mart ayında transfer yaptırıp sonuç alanlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
selam arkadaşlar...
mart ayı içinde embriyo transferi olan ve sonuç alan arkadaşlar bizimle paylaşabilirlermi acaba?
bende yarın sonuç alıyorum, çok heyecanlıyım.:nazar:

selam arkadaşlar...
mart ayı içinde embriyo transferi olan ve sonuç alan arkadaşlar bizimle paylaşabilirlermi acaba?
canım inşallah yarın dünyanın en güzel haberini alırsın ve bize burdan yazarsın inşallah hamişsindir

canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin merakla bekliyoruz mart ayı bi çoğumuza şans getidi o şanslılardan biriside sen olursun inş. bugün 1 nisan ve ayın ilk gününde hamiş haberi aldık inşallah yarın da senin haberini alırız sonraki günlerde de diğer arkadaşların mutlu haberlerini almak çok güzel olacak sevgiyle kall............

mrb benim transferden 12. gününde b hcg 320 çıktı hamilesin dedi doktor ama testi yarın tekrar yaptırıcam inşallah artar.bakalım hayırlısı merakla ve heyecanla bekliyorum

selam arkadaşlar...

Selam canım bende mart ayında tranfer yaptırdım ve 2 nisanda bhcg değerim 472 cıktıı yani Allahıma cok şükür hamişim bende :) Allah ım tamamına erdirsin benim durumumda olan bütün arkadasların sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Allah ım bekleyen arkadaslara, sizlere de tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın rabbima.s.:nazar: İnsallah ii haberler alırsın canım , haberlerini bekliyoruza.s.

Back
X