- 12 Şubat 2015
- 273
- 65
- 13
- Konu Sahibi loveispink
Canım dün akşam test yaptım çıkmadı
yumurtlamanın 11.günüydü. Zaten umudum yok ki 3 gündür ne akıntı var ne belirti
artık vazgeçtim buay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün akşam test yaptım çıkmadıyumurtlamanın 11.günüydü. Zaten umudum yok ki 3 gündür ne akıntı var ne belirti
artık vazgeçtim buay[/QUOT
canim regl gelmedkce umut var bekleyelim gorelim en hayirli vakitte olsun ins
![]()
umudum yok canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sende var mı değişiklik ???
benimde ykumudum yok canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sende var mı değişiklik ???
canım benimde arada belime kasığıma vuruyor bişiler.. klomen zamanına etki etmez.nasıl oluyorsa öyle olursun.düzenliyse zamannda gelir.düzensizse allah bilir.o duphaston için geçerli dr bana verdi onu içiyorum şu an.bitince hamile değilsen 3 gün sonra regl olcaksın dedi.valla canım benim ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı giriyor şiddetli sonra gidiyor. Onun dışınca bi belirti yok. O yuzden olmaz diyorum. Buarada adetim düzensiz benim. Olmazsam hamilemiyim demektir. Yani Klomen kullanınca zamanında mı oluyoruz çok merak ediyorum![]()
rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize.testi tekrarla canım o zamanAslında ben çocuk istemiyordum eşim çok istiyordu ve onun etkisi ile düşündüm.Sonra 8 ay denedik olmadıdedim problem büyük. Soğan kürü yaptım etki görmedim
dedim bana ilaç yolu göründü. İyi bir doktora gittim dedi klomene başla bi. adetin 16.günü 19 mm 1 tane yumurta oluştu. Kendi çatlar dedi. Belki çatlamadı bilmiyorum kontrol ettirmedim. Şuanda stres var işte ne olcak diye düşünmekten gına geldi. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte offffff
![]()
ya canım çok stres yaptın sakin ol lütfen.bebek va rsa zarar verirsin.bu kadar merak ediyorsan bekleyemeyecek gibiysen kan ver bak en azından iki arada kalıp acaba demezsin.herkeste akıntı olmuyor ayrıca.O kadar sıkıldım ki anlatamam. Olursa burada umut olmak adına herkesle paylaşırım ama canım akıntı yok hala umutta kalmadıbelirti yok illaki belirti olurdu moralim çok bozuk şuan
![]()