Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebru nerelerde kesin kötü bir haber aldı çok kötü oldu off,bizim merkezde bu tek embriyo olayı sorun yaratmamış sksine iyi gelişmeler var dedi sekreter 8 kişiden 2 si negatif olmuş umarım3.de biz olmayız
Kızlar gidip kanımı verdim 2.30 ta sonuç alacağız çok korkuyorumm
nazan inşallah güzel haber getirirsin bize.benimde transferimin 6.günü.3.gün embriyosu.ama hiç bi farklılık hissetmiyorum kendimde.sizde değişiklikler varmı.idrar testi denedinizmi.denediyseniz kaçıncı gününüzde bana bilgi verirmisiniz.meraktan ölecem.
Canım benim bugün 12.gün ve 2.gün tranfer edildi idrar testi sabahta yapmama rağmen negatifti ilk kanda belli oluyormuş bugün doktora sordum boşuna stres yapmışım kaç gündür 3 gün öncede yapmıştım yıkıldım çünkü,karnım çok şişti tuvalet sorunum vardı,bolbol su iç sende olmasın,son günlerde batmalar ağrılar oldu kanamam lekelenmem hiç olmadı bakalım 2 saat kaldı hayırlısıyla yüzümüz güler inş.
1 saat kaldı kızlar zaman geçmiyorr
allahim insallah havalara ucarak gelirsin tatlim , fazla merakta birakma beni
Canım sonuç negatif malesef,umutlarımız birdahaki sefere kaldı demekki böyle olması gerekiyormuş grş.rabbim senin bebeğini korusun
ya hayirr, degerin kac cikmis guzelim
0,1 dedi canım 5 in altı negatifmiş çok üzgünüm nasip böyleymiş
canim benim ya cok umutluydum icim kipir kipirdi , uzme hic kendini, yola devam , alcaz bebeklerimizi bigun kucagimiza