Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

sağol bitanem çok ümitliyim bu aydan ama ne halsizlik ne bulantı gögüslerimde bile ağrı yok.adet olmadan normalde göğüslerimde ağrı olurdu o da yok..

sağol bitanem çok ümitliyim bu aydan ama ne halsizlik ne bulantı gögüslerimde bile ağrı yok.adet olmadan normalde göğüslerimde ağrı olurdu o da yok..

aslında bence sevin psikolojik bir sorun yok enazından bazen kendimizi okadar şartlıoruzki o belirti yokken bilevarmış gibi hissedebiliyoruz bu kadar düşünme

20 tane alana kargo bedavaydı oyüzden 20 adet aldım..inşallahh hepsini kullanmaya gerek kalmaz..eğer olmazsada diğer ay için saklarım...ama eğer hamileysem geri kalanlarını isteyelere gönderebilirim hediye olarak:)))))3 aydır bekliyorum bende..prolaktin hormonumda yükseklik çıktı..ama çok yüksek değil.sonucum 40 tı. ilaç kullandım..bu ay umutluyumm inşllh..

arkadaşlar sanırım bir çoğunuz ilk bebeğinizi bekliyorsunuz Rabbim inşallah çok bekletmesin hayırlısı ile inşallah...

bende bu akıntının tam olarak belirtilerinden olduğunu bilmiyordum dünden beri kasıklarım müthiş ağrıyor ve şimdi biraz araştırdım tariflerdeki gibi akıntım var çok fazla öyle olunca umudu kesmiştim çünkü daha öncede çok sık ağrılı akıntılarımda olmuştu benim...hiç birşey hissetmiyorum şuan gerçi ama çok heyecanlandım birliktelikten 7-8 gün sonra bu zaman içinde embriyo kendini tamamlıyormuş 10.gün net cevap çıkarmış özellikle kanda bende adet dönemini pek bekleyemiyecem sanırım daha önce bir testten geçiririm:)kızımıda adetime bir hafta kala öğrenmiştim:)

hangi geblik testi ile öğrenmiştiniz acaba hamileliğinizi..her test bir hafta kala sonuç vermiyo çünkü..ben şimdilik laboquick testi aldım ama henüz denemedim...

hangi geblik testi ile öğrenmiştiniz acaba hamileliğinizi..her test bir hafta kala sonuç vermiyo çünkü..ben şimdilik laboquick testi aldım ama henüz denemedim...

bilmiyorum ki :)çok uzun sene geçti aradan zaten çift çizgiyi görünce hemen sağlık ocağına gittim ordada test yaptırmıştım..

olsun, hayatım, hiç sıkma canını, her işte bir hayır vardır, ALLAHIN bi bildiği vardır, senin için ayarladığı planları vardır güzel, onların gerçekleşeceği zamana da ALLAHIM karar verir. Bu yüzden bize beklemek ve bizi hayatta bekleyen sürprizleri hayal ederek ümitle yaşamak düşer. İnşallah nisanda birlikte bekleriz BATımızı.

Merhaba hanımlar,
adetime 3 gün var ne adete ne de gebeliğe hiçbir belirti yokkk ne ağrı ne akıntı

BİR YORUM YAPIN LÜTFEN

Canım, her gebelikte belirti olacak diye bişey yokki. Her kadının hamileliği farklı geçer, hatta bir kadının 2 hamileliği bile birbirine benzemeyebilir. Bu yüzden ne kendini fazla kaptırma, nede strese sokup ta olmadı bu ay deyip durma. Oluruna bırak ve ALLAHTAN her şeyin hayırlısını iste. İnşallah ALLAHIM seni kısa zamanda bebeğine kavuşturur!

hiç test yaptınmı? bazılarında adet öncesindede belli olabiliyorr....

28 inde yaptım negatifti doktorumla konuştum bekleyecez dedi 3 gün daha :) belirtiler varmış ama idrarda çıkmaya bilirmiş miş mış bekliorum bende işte varsa 3 hafta 4 günlük olacak bebiş hesaplamalara göre şimdi sabır aşamasındayım

o zaman insallah bugun hiicc birsey gelmez....
nasil bekleyebiliyorsun bu arada? ben olsam coktan test yapardim...

ah bide gel sen bana sor şu an 5 dk da bir wc ye gidiorum bişi varmı die bakmaya :) eşimde ne oldu geldimi die kapı kenarlarında bekliyor ama bu heyecanlar tatlı heyecan allah hepimize nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı ise olsun ne demişler sabreden derviş bebeğine ermiş son kısmı bize uyarladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…