Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

çok sevindim cnm yaaa darısı başıma inşş artık tecrübelerinden yararlanırım inş bende görünce çok sevindim biliyosun ocak ayından ikimizinde negatifti Allah yüzünü güldürmüş inş beni de güldürür

Zamanı geldiğinde her şey öyle denk gelir ki bir bakmışsın sen de burada veya başka bir topikte , tıpkı şu an benim dediğim gibi " transferimin 5. günü çok şükür her şey yolunda...Gel teskere gel " dersin ( 7 nisan )

Rabbim yardımlarını esirgemesin,kolaylaştırsın

çok sevindim,çok sevindim,çooooooooooooooooooooooooooooook sevindim

Rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli geçmesini nasip etsin , kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başımıza

ne mutlu sana allah kucağınada aldırısn bizlerede tattırsın inşallah.

canım hayır uğurlu olsun inşallah değerlerin kat kat artsın inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)ne güzel haberler ya maşallah

tebrikler canim gözün aydin allah sağlıklara kucağına almayı nasip eder insallah

rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli geçmesini nasip etsin , kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başımıza

ne mutlu sana allah kucağınada aldırısn bizlerede tattırsın inşallah.

arkadaşlar hepinizden allah razı olsun... Zor günlerde paylaştıklarınızla teselli ettiğiniz için, bu yolda yalnız bırakmadığınız için çoooook teşekkür ediyorum. Rabbim hepinize bu mutluluğu yaşatsın.. Ayrıca bahçeci ekibinden ve doktorumdan çok memnun kaldım allah onlardanda razı olsun... Ama yine sizleri takipteyim merak etmeyin :)))

sabahtan beri aklimdaydin tubay83. iyihaberlerle dönmen icin dua etmistim. cok sevindim. darisi basima insallah haftaya :)

canım çok sevindim negüzel bugün bayağı bereketli gün oldu. Rabbim bebişlerimizi hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin. bekleyenleride o duygulara biranönce kavuştursun inş.

canım çok sevindim negüzel bugün bayağı bereketli gün oldu. Rabbim bebişlerimizi hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin. bekleyenleride o duygulara biranönce kavuştursun inş.

aynen canım güzel bigün oldu :)) ister misin bebişlerimizin doğum günüde aynı olsun :)))

bugünmü başladı mide bulantın canım? benim bugün kötüydü ama heyecandandı biliyorm:) önceki hamileliğimde 5.haftanın sonundn itibaren başlamştı bulantılarm ama ne bulantı:)

benim 3 gündür böyle test sonucunu öğrenmedende vardı şimdi habire tuzlu bişeyler yiyorum doktorum normal olur ara ara dedi ama dedğini gibi ne bulantı yemek yapıyordum birazda ondanmı oldu diyorum acaba yağ soğan salça falan gerçi bilmiyorumda nelerden bulanıyor

dr dediyse normaldr belki ilaçlarda yapabilir tabi psikolojikte etkileniyo insan. ama sakın mide bulantısı için hap ilaç filan kullanma onlar zarar veriyo mideyi dahada beter yapıyo.

çok teşekkürler canım benim.darısı sana olsun...olsun olsunda geçmişte yaşadığın sıkıntılarda nazar boncuğun olsun........Allahım tez zamanda yüzünü güldürsün..

mrh kızlar sonuçlarını alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok sevindim sizin adınıza sizleri gördükçe umutlarım yeşeriyor inşallh bende buraya yazarım hamileyim kızlar diye siz yolu yarıladınız sayılır darısı benim gibi tedaviye yeni başlayanlara tedavi sonucunu bekleyenlere olsun insallah kızlar sorunsuz bir gebelik geçirin ve sağlıcakla hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alın.bizlere dua edin benim dulaım sizlerle.

dr dediyse normaldr belki ilaçlarda yapabilir tabi psikolojikte etkileniyo insan. ama sakın mide bulantısı için hap ilaç filan kullanma onlar zarar veriyo mideyi dahada beter yapıyo.

evet kuzum belki psikolojik olarakta bulanıyor olabilir yarın kan vermeye gideceğim yeniden bakalım ne diyecek doktor teyzemiz bir daha sorarım yarın :) sabredicez artık küçük melekler gelene kadar :)

evet kuzum belki psikolojik olarakta bulanıyor olabilir yarın kan vermeye gideceğim yeniden bakalım ne diyecek doktor teyzemiz bir daha sorarım yarın :) sabredicez artık küçük melekler gelene kadar :)

ya bişey sorucam 2gün sonra bidaha test yapılmıyomu bana tekrar geliceksn filan demediler.olmazsa ben kendim çıkıp giderm.

ya bişey sorucam 2gün sonra bidaha test yapılmıyomu bana tekrar geliceksn filan demediler.olmazsa ben kendim çıkıp giderm.

canım değerininn yükselmesi gerekiyormuş bazen 3 kez bile yapıldığı oluyormuş bakalım yarın bizim sonucumuz ne olcak merakla bekliyorum inşallah artar değerlerimizde herşey kesinleşmiş olur artarsa sorun yok ...yarın öğlen çagırdılar yeniden inşallah kat kat artmıştır değerlerim kuzum sen gününnde yaptın ama ben 7 ci günde yaptım belki o yüzden tedbir amaçlıdır yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…