ah bide gel sen bana sor şu an 5 dk da bir wc ye gidiorum bişi varmı die bakmaya :) eşimde ne oldu geldimi die kapı kenarlarında bekliyor ama bu heyecanlar tatlı heyecan allah hepimize nasip etsin inşallah hayırlı ve sağlıklı ise olsun ne demişler sabreden derviş bebeğine ermişson kısmı bize uyarladım
ama sen 28inde yaptiysan testi biraz erken yapmissin.. en azindan 1 gun kalaya kadar bekleseydin keske...
insallah hamilesindir canim
28 inde yaptım negatifti doktorumla konuştum bekleyecez dedi 3 gün daha :) belirtiler varmış ama idrarda çıkmaya bilirmiş miş mış bekliorum bende iştevarsa 3 hafta 4 günlük olacak bebiş hesaplamalara göre şimdi sabır aşamasındayım
keşke kan testi yaptırsaydın..kanda kesin çıkıyormuş..adet gününde geldiyse %99 belli olur kanda...bende çok sabırsızım bu konuda..ayı 15 i nasıl gelicek bilmiyorum...
BENDEKİ BELİRTİLERDE BUNLAR KIZLAR
kasım 24 aralık 18 ocak 12 şubat 6 regl dönemlerimdi 12,15,16,19,20/ 02 tarihlerinde birliktelik ve 22/02 itibariyle kasık bel karın baş ağrısı yaşıyorum akıntım normal vajinada kaşıntı 1 gün oldu ve bitti sağ elimde uyuşukluk hafif bir bulantı(arada bir) ve başdönme var(baş dönmesinede fazla benzemiyor sanki beynim öne gidip geliyor göz kapaklarım ağırlaşıyor) karnım inanılmaz gergin ve şiş alt batın özellikle ve gözle görülebilir bir damarlanma belirdi bugün itibariylede göğüslerim şimeye başladı ve çok hafif ağrı oluştu yemek yemeyi sevmem normalde ama 22/02haftadır inanılmaz yemek yiyorum kahvaltıda öğleni öğlen arayı arada akşamı akşamda yartarken ne yiyeceğimi düşünüyorum canım inanılmaz tavuk istiyor ve 1 haftadırda tavuk yiyorum (1.5 kilo kadar tek başıma yiyebiliyorum)ailemle sofradayken sanki onlar yiyecek bana hiçbişey kalmayacak gibi yemek yemek istiyorum normalde haftada 1 bardak su içen ben artık günde 5-6 bardak su içiyorum sigara kullanıyorum günde yarım paket kadar ama 2-3 gündür kokusu bile beni rahatsız ediyo bazende canım çok çekiyor ve içiyorum 48 kilo idim şu an 52 kiloyumve şu ana kadarda bu belirtilerim devam ediyor bugün kasıklarım hafif ağrı yaptı ve akıntım çoğaldı bugün canım erik,çilek,muz istedi az önce dayanamayıp eşime anlattım oda almaya gitti oturdum bir güzel yedim
merhabaa arkadaslar ıyı gecelerr ecrın masallah ne cok belırtıı varmıs sende de bee bunu okuyanda sankıı 9 aylıkhamılesın sanıcakınsallah hamısındır.. ama bence cok takma gebelık olsa bıle bu kadar erken belırtı olurmu ya gercı bunyeden bunyeye degısır doktorun bıle bısı dememıs ama psıkolojjı ınsanı cook etkılıooo benımde bugun regll olmam gerekıo du olmadım belırtı varmı dersennn cıksss hıcc bı belırtım yokk sadece her an olcakmısım gıbı bı agrıı okadar
ben bunları ilk defa yaşıyorum ve olacak diye şartlandırmadım kendimi bunlar bariz görünen şeyler bende şaşırıyorum eşimde 3 senelik evliyim böyle oluncada çok şaşırdım psikolojik olup olmadığını doktorumada sordum ama değil dedi değişim gözle izlenebiliyor dedi sadece yumurtlama veya gebelik belirtisi arasındayız şu an dedi ama dediğin gibi gerçekten bünyeden bünyeye fark ediyor mesela uyumak istemiyorum aksine uyku düzenim bozuldu normalde gece tv deki çocuklar yatağa anonsunu duyunca bende yatmış olurdum şimdi ise uykum gelmiyo böyle bir tuhaf durum işte.Şimdi h.sonunu bekliyorum ya kırmızı kart görüp bu ayki oyun dışına çıkıcam yada görmeyip devam edicem artık ALLAHIM bilir nasip kısmet herşey
hayırlısıı inşallah yumurtlaa belırtısı ıcın gec deıl mı ya sonucta beklenmeyen gunun su gunler yanı dımı ya hanı sey dıolar ya en buyuk belırtı hamıleysen asırı uyursun bende kendımde belırtı arıorum yokk dıom uykumm hıccc yokk bende 1.5 senelık evlıyım ve yaklasık 1 yıldır ısstıyorus ama nasıp senınde ılk cocukmu olacak ınsallah
öncelikle hoşgeldin.. yumurtlaman düzenliyse(adet demiyorum) 1 mart yumurtlama gününmüş.. eğer 28 1 3 5 gbi yaparsan ve böyle devam edersen tutturma şansını artırablirsin..adete 1 hafta kalaya kadar dvm...bende aranıza yeni katıldım..yaşım 24. SAT 16 şubat..beklenmeyen regl günüm ise 15 Mart...benide listeye eklermisiniz.....
İlişki günlerimi yazsam yorum yapabilirmisiniz acaba...adetimin 10.günü 12.günü.14. ve 15. günü:))
buarada ben internetten laboquick diye bir erken hamilelik testi aldm..adete 10 gün kala doğru sonuçları verebiliyormuş..ben adete bi hafta kala test yapmaya başlarım artık..aldığım test sayısı 20 adet çünü:))
fiyatıda çok uygun.....
20 Mİ HERGÜN 2 TANE Mİ TEST YAPICANTAM YUMURTLAMA DÖNEMLERİNDE ÇALIŞMIŞSIN BELLİ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK BANA KALIRSA DÜZENLİ ADET OLUYORSAN BUDA BİR ŞANSTIR HADİ HAYIRLISI BİSMİLLAH ÇEK BEKLE BAKALIM
canım yanlış anlamazsan birşey hatırlatmak sterm adet in düzenliyse değil yumurtlaman düzenliyse.. benim adetim düzenlidr ama yumurtlamam o yumurtlama günlerne pek denk gelmiyor..bende yumurtlama düzensz...
VE beklenmeyen regl günüm geldi çattı hadi bakalım neler olacak
Günaydınn kızlar...Daha adet olmadım ama hiçbişeyimde yok sancım vs...
Aborjinoscum, geçmişi okuduysan, görmüşsündür, yeni teklifimiz var, isimlerimizi de yazdırmak istiyoruz listeye. Benden sonra ismini veren çok kız oldu. İsteyenlerinkini ekleyelim bence. Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?