Gebeliğe Hazırlık Mart ayında tekrar klomene başlıyacak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki neden olduğu belli oldu mu
Kist olmuş çatlamayan yumurtalarım oda regl ıle atılıyormuş zaten benım bu ay atılmış doktor hap vermıstı ondam ötürü sanırım rahim içim temizlenmiş incelmiş tekrar ilaç verdı bu ay mola dedik bır sonraki reglimde gidicem canm inşallahh.

Ben de bu bir sorun mu dedım gecen sefer cabuk buyumustu dedım kadın vucudundan kaynaklı durummus her ay aynı sekılde olmazmıs sorun yokmus aklında bulunsun sana soylenen boyuta hergun 1 veya 1.5 mm hesaplayarak anlarsın tekrar doktora gıtmeden
Aynısını Yaşadım benimde geçen ay iyi büyümüştü bu hafta kontrole gittiğimde birkaç gün daha verdi doktor her ay aynı olmayabilir her ilaç aynı etki yapmayabilir dedi

Aynısını Yaşadım benimde geçen ay iyi büyümüştü bu hafta kontrole gittiğimde birkaç gün daha verdi doktor her ay aynı olmayabilir her ilaç aynı etki yapmayabilir dedi
Aynen bana da öyle dedı her ay aynı olmaz dedı bısey sorsam bılgınız varsa cevaplar mısınız ? Benım sag tarafımdakı daha buyukmus ama solumdakı yumurta bi tık küçükmüş yani ben 2 defa mı yumurtlama yasayacagım dıgerının sonradan buyuyecegını dusunursek ? Bu arada bugun ovulasyon testı yapmaya basladım 2 cızgı cıktı sanırım 1-2 gune olgunlasıp catlayacak

Aynen bana da öyle dedı her ay aynı olmaz dedı bısey sorsam bılgınız varsa cevaplar mısınız ? Benım sag tarafımdakı daha buyukmus ama solumdakı yumurta bi tık küçükmüş yani ben 2 defa mı yumurtlama yasayacagım dıgerının sonradan buyuyecegını dusunursek ? Bu arada bugun ovulasyon testı yapmaya basladım 2 cızgı cıktı sanırım 1-2 gune olgunlasıp catlayacak
Boyutunu ne kadar söyledi ben bugun gittim 14mm dedi salı tekrar gel dedi günde 1 ile 1.5 büyüyormuş

Persembe gunu 13mm dedı pazartesı salı gıbı yumurtlama olur dedı dedıgın sekılde 1-1.5 mm gunde buyut dedı bana da
Tekrar gidecek misin ben salı gitcem bakalım ne kadar büyümüşler iğne verir herhalde sonra da

Tekrar gidecek misin ben salı gitcem bakalım ne kadar büyümüşler iğne verir herhalde sonra da
Yaa maalesef gıdemeyecegım annem koronaya yakalandı bızde temaslı oldugumuz ıcın karantınaya alındık ovulasyon testıyle takıp edıyorum normalde de tekrar gelmeme gerek olmadıgını soyledı ama bılemıyorum canım

Bugun yaptım ovulasyon testını

Eklentiler

• 23D3526D-A171-4870-94B8-8DA0BE0BBA7D.webp
    23D3526D-A171-4870-94B8-8DA0BE0BBA7D.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 16
Tamam canım cok tesekkur ederım ılk defa ovulasyon kullanıyorum da oyuzden emin olamamıstım doktor en son gıttıgımde bırgun arayla ilişki önerdı
Ben normalde her ay kullanıyordum ovulasyın testleri gecen ay femara kullandım doktor kontrolunde oldugu için yapmamıstım ama bu ay klomenle bir denicem iğneden sonra hem emin olmus olurum

Ben normalde her ay kullanıyordum ovulasyın testleri gecen ay femara kullandım doktor kontrolunde oldugu için yapmamıstım ama bu ay klomenle bir denicem iğneden sonra hem emin olmus olurum
Ben klomen tedavısıne subatta basladım canım gecen ay doktora sureklı gıdıp kontrol ettırıyordum fakat sımdı karantınadayız temastan dolayı evden takıp yapacagım mecburen zaten persembe olcturdugum ıcın bılıyorum daha tam olgunlasmadıgını catladıgını gorunce emin olurum dıye dusundum ben de aynı sekılde

Meraba kizlar kaç aydan beri klomen tedavisi görüyorum 2 kere de çatlatma iğnesi vuruldum.Ama malesef bu sefer de tutmadı bugün hasta oldum.Adetin 3. Günü tekrar klomen kullanacam.İnsallah bu ay olur.Benim gibi bu ay klomen çatlatma iğnesi kullanacaklar var mı,birbirimize destek olalım.🥰
Merhaba canım bende bu ay klomen için başladım ilk defa kullanıyorum bugün son gün Çarşamba kontrole gideceğim ama korku çok var bende sol kasık ağrısı baya çok oldu bende bence kafaya takma çünkü olmayınca çok yıpranıyoruz

Merhaba canım bende bu ay klomen için başladım ilk defa kullanıyorum bugün son gün Çarşamba kontrole gideceğim ama korku çok var bende sol kasık ağrısı baya çok oldu bende bence kafaya takma çünkü olmayınca çok yıpranıyoruz
Aynen canim bende kafaya takmaktan bu ay kontrole 2 kere gittim klomen bittikten sonra yumurtaliklarim buyumedigini ve tembel olduğunu söyledi doktorum.Sali günü tekrar bakicak buyumusse son kez çatlatma iğnesi vercek buyumemişse de rahim filmi cekicek diğer ay

Aynen canim bende kafaya takmaktan bu ay kontrole 2 kere gittim klomen bittikten sonra yumurtaliklarim buyumedigini ve tembel olduğunu söyledi doktorum.Sali günü tekrar bakicak buyumusse son kez çatlatma iğnesi vercek buyumemişse de rahim filmi cekicek diğer ay
İnşallah büyür canm anlıyorum seni hemde çok iyi kafaya ne kadar takar isen o kadar etkilenirsin bal tarçın çörek otu karışımı yap iyi geliyormuş bende yaptım ama ilaça başlayınca bıraktım. İlaçlı ultrason iste bide tüplere giden yollar açıkmı diye ama sana tavsiyem canm takma Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder öyle düşün ben çoook taktım bu ay oluruna bıraktım her ay üzülünce

İnşallah büyür canm anlıyorum seni hemde çok iyi kafaya ne kadar takar isen o kadar etkilenirsin bal tarçın çörek otu karışımı yap iyi geliyormuş bende yaptım ama ilaça başlayınca bıraktım. İlaçlı ultrason iste bide tüplere giden yollar açıkmı diye ama sana tavsiyem canm takma Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder öyle düşün ben çoook taktım bu ay oluruna bıraktım her ay üzülünce
Bal tarçın çörek otu karışımını kaç gündür yapıyorum.Aynen doğru diyorsun canım ama elimde değil düşünmemeye çalışsam bile olmuyo yani aklımdan çıkmıyor.Rabbim.insallah bize de en kısa zamanda nasip eder.Dua etmekten başka çaremiz yok

Bal tarçın çörek otu karışımını kaç gündür yapıyorum.Aynen doğru diyorsun canım ama elimde değil düşünmemeye çalışsam bile olmuyo yani aklımdan çıkmıyor.Rabbim.insallah bize de en kısa zamanda nasip eder.Dua etmekten başka çaremiz yok
Aynen canım inşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin nasip olacağı zamana kadar Rabbim aklından kalbinden alsın

Back
X