Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

evet iğnenin etkisi ile de pozitif çıkıyormuş 12. güne kadar.14. günde yapıyorlar

Bende catlatma ignesinin 15. Gunu regli ooldum.bugun 3. Gunuydu doktora gittim.doktorum tekrar ganolf verdi.7 gun sonra gidicem buyurse yumurtam catlatma ignesi vericek.ilk catlatma ignesinde doktorum 24 ve 48 saat sonra iliski dedi .ama eşim strese girdi 36. ve 72.saat oldu.bunu doktoruma soyledim .saatlerin onemli oldugunu etkisinin oldugunu soyledi.buvay eşime soylemicez saatleri.insallah buay tutar.

Ayy canım Rabbim yardımcımız olsun. Benim adet düzensiz daha kötü bir durum yaaa :(:KK42:umudum kalmadı...

yaa kızlar iğnemin 10 . günündeyim reglime 8 gün var ama bende hiç ama hiç belirti yok ne akıntı ne bişey geçen ay ilk kez iğnemi kullandığımda çok fazla belirtiler yaşamıştım yoğun akıntı mide bulntısı göğüs hassasiyeti bu ay hiç bişey yok adet olacağımı düşnrükçe karnıma ağrı giriyor buluyorum psikolojik:( var mı aynı durumdan müzdarip olan

İclalkonya aynı durum bende de var. Hiçbir belirti yok 2 gün daha bekliycem ve oyle doktora gidicem yapcak bişi yok. Allah verirse ne güzel olacak. Hayırlısı artık :(

yaa miletin nasıl oluyor anlamıyorum biz üstüne düştükçemi böyle oluyor :) ben bu ay çok rahatım geçen ay çok stresliydm iş hayatı yüzünden bu ay iyiyim bakalım inşallah 1 hafta var daha evde test yapıp negatif görmek istemiyorum artık

Biraz bekle canım inş Rabbim hepimize nasip edecek. Aynen doğru söylüyosun üstüne düştük diye olmuyor bebeğimiz. Birbirimize dua edelim. Demekki vakti zmanı var. Bide stres etmesek olacak ama olmuyor işte :(

Herkese merhabalar...
Nisan 4 te çatlatma iğnesi oldum ve bugün tam 18.günüm. Dün akşam hem de erken gebelik testi ile test yaptım ve negatif çıktı. Doktor regl olana kadar progestan içebilirsin demişti ama ben dün negatifi görünce bugun içmekten vazgeçtim... Acaba yine de pozitife dönme ihtimali var mı bilemiyorum...Çok fazla akıntım var ve kasıklarımda bi var bir yok arası agrı.... Doktor 25 nisan gibi kan testi yaptırabilirsin demişti. Ama acaba benim gibi olan var mıdır? Ya da yorumlarınız neler?

40 olması iyi bir şey, kese için erkenmiş birkaç gün içinde 500leri geçecek inşallah. hamileyim demeye başlaman için erken ama hamilesin :) tebrik ederim.
ben negatif görürüm ya da çatlatma iğnesi yüzünden hatalı pozitif görürüm diye test yaptırmıyorum, 5 gün daha bekleyeceğim sonuç garanti olsun diye. çok üzülüyorum çünkü tek çizgi görünce..

40 olması iyi bir şey, kese için erkenmiş birkaç gün içinde 500leri geçecek inşallah. hamileyim demeye başlaman için erken ama hamilesin :) tebrik ederim.
ben negatif görürüm ya da çatlatma iğnesi yüzünden hatalı pozitif görürüm diye test yaptırmıyorum, 5 gün daha bekleyeceğim sonuç garanti olsun diye. çok üzülüyorum çünkü tek çizgi görünce..
demiyorum bende:KK75:.henüz erken.ama testte çıkınca gideyim dedim dr a. kan testimi yaptırayım ve önlemlerimi alayım.önceden de kimyasal var benm.ondan sonra ilk deneyişimiz.

demiyorum bende:KK75:.henüz erken.ama testte çıkınca gideyim dedim dr a. kan testimi yaptırayım ve önlemlerimi alayım.önceden de kimyasal var benm.ondan sonra ilk deneyişimiz.
klomenden sonra iğne de kullandın mı peki?
benimde 26marttı son adetim.

evet, yumurtalarım gerektiği gibi çalışmıyormuş benim. büyümesi ve çatlaması uzun sürdüğü için adet düzensizliği yaşıyorum, bazen 1 ay sürüyordu kendi kendine çatlaması. o yüzden iğne verdi, yaptım çatladı. şimdi bekliyorum pazara kadar adet başlamazsa test yapacağım.

evet, yumurtalarım gerektiği gibi çalışmıyormuş benim. büyümesi ve çatlaması uzun sürdüğü için adet düzensizliği yaşıyorum, bazen 1 ay sürüyordu kendi kendine çatlaması. o yüzden iğne verdi, yaptım çatladı. şimdi bekliyorum pazara kadar adet başlamazsa test yapacağım.
hmmmm inşallah başlamaz canımmm

Back
X