kizlar sonuc pozitif Allahim hepimize sonuna kadar hayirlisini nasip etsin, isteyen herkese saglikla, hayirlisiyla evlat versin...dualarinizi eksin etmeyin Allah tammaina erdirsin..
çok sağol canım inş.sonuç 629 çıktı ikizmş meleklerm benim:) senin peki?
şimdi tuttumu tutmadımı derken kendimizi paraladık :) sonuçlar olumlu şimdi benim aklımdaki 15 gün sonra kese görünecekmi? çiftmi yoksa tekmi ? kalp atışını duyabilecekmiyiz ? bla bla bla ne doyumsuz bir türüz ya rabbim inşallah herşeyi görmeyi nasip etsin sırasıyla he bide cinsiyet var tabi ona göre alışverişler yapılcak hehehhehe :)) allahım sana şükürler olsun bunları konuşcagım aklıma gelmemişti hiç
kızlar adınıza çok sevindim değerleriniz kat kat artsın çok mutlu oldum ne demiştim ben size :)))hehhehe dediğim çıktı bakın bebikler bizimle :)
şimdi tuttumu tutmadımı derken kendimizi paraladık :) sonuçlar olumlu şimdi benim aklımdaki 15 gün sonra kese görünecekmi? çiftmi yoksa tekmi ? kalp atışını duyabilecekmiyiz ? bla bla bla ne doyumsuz bir türüz ya rabbim inşallah herşeyi görmeyi nasip etsin sırasıyla he bide cinsiyet var tabi ona göre alışverişler yapılcak hehehhehe :)) allahım sana şükürler olsun bunları konuşcagım aklıma gelmemişti hiç
maşallah yaaa ne güzel bi günn ne çok hamişiz varrrbende kanda baktırsaydımda rahatlasaydım bi:))
Çok sevindim canım bebisede kendinede çok iyi bak))))
kızlar adınıza çok sevindim değerleriniz kat kat artsın çok mutlu oldum ne demiştim ben size :)))hehhehe dediğim çıktı bakın bebikler bizimle :)
kızlar pozitif sonuç alanları çook tebrik ederim maşallah yaaa
negatif olanlar üzülmesinler inş bizde alıcaz pozitifii..
ben bişey sormak istiyorum sizlere
pozitif alanlar 2. tedavimiydi herkesin
ben aralıkta negatifi aldım mayıs ta tekrar denemeyi düşünüyorum ve çok korkuyorum
2.denemelerde şans daha yüksekmiş galiba
ben aralıkta negatifi aldım mayıs ta tekrar denemeyi düşünüyorum ve çok korkuyorum
merhaba arkadaşlar giremedim kaç gündür ama çook güzel haberler aldım sizden çook mutlu oldum..cumartesi bende kan tahlilinde öğrendm hamile olduğumu:))..dünde kesemizi gördük çok şükür Kalp atışını görmeyi bebeğimizi görmeyi nasip etsin hepimize inşallah..
merhaba arkadaşlar giremedim kaç gündür ama çook güzel haberler aldım sizden çook mutlu oldum..cumartesi bende kan tahlilinde öğrendm hamile olduğumu:))..dünde kesemizi gördük çok şükür Kalp atışını görmeyi bebeğimizi görmeyi nasip etsin hepimize inşallah..
hayirli olsun insallah hersey ayni guzellikla devam eder..
canım bişey sorabilirmiyim keseyi kaç haftalıkken gördün ? bu arada çok çok çok tebrikler rabbim kucağında görmeyide nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?