Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

Canım dün akşam test yaptım çıkmadı :( yumurtlamanın 11.günüydü. Zaten umudum yok ki 3 gündür ne akıntı var ne belirti :( artık vazgeçtim buay

:( umudum yok canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sende var mı değişiklik ???

kızlar bu ay klomenle zorla büyüttük yumurtayı. iğne verdi dr ama raporu çıkarmak uzun sürdü dün çıktı rapor. bu ay olmazsa gelecek ay iğne kullanacaz. rapor çıktıktan sonra kaç gün içinde almalıyım ilacı biliyor musnuz?

:KK43: umudum yok canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sende var mı değişiklik ???
benimde yk :( bi değişiklik yok sadece göğüslerim büyüdü uçları acıyor.koyulaştı.bayadır öyle.ama şu an acı dağıldı uçlardan genele geçti.bide midem bulanıyor çok fena ama üşüttüm herhalde yaaa.bu kadar erken olmaz ki bulantı..

valla canım benim ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı giriyor şiddetli sonra gidiyor. Onun dışınca bi belirti yok. O yuzden olmaz diyorum. Buarada adetim düzensiz benim. Olmazsam hamilemiyim demektir. Yani Klomen kullanınca zamanında mı oluyoruz çok merak ediyorum :(

valla canım benim ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı giriyor şiddetli sonra gidiyor. Onun dışınca bi belirti yok. O yuzden olmaz diyorum. Buarada adetim düzensiz benim. Olmazsam hamilemiyim demektir. Yani Klomen kullanınca zamanında mı oluyoruz çok merak ediyorum :KK43:
canım benimde arada belime kasığıma vuruyor bişiler.. klomen zamanına etki etmez.nasıl oluyorsa öyle olursun.düzenliyse zamannda gelir.düzensizse allah bilir.o duphaston için geçerli dr bana verdi onu içiyorum şu an.bitince hamile değilsen 3 gün sonra regl olcaksın dedi.

inan düzensiz adette nasıl olur fikrim yok benim hiç şaşmadığı için.. ortalama kaç günde oluyordu

canım bazen 10,bazen 15 bazense 20 gün gecikiyor :( PKO var bende :( evlendikten sonra 8 kilo aldım ve tam düzensizleşti. Kilo vermeye çalışıyorum olmuyo daha fazla çaba lazım sanırım :( ne yapcam bilmiyorum. Yani yumurtlama doktora göre 6 Nisan,7 Nisan en geç 8 nisan denildi. Onu düşünürsem yumurtlamadan sonra 14 gün diyorlar. En son ( inde yumurtlasam sanırım 22 Nisanda olmam gerekir. Ancak hiçbir belirti yok ki ne adet ne gebelik sadece kasıkta sancı var o da bugün başaldı ara ara şiddeti artıyor :(

o zaman canım sen acile git kan ver bir saatte alırsın. çok ağrım var dersin ilaç içmem lazm ama hamileyim diye içemiyorum.kilo ya gelince benim çok fazlam yok ama.incir çikolata üzüm derken bikaç kilo almışım.şimdi verdim iki kilo bu ay.istersen yapabilrsin canım.ilk başta zor oluyor ama alışırsın

canım boyum 173 zaten kilom 76 falan baktığında kilolu durmuyorum alt kısım var alınca ordan alıyorum. Bu da beim düzeni bozuyor sanırım. Birde bugün işe gelirken arkadan bir araba benim arabaya çarptı.arabada küçük sıyrık var ama korktum yani acaba varsa bişi olur mu ki :(

63 olman lazım canım boy olduğu için çok kilo durmuyor ama.benimde 170. 65 olmuşum.60 sınırım.şu an bile şişko hissediyorum kendimi ama şöyle bişi var ne şişmanlar var hamile kalan.ben hep arabadayım canım akşama kadar.olursa bana da olur.ama allahın doğmasına karar verdiği cana bişey olmaz diyorum.bu psikoloji benide kötü yaptı.işyerinde oturuyorum bu ara çıkmamaya çalışıyorum :))

Esirgeyen Allah esirger doğru diyosun. Nebilim bugün çarpmadan sonra kasığım daha çok ağrımaya başladı belki stresten olmuştur :( Bu arada ne iş yapıyorsun ki arabadasın sürekli canım ?????

Bende kendimi kilolu hissediyorum işte :( koşubandına başlıycam bide gebelik yoksa evde dansla zayıflayacam bide yediğime dikkat ediyorum bikaçgündür :( artık verme zamanı geldi :KK31:

valla süper yaparsın dikkat etmemiz şart.insana giydiği yakışmıyor.acaip sinir oluyorum.bende yoksa başlıcam hemen:KK36:
ama inşallah vardır.hamilelikte de 9 kilo kota koydum kendime:confused:

Aslında ben çocuk istemiyordum eşim çok istiyordu ve onun etkisi ile düşündüm.Sonra 8 ay denedik olmadı :( dedim problem büyük. Soğan kürü yaptım etki görmedim :( dedim bana ilaç yolu göründü. İyi bir doktora gittim dedi klomene başla bi. adetin 16.günü 19 mm 1 tane yumurta oluştu. Kendi çatlar dedi. Belki çatlamadı bilmiyorum kontrol ettirmedim. Şuanda stres var işte ne olcak diye düşünmekten gına geldi. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte offffff :(

Aslında ben çocuk istemiyordum eşim çok istiyordu ve onun etkisi ile düşündüm.Sonra 8 ay denedik olmadı :KK43: dedim problem büyük. Soğan kürü yaptım etki görmedim :KK43: dedim bana ilaç yolu göründü. İyi bir doktora gittim dedi klomene başla bi. adetin 16.günü 19 mm 1 tane yumurta oluştu. Kendi çatlar dedi. Belki çatlamadı bilmiyorum kontrol ettirmedim. Şuanda stres var işte ne olcak diye düşünmekten gına geldi. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte offffff :KK43:
rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize.testi tekrarla canım o zaman

O kadar sıkıldım ki anlatamam. Olursa burada umut olmak adına herkesle paylaşırım ama canım akıntı yok hala umutta kalmadı :KK61:belirti yok illaki belirti olurdu moralim çok bozuk şuan :cry:

O kadar sıkıldım ki anlatamam. Olursa burada umut olmak adına herkesle paylaşırım ama canım akıntı yok hala umutta kalmadı :KK61:belirti yok illaki belirti olurdu moralim çok bozuk şuan :cry:
ya canım çok stres yaptın sakin ol lütfen.bebek va rsa zarar verirsin.bu kadar merak ediyorsan bekleyemeyecek gibiysen kan ver bak en azından iki arada kalıp acaba demezsin.herkeste akıntı olmuyor ayrıca.

Back
X