Mart ayında transfer yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hndcm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün itibariyle çift embriyo transferi oldum ama korkuyorum herkes kıpırdama falan diyor tıp yatmanın bı faydası yok dio kimi dinlemeliyim şaştım. Progeston fitili katarken bile korktum ya zarar verirsem die

S
Bugün itibariyle çift embriyo transferi oldum ama korkuyorum herkes kıpırdama falan diyor tıp yatmanın bı faydası yok dio kimi dinlemeliyim şaştım. Progeston fitili katarken bile korktum ya zarar verirsem die
[/QUOTEsenin icini rahatlatmak icin yazmak istedim bende 4 cu trasferimi cuma yani 6 martta oldum ve 40 dk bi ugrastilar ve 20 dk ara verip 30 dk sonra trasferim gerceklesti yani oyle cok kolay bi yerde degil allahin izni ile bebeklerin kasilma daha oncekilerde hep ayni sen gibi kendimi cok kastim bende bana bu trasferde hemsire ve doktorlarin bana aktardiklarini soyleyim mide nasil bi organsa kapali rahimde ayni sekilde bi organ oyle tedirgin olma dediler ve cok sukur bu kez daha cok rahatim tavsiyem sende rahat ol canim biraz uzun oldu sormak istedigin seyler varsa daha baska yanitlayabilirim

Merhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar 4. Transferim 8. Günüm ve hiç bir belirti yok.Hiç birşey hissetmeden hissetmeden hamile kalan var mı?
Bende bisey hissetmiyorum bende merak icindeyim senin az kalmis canim ogrenmene benim daha trasfer gunude sayarsam 5 ci gunum senin kacinci gunu trasferin oldu

Korkma tipben kanıtlanmış birşey değil yatarak tedavi.ilk gün hastane yarım saat yatırıp kaldırıyorlar hatta sadece 3 gün dinlenerek geçir çok yorma kendini mümkün mertebe iş yapmamaya çalış ve uzanma bir yerlere hızlı hareketlerde bulunma sadece canım.hatta çalışanlar işine bile devam ediyor

Back
X