Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şuan kaçıncı haftadasınız bide yine demişsiniz başka çocuğunuz daha var mı? Benimde Allah nasip ederse ikizlerim olcak şuan 5+3 gidiyoruz
Ben de doktora gidince ilaç isticem. Ne güzel siz gidip görüyorsunuz ben 2 haftadır bekliyorum daha 8 kasıma kadar da beklicem en azından kalp atışını duysam bi rahatlayacağım. Siz duydunuz mu kalp atışını
Ben de doktora gidince ilaç isticem. Ne güzel siz gidip görüyorsunuz ben 2 haftadır bekliyorum daha 8 kasıma kadar da beklicem en azından kalp atışını duysam bi rahatlayacağım. Siz duydunuz mu kalp atışını
Ya ben baska doktora gittim de bugun,tup bebek doktorumla devam etmeyecegiz o yuzden. Duyamadik ama gorduk cok sukur. Henuz duymak icin cok kucuk dedi doktor ama atmaya baslamis dedi
20 yaşındalar. 3,5 4 yaşına kadar zordu. Sonra kolaylaştır. 7 den sonra okul hayatı başlayınca yine zorluk oldu. İlkokul biraz meşaketli geçiyor 2 sine aynı anda veya ayrı ayrı ilgilenmeniz gerekiyor. Sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler inşallah
20 yaşındalar. 3,5 4 yaşına kadar zordu. Sonra kolaylaştır. 7 den sonra okul hayatı başlayınca yine zorluk oldu. İlkokul biraz meşaketli geçiyor 2 sine aynı anda veya ayrı ayrı ilgilenmeniz gerekiyor. Sağlıkla sıhhatle hayırla gelsinler inşallah
Arkadaşlar birşey sorucam transferden sonra ayaklarım üşüyor sanki parmak uçlarım donuyor sizce normal mi yaşayan oldu mu bu durumu ? 22 de oldum 5. Gün embiriyo su