Ekimde Pozitifi Görenler

Benimde bir kac gundur cok yogun bugun kontrol de artik ilac yazdi doktor. Bende bir yandan mutluyum ama hayat kalitem cok azaldii
Ben de doktora gidince ilaç isticem. Ne güzel siz gidip görüyorsunuz ben 2 haftadır bekliyorum daha 8 kasıma kadar da beklicem en azından kalp atışını duysam bi rahatlayacağım. Siz duydunuz mu kalp atışını

Ben de doktora gidince ilaç isticem. Ne güzel siz gidip görüyorsunuz ben 2 haftadır bekliyorum daha 8 kasıma kadar da beklicem en azından kalp atışını duysam bi rahatlayacağım. Siz duydunuz mu kalp atışını
Ya ben baska doktora gittim de bugun,tup bebek doktorumla devam etmeyecegiz o yuzden. Duyamadik ama gorduk cok sukur. Henuz duymak icin cok kucuk dedi doktor ama atmaya baslamis dedi🤲🥰

Size maşallah.kaç yaşında ikizleriniz.Nasıl zor mu büyütmek.
20 yaşındalar. 3,5 4 yaşına kadar zordu. Sonra kolaylaştır. 7 den sonra okul hayatı başlayınca yine zorluk oldu. İlkokul biraz meşaketli geçiyor 2 sine aynı anda veya ayrı ayrı ilgilenmeniz gerekiyor. Sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler inşallah🤲 🤲

kızlar 5. haftasında kasıklarında en ufak harekette hapşırmada gerinmede ağrı-kramp hisseden var mı böyle ciddi ciddi adet ağrısı gibi😣

20 yaşındalar. 3,5 4 yaşına kadar zordu. Sonra kolaylaştır. 7 den sonra okul hayatı başlayınca yine zorluk oldu. İlkokul biraz meşaketli geçiyor 2 sine aynı anda veya ayrı ayrı ilgilenmeniz gerekiyor. Sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler inşallah🤲 🤲
Kasık ağrılarım oluyor iki taraflı da oluyor ama sol kasık ağrım daha belirgin ve daha çok ağrıyor kese için bekliyorum çok şükür normal mi acaba

Arkadaşlar birşey sorucam transferden sonra ayaklarım üşüyor sanki parmak uçlarım donuyor sizce normal mi yaşayan oldu mu bu durumu ? 22 de oldum 5. Gün embiriyo su

Back
X