakat her kadın düzenli bir adete sahip değildir. Adet kanamaları hastalıklar, mevsimsel değişiklikler, stresten etkilendiği için diğer belirti ve bulgularında görülmesi gerekir. En sık gözlenen belirtiler; ağrılı göğüsler, yorgunluk hissi, mide bulantısı, diğer mide şikayetleri, sık sık idrara çıkma isteği ve karında şişkinlik hissidir.
Bazı gebelik belirtileri hamile olma olasılığınızın bulunduğunu, bazıları ise bu olasılığın yüksek olduğunu akla getirir. Hiçbir erken belirti gebeliğin kesin işareti değildir. Aslında hamileliği kesin kanıtlayan ilk belirti bebeğinizin kalp atışlarıdır ki bu da duyarlı dopler ultrason ile yaklaşık 10-12′ inci haftalar arasında duyulabilir.
kaçıncı sayfada ecrincim çok sayfa var burda...hemen hemen hergün takip ediyorum bu topiğide
sağol bitanem çok ümitliyim bu aydan ama ne halsizlik ne bulantı gögüslerimde bile ağrı yok.adet olmadan normalde göğüslerimde ağrı olurdu o da yok..
canım bugün yazmıştım 150 ile 160 arasına bak istersen birde aşağıda yazdımmm senin için bide ona bak
bende aranıza yeni katıldım..yaşım 24. SAT 16 şubat..beklenmeyen regl günüm ise 15 Mart...benide listeye eklermisiniz.....
İlişki günlerimi yazsam yorum yapabilirmisiniz acaba...adetimin 10.günü 12.günü.14. ve 15. günü:))
buarada ben internetten laboquick diye bir erken hamilelik testi aldm..adete 10 gün kala doğru sonuçları verebiliyormuş..ben adete bi hafta kala test yapmaya başlarım artık..aldığım test sayısı 20 adet çünü:))
fiyatıda çok uygun.....
Listeye benide eklermisiniz lütfen.
okudum canım çok sağol beklemekten başka çarem yok test yaptrmak istemdğm cevabı almak istemiyorum
bende aranıza yeni katıldım..yaşım 24. SAT 16 şubat..beklenmeyen regl günüm ise 15 Mart...benide listeye eklermisiniz.....
İlişki günlerimi yazsam yorum yapabilirmisiniz acaba...adetimin 10.günü 12.günü.14. ve 15. günü:))
buarada ben internetten laboquick diye bir erken hamilelik testi aldm..adete 10 gün kala doğru sonuçları verebiliyormuş..ben adete bi hafta kala test yapmaya başlarım artık..aldığım test sayısı 20 adet çünü:))
fiyatıda çok uygun.....
Listeye benide eklermisiniz lütfen.
20 Mİ HERGÜN 2 TANE Mİ TEST YAPICANTAM YUMURTLAMA DÖNEMLERİNDE ÇALIŞMIŞSIN BELLİ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK BANA KALIRSA DÜZENLİ ADET OLUYORSAN BUDA BİR ŞANSTIR HADİ HAYIRLISI BİSMİLLAH ÇEK BEKLE BAKALIM
tek şey sabretmek ve hayırlısını dilemek başka çare yok
20 tane alana kargo bedavaydı oyüzden 20 adet aldım..inşallahh hepsini kullanmaya gerek kalmaz..eğer olmazsada diğer ay için saklarım...ama eğer hamileysem geri kalanlarını isteyelere gönderebilirim hediye olarak:)))))3 aydır bekliyorum bende..prolaktin hormonumda yükseklik çıktı..ama çok yüksek değil.sonucum 40 tı. ilaç kullandım..bu ay umutluyumm inşllh..
NORMALE DÖNDÜ YANİ DR KONTROLÜNDEMİSİN SEN ..HEEE BU ARADA HAMİLE KALIR BEN OLAMAZSAM TESTTEN 1 ADET İSTİYORUM BİRİNİ BANA AYIR KALMADI DEME
arkadaşlar sanırım bir çoğunuz ilk bebeğinizi bekliyorsunuz Rabbim inşallah çok bekletmesin hayırlısı ile inşallah...
bende bu akıntının tam olarak belirtilerinden olduğunu bilmiyordum dünden beri kasıklarım müthiş ağrıyor ve şimdi biraz araştırdım tariflerdeki gibi akıntım var çok fazla öyle olunca umudu kesmiştim çünkü daha öncede çok sık ağrılı akıntılarımda olmuştu benim...hiç birşey hissetmiyorum şuan gerçi ama çok heyecanlandım birliktelikten 7-8 gün sonra bu zaman içinde embriyo kendini tamamlıyormuş 10.gün net cevap çıkarmış özellikle kanda bende adet dönemini pek bekleyemiyecem sanırım daha önce bir testten geçiririm:)kızımıda adetime bir hafta kala öğrenmiştim:)
hangi geblik testi ile öğrenmiştiniz acaba hamileliğinizi..her test bir hafta kala sonuç vermiyo çünkü..ben şimdilik laboquick testi aldım ama henüz denemedim...
20 tane alana kargo bedavaydı oyüzden 20 adet aldım..inşallahh hepsini kullanmaya gerek kalmaz..eğer olmazsada diğer ay için saklarım...ama eğer hamileysem geri kalanlarını isteyelere gönderebilirim hediye olarak:)))))3 aydır bekliyorum bende..prolaktin hormonumda yükseklik çıktı..ama çok yüksek değil.sonucum 40 tı. ilaç kullandım..bu ay umutluyumm inşllh..
NORMALE DÖNDÜ YANİ DR KONTROLÜNDEMİSİN SEN ..HEEE BU ARADA HAMİLE KALIR BEN OLAMAZSAM TESTTEN 1 ADET İSTİYORUM BİRİNİ BANA AYIR KALMADI DEME
Aslında ilacı kullandıktan sonra tekrar ölçmedik hormonumu..bu ay olmazsa gidicem tekrar ölçüm için...doktora kontrol amaçlı gitmiştim..herhangi bir şikayetim yok çünkü...adetlerim çok düzenli...senin için ayırıyorum ozaman bi tane..umarım senin içinde gerek kalmaz..isteyen herkese verir allah
ben adet oldum bu akşam.bu ay olmadı inşallah gelecek aya hamile kalırımda bebek hasretim son bulur artık.çünkü beni bu stres hayal kırıklıkları artık çok üzüyo.inşallah bu ay benden başka kimse üzülmez müjdeli haberleri verirsiniz bize
Merhaba hanımlar,
adetime 3 gün var ne adete ne de gebeliğe hiçbir belirti yokkk ne ağrı ne akıntı
BİR YORUM YAPIN LÜTFEN
VE beklenmeyen regl günüm geldi çattı hadi bakalım neler olacak
hiç test yaptınmı? bazılarında adet öncesindede belli olabiliyorr....
VE beklenmeyen regl günüm geldi çattı hadi bakalım neler olacak
o zaman insallah bugun hiicc birsey gelmez....
nasil bekleyebiliyorsun bu arada? ben olsam coktan test yapardim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?