Rabbime şükürler olsun....okadar umutsuzdumki sabah.ağlayarak gittim hastaneye.kan verirken,sonuç beklerken hep ağladım bu seferde olmadı diye.ama içimde bir tomurcuk filizlenmişte haberim yokmuş..........Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın.hala inanamıyorum offfffff çok çok çok mutluyum:)))
teşekkürler canım.pek bişey olmadı aslında.eşim yurtdışına çıkacağı için birkaç ay ertelemeye karar verdik.E2 testleri sanırım çünkü daha önce prolaktin vb. baktırmıştım.perhiz eşime sormuşlar 6 demiş.1 saat sonra da sonuçları aldık.kist yok dedi ama garanti olsun diye kullan dedi ama ben daha almadım.kafam çok karışık çalıştığım için ve eşimin işlerinden dolayı yaza erteleyebiliriz....:44:
Rabbime şükürler olsun....okadar umutsuzdumki sabah.ağlayarak gittim hastaneye.kan verirken,sonuç beklerken hep ağladım bu seferde olmadı diye.ama içimde bir tomurcuk filizlenmişte haberim yokmuş..........Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın.hala inanamıyorum offfffff çok çok çok mutluyum:)))
kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........
kızlar çok şükür Allahıma o sancılar boşuna değilmiş.. boşu boşuna dün beklemişim hamileyim kızlar hala inanamıyorum çok ağladım hala ağlıyorum Allahım sana binlerce kez şükürler olsun yarabbim........
canım hayır uğurlu olsun inşallah değerlerin kat kat artsın inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)ne güzel haberler ya maşallah
tebrikler canim gözün aydin allah sağlıklara kucağına almayı nasip eder insallah
rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli geçmesini nasip etsin , kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başımıza
ne mutlu sana allah kucağınada aldırısn bizlerede tattırsın inşallah.
sabahtan beri aklimdaydin tubay83. iyihaberlerle dönmen icin dua etmistim. cok sevindim. darisi basima insallah haftaya :)
canım çok sevindim negüzel bugün bayağı bereketli gün oldu. Rabbim bebişlerimizi hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin. bekleyenleride o duygulara biranönce kavuştursun inş.
midesi bulanan varmı ya benim çok bulanıyor psikolojikmi yoksa bebiştenmi acaba
bugünmü başladı mide bulantın canım? benim bugün kötüydü ama heyecandandı biliyorm:) önceki hamileliğimde 5.haftanın sonundn itibaren başlamştı bulantılarm ama ne bulantı:)
aynen canım güzel bigün oldu :)) ister misin bebişlerimizin doğum günüde aynı olsun :)))
benim 3 gündür böyle test sonucunu öğrenmedende vardı şimdi habire tuzlu bişeyler yiyorum doktorum normal olur ara ara dedi ama dedğini gibi ne bulantıyemek yapıyordum birazda ondanmı oldu diyorum acaba yağ soğan salça falan gerçi bilmiyorumda nelerden bulanıyor
çok sevindim cnm yaaa darısı başıma inşş artık tecrübelerinden yararlanırım inş bende görünce çok sevindim biliyosun ocak ayından ikimizinde negatifti Allah yüzünü güldürmüş inş beni de güldürür
dr dediyse normaldr belki ilaçlarda yapabilir tabi psikolojikte etkileniyo insan. ama sakın mide bulantısı için hap ilaç filan kullanma onlar zarar veriyo mideyi dahada beter yapıyo.
evet kuzum belki psikolojik olarakta bulanıyor olabilir yarın kan vermeye gideceğim yeniden bakalım ne diyecek doktor teyzemiz bir daha sorarım yarın :) sabredicez artık küçük melekler gelene kadar :)
ya bişey sorucam 2gün sonra bidaha test yapılmıyomu bana tekrar geliceksn filan demediler.olmazsa ben kendim çıkıp giderm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?