mart ayında tup bebek yaptıracaklar

slm bende mart ayında tedaviye başlıyacağım kızlar problemlerimizide yazalım buraya bende polistik over sendromu var sizlerin problemleri nedir???

herkese merhaba.bende mart başı başlıyorum tedavime allah iziin verirse.martın 1i 3ü o civarlarda.4.denemem olacak.tüplerim alındı.yumurta rezervimiz yok denecek kadar az ve kalitesiz.hepimize şimdiden hayırlı olsun dileklerimle..

bende primer amonereyim benim duzenli adet gormem lazim benimki nisani bulabilir benim ikinci olacak
canim herseyi belki biliyorsundur yinede sormak istersen merak ettigin birseyi yazabilirsin

Bende Mart sonu 2. deneme için tedaviye başlamayı düşünüyorum.Sorunumuz sadece pkos.1.denemenin üzerinden 6 ay geçti.Şimdiye kadar çoktan tedaviye başlamam gerekiyordu ama benim öncelikle fazla kilolarımdan kurtulmam lazım.Kendime mart sonuna kadar süre verdim.2.denemem dondurulmuşlarla olacak.

allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın benim ilk denemem olacak 2 defa aşı oldum olmadı malesef çok korkuyorum ya t.bebek de tutmassa die bende pkos var acaba pkos olanlarda tutma ihtimali ne kadar??

arkadaşlar beni unutmayın.... eşim azosperm. 3 martta uzun protokolle ilaçlarıma başlıyorum... 10-12 si gibide reglimin 2. günü iğnelere başlarım artık.... mart ayı boyunca demekki birbirimizden destek görücez...kaydirigubbakcemile5 allah hepimizin yolunu açık etsin...amin...

tabiki burda birbirimize destek oluruz ama ben nisanda basliyacagim insallah yinede burayi takip ederim

inşallah ilk ve son kez denersin ve de bebişlerini alırsın kucağına tatlım bu benim 3. denemem oluyor... ama enerjimizi yüksek tutalım tamammı..... hep olacak diyelimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…