Temmuz 2025 de tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar selam az önce kontrolümü oldum haftaya transfer olacağım yaş 36 iki embriyo var.kararsızım tek mi çift mi transfer ettirsem ikiz olma ihtimali de var olmama ihtimali de.bir de alerji hastasıyım ilaçları çok az kullanabileceğim çok kararsızım.bir de embriyo glu yapalım dediler tamam dedim yaptıranınız var mı acaba
Ben yaptırdım canm embriyo glue 21 temmuzda transfer oldum

Bana da verdiler bu ikisini 5 gün kullanıyorum sadece iğneler devam edecek test gününe kadar.Yan etkilerini okumuyorum artık anksiyetem azıyor🤣
Yarın basliyorum bende iğneler ile diğer ilaçlara bakalım akıl sagligim yerinde panik ataksız lekesiz kanamasız bir süreç diliyorum kendime tabiki sizlerede 🤲😄

Bugün transferin 2. Günü ara ara karın ağrısı vuruyo normal mi acaba. Henüz tuvalete çıkamadım. Kefir içiyorum
Canm ben sabah aç karnına 1 yk zeytinyağlı 1 bardak su içiyorum 3 de kuru erik. Dene tavsiye ederim. Bir de glutensiz beslen çok faydasını görürsün bağırsaklar için. Bana tüp bebeek doktorum tavsiye ettti bunu memnunum

Genetiğe göndermediyseniz mutlaka iki embriyo konulsun biri sağlıksız olsa diyelim tuttu düştü diğeri sağlıklıysa devam eder bnm iyi kalite iki embriyom olmuştu 5.gün genetiğe gönderilmeden biri transfer olmuştu 9.haftada kalbi durdu sağlıksızdı büyük ihtimal dedi doktorum şimdi genetikli bir transfer oldum pozitifim çok şükür inşallah sağlıkla devam eder size de sağlıklı bebekler nasip olsun 🤲❤️
Yaa benim de ilk deneme ve tek embriyom olduğundan genetiğe falan gitmedi tabi. 21 inde oldum transfer ama bakalım 😔 kalbi durma hikayelerini çok duyuyorum burdan. Pozitifi görsek de anlaşılan kucağımıza alana kadar rahat yok valla.

Selam kızlar, 4. Gün embriyosu 10. Gün malesef kan sonucu negatif. Uzunca bir süre ara vermeyi düşünüyorum kafamı bedenimi toparlamak için. Ben dokuz eylülde tedavi görüyorum ama izmirdeki arkadaşlar özelde nerde kimde tedavi görüyorsunuz?

Yaa benim de ilk deneme ve tek embriyom olduğundan genetiğe falan gitmedi tabi. 21 inde oldum transfer ama bakalım 😔 kalbi durma hikayelerini çok duyuyorum burdan. Pozitifi görsek de anlaşılan kucağımıza alana kadar rahat yok valla.
Bende 22 sinde oldum tusemsu :) inşallah güzel haberleri beraber alırız bu arada ben hayatta zeytinyağlı su içemem yaa kefiri bile zorla içiyorum inanki ama şuan bi problem yok tuvalet konusunda. Ama benim ara ara kasık batmalarım hafif karın ağrılarım yokluyor hissediyorum ben bebeğim tutunmaya çalışıyor 😍

Bende 22 sinde oldum tusemsu :) inşallah güzel haberleri beraber alırız bu arada ben hayatta zeytinyağlı su içemem yaa kefiri bile zorla içiyorum inanki ama şuan bi problem yok tuvalet konusunda. Ama benim ara ara kasık batmalarım hafif karın ağrılarım yokluyor hissediyorum ben bebeğim tutunmaya çalışıyor 😍
Ay inşallah amin yani benim de hafifleri ağrılar ama arada hissettiriyor inşallah dediğin gibi tutunmaya çalışıyordur 🤲🏻

