mart ayında tup bebek yaptıracaklar

Kızlar bende kısmetse 14 mart uzun protokol başlıcam 2. denemem bizde erkek infertilitesinden hepimizin tedavisi hayırlı olur inşşallah ve bol bebişli bir mart diliyorum burada hep güzel şeyler paylaşalım ilk denicek arkadaşlarda en büyük şans moral kendinize çok iyi bakın güzel anne adayları

allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın benim ilk denemem olacak 2 defa aşı oldum olmadı malesef çok korkuyorum ya t.bebek de tutmassa die bende pkos var acaba pkos olanlarda tutma ihtimali ne kadar??

Tutma ihtimali diğerleri kadar ama hamilelik oluştukttan sonra düşük yönünden daha dikkatli olmamız gerekiyor canım.Pcosun tüp bebekte başarı oranı oldukça iyi.O yönden için rahat olsun.:1rolleyes:

arkadaşlar pkos ne demek

cnm pkos yumurtalıklarda bulunan küçük zararsız kistler normalde her kadında oluyor ama bizlerde biraz daha fazla o yüzden yumurtlamayı engelliyor yumurtlama zamanı ne zaman olacağı belli olmuyor belli olmadığı içinde hamiş kalamıyoruz denk getiremiyoruz yani ama pkos olup da normal yolla hamile kalan kişiler çok inş.emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim isteyen herkese o güzel duyguyu yaşattırır...

Tutma ihtimali diğerleri kadar ama hamilelik oluştukttan sonra düşük yönünden daha dikkatli olmamız gerekiyor canım.Pcosun tüp bebekte başarı oranı oldukça iyi.O yönden için rahat olsun.:1rolleyes:

çok teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın bu aralar o kadar çok morele ihtiyacım var ki anlatamam inş.hakkımızda hayırlısı olur kucaklarımız boş kalmaz rabbim isteyen herkese versin en yakın zamanda..

senin ilk defa mi deneyeceksin

keykey ben buraya yeni üye oldum öncelikle sizede bol şanslar diliyorum.inşallah anne olduğunuzuda buradan duyar ve sevincinizi paylaşırız.bende ilk defa tüp bebek deneyeceğim.3 martta doktorum iğneme başlamamı söyledi.10 gün sonrada yanıma gel dedi.açıkçası çok heyecanlıyım.siz de ilk defa mı deneyeceksiniz?bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

Slm arkadaşlar ben biraz sizden öndeyim tedaviye başlama konusunda.Şubat 15te Lucrin iğnesine başladık adet olunca randevu verecekler daha sonra Puregon'a başlanacak(uzun protokol)Benim sebebi açıklanamayan infertilite 2 defa aşılama yapıldı olmadı ilk tüp bebek denemesi olacak çok heyecanlı ve tedirginim.Mart'ta başlıycak arkadaşlara bilebildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım diye düşünüyorum.Hepinizin tedavisi şimdiden hayırlı olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Bu arada Adana Başkent Ünv. Hastanesinde tedavi olacak arkadaşlar var mı?

arkadaşlar ben de varım.yarın lucrin e başlıyorum.uzun protokol.erkek infertilitesi.ilk tüp bebek denememiz.adana özel ankara tüp bebek merkezinde yaptıracam.

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende nisanda tedavi olucaklar diye bir topik açmıştım aslında transferi kasdederek.olsun burdanda paylaşırız.çoğumuzun transferi nisanda olucak gibi.bende ocakta başladım tedaviye.yumurta toplama işlemine kadar herşey yolundaydı.yumurta toplama işleminden sonra doktor dondurucaz transfer olmıcak dedi.şaşırdık kaldık.ohss riski çok yüksek dedi.yumurtalar aşırı cevap vermiş.senin sağlığın tehlikede dedi.34 ad.yumurta toplandı.20 adet işleme alındı.14 adet döllendi.14 adettende 2+2 5.gün blastokisti 2 ad. te 6.gün blastokist embriyo donduruldu.işlemden sonra 2 regl dönemi geçicek dedi doktorum şuan belera isimli doğum kontrol hapı kullanıyorum.beklenen adet tarihi 15 mart 2009 eğer herşey yolunda giderse nisanın ilk haftası transfer olucak nasipse.bende pcos var.eşimde problem yok.3 senedir korunmadan gebe kalamadım.bir kez kaldım oda kimyasal gebelik oldu.rabbim kucağımızı boş bırakmasın inş.

kusura bakmayın arkadaşlar cahilliğime verin ama ben 2+2 5.gün blastokisti ne demek anlamadım blastokistin anlamını biliyomda bu 2+2 5. gün ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…