- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi loveispink
evet iğnenin etkisi ile de pozitif çıkıyormuş 12. güne kadar.14. günde yapıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle mi dersin canım bilmiyorum kicanım daha erken bak yapma bence yumurtlamadan 14-15 gün sonra dene bi
canım naber ben test yaptım pozitif çıktı.dr a da gittim.sen ne yaptın???canım daha erken bak yapma bence yumurtlamadan 14-15 gün sonra dene bi
doktor ne dedi kese görünüyor mu?canım naber ben test yaptım pozitif çıktı.dr a da gittim.sen ne yaptın???
yok canım belli belirsiz birşey var ama emin olamadı dr.sonuç pozitif.şu an gözükmez zaten dedi.beklicez.en son 27 martta adet oldum.40 çıktı sonuç iyi mi anlar mısın?doktor ne dedi kese görünüyor mu?
demiyorum bende40 olması iyi bir şey, kese için erkenmiş birkaç gün içinde 500leri geçecek inşallah. hamileyim demeye başlaman için erken ama hamilesin :) tebrik ederim.
ben negatif görürüm ya da çatlatma iğnesi yüzünden hatalı pozitif görürüm diye test yaptırmıyorum, 5 gün daha bekleyeceğim sonuç garanti olsun diye. çok üzülüyorum çünkü tek çizgi görünce..
klomenden sonra iğne de kullandın mı peki?demiyorum bende.henüz erken.ama testte çıkınca gideyim dedim dr a. kan testimi yaptırayım ve önlemlerimi alayım.önceden de kimyasal var benm.ondan sonra ilk deneyişimiz.
hayır canım iğne kullanmadım.kendiliğinden çatlıyor benimkiler. sorun vardı eşimde ondan klomen verdi dr. sen iğne kullandın galiba?klomenden sonra iğne de kullandın mı peki?
benimde 26marttı son adetim.
hmmmm inşallah başlamaz canımmmevet, yumurtalarım gerektiği gibi çalışmıyormuş benim. büyümesi ve çatlaması uzun sürdüğü için adet düzensizliği yaşıyorum, bazen 1 ay sürüyordu kendi kendine çatlaması. o yüzden iğne verdi, yaptım çatladı. şimdi bekliyorum pazara kadar adet başlamazsa test yapacağım.