Bugün de benim 4. Gün hiçbişi hissetmiyorun sanki kasık ve bel ağrılarım da azaldı gibi tövbe yarabbim içim boş gibi 😃
Benim bugün midem biraz iyi değil ilaçlardan herhalde içim hiçbir şey almıyor suyu bile mecburiyetten zorla içiyorum dün kadar içemedim onu da 😑 Şiş bir şekilde ya oturuyorum ya yatıyorum biraz ev işi yapıyorum öyle hafif şeyler o kadar kendime sürekli elimden geleni yaptığımı hatırlatmam gerekiyor🤦🏻‍♀️

Benim bugün midem biraz iyi değil ilaçlardan herhalde içim hiçbir şey almıyor suyu bile mecburiyetten zorla içiyorum dün kadar içemedim onu da 😑 Şiş bir şekilde ya oturuyorum ya yatıyorum biraz ev işi yapıyorum öyle hafif şeyler o kadar kendime sürekli elimden geleni yaptığımı hatırlatmam gerekiyor🤦🏻‍♀️
Benim de dün bi midem bulandı sıcakktan mıdır nedir. Evet aslında elimizden geleni yapıyoruz da işte bana sanki yeterince yatmadım bu yüzden tutunmayacakmış gibi geliyor. Çevredeki herkes full yatmamı söylüyor doktor da full yatarsan hamile kalamazsın kan dolaşımına ihtiyaç var spor yapma ağır kaldırma günlük hayaatına hafif şekilde devam et dedi. Herkes bir şey diyor anlamadım.

Benim de dün bi midem bulandı sıcakktan mıdır nedir. Evet aslında elimizden geleni yapıyoruz da işte bana sanki yeterince yatmadım bu yüzden tutunmayacakmış gibi geliyor. Çevredeki herkes full yatmamı söylüyor doktor da full yatarsan hamile kalamazsın kan dolaşımına ihtiyaç var spor yapma ağır kaldırma günlük hayaatına hafif şekilde devam et dedi. Herkes bir şey diyor anlamadım.
Full yatılmaz zaten o tamamen yanlış, esas olan zorlanmamak, zaten ilk üç günü minimum hareketle atlattın mı kalanı daha normal, insan da daha normal hissediyor ben ilk defa bugün yerden bişeyi aldım mesela onda bile ne olur ne olmaz diye kontrollü eğildim yani

Bugün kan testi verdim. Beta değerim 1.2 çıktı malesef olmamış doktor ilaçları bırakmamı söyledi… 😢 sizin adınıza çok sevindim Rabbim inşallah hayırlısyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, vakti zamanı gelince biz bekleyen dileyen herkese de bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin 🤲
Allahım sana da nasip etsin İnşallah kısa zamanda, benimde ilkte yumurta bile toplanmamıştı tedavi yarım kalmıştı, ameliyatta sperm çıkmamıştı. Çok ağladım ama 8 ay sonra nasip oldu🧿

Kızlar fitil sonrası idrarda yanma yaşayan oldu mu ona bağlıyorum şu an bir de idrara çıktığımda biraz idrarıma bulaşmıştı beceremedim sandım

Allahım sana da nasip etsin İnşallah kısa zamanda, benimde ilkte yumurta bile toplanmamıştı tedavi yarım kalmıştı, ameliyatta sperm çıkmamıştı. Çok ağladım ama 8 ay sonra nasip oldu🧿
Maşallah ne mutlu 🙏🤲 aminnn inşallah 🤲 bu 2.transferde hem 2 embriyo edilmesi hem de öncesinde serum çizik vs ekstra destekleyici işlemlerle umudum artmıştı ama nasip olmadı zamanı değilmiş demek ki…😢

Maalesef canım kimsenin bu acı tecrübeyi yaşamasını istemem 😟😓 inşallah sağlıklıca tutunur 🤲❤️

Kızlar herkese selammm, geçen Haziran ayında ilk transferim olmuştu 5AA kalitede ancak negatif sonuç aldım. Cumartesi günü tekrar deneyeceğiz bu sefer çift embriyo transferi olacak. Heyecanlıyım Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah. Benim gibi 26 Temmuz’da transfer olacaklar var mı? 🙈

Back
X