- Konu Sahibi bebek hasretxix
-
dr.mustafa bahçeci.onunla başladım.ama bilemiyorum bana tamam dediler. ama burda okuyorum başka doktorlara pas ediyorlarmış.inşallah öyle olmaz.olursa kötü olur benim durumum zor çünkü basit değil.ben kendimi mustafa bey diye hazırladım.başka doktor olursa yıkılırım.neyse canım adanalımısın?adananın neresi
dr.mustafa bahçeci.onunla başladım.ama bilemiyorum bana tamam dediler. ama burda okuyorum başka doktorlara pas ediyorlarmış.inşallah öyle olmaz.olursa kötü olur benim durumum zor çünkü basit değil.ben kendimi mustafa bey diye hazırladım.başka doktor olursa yıkılırım.neyse canım adanalımısın?adananın neresi
Ay her yerı kuruttum kımse yazmıyo yaa
mrb arkadaşlar adana ankara tüp bebek merkezinde başladım 7 martta lucrine başlıyorum mart sonu transfer olcak nisanın başı gibi belli olacak hepimizin tedavisi iyi sonçlar verir inşallah allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun emeklirimiz boşa gitmez tüm hepimiz anne oluruz inşallah...
yumurtalar az sayıda ve kalitesiz diyorlar.31 yaşındayım 11 yıllık evliyim.düşüklerim oldu.yıllar önce o zamnlar hiç bir sorun yoktu.doktor hatalarından ameliyat hataları o yüzden yumurtaya ve tüplere zarar verildi.istanbulda oturuyorum.senin sorunun ne olduğu belli mi canımhayırlısı canım ya alman hastanesi halit beyden bahsediyorlar onla görüştünmü. sorunun neydi senin evet adanalıyım baraj yolunda oturuyom sen nerelisin nerde oturuyon yaş kaç kaç yıllık evlisin? ben 28 yaşındayım 8 yıllllıııkkkk evliyim.hiç olmadı..ya sen..
çaykolik benim 3 martta başlayacak tedavim, yazacak bişey bulamıyorum valla.... sadece heyecanlıyım...
canım merhaba sen adanada yaptırıyor muşsun maliyeti ne kadar olacak toplam maliyeti
yumurtalar az sayıda ve kalitesiz diyorlar.31 yaşındayım 11 yıllık evliyim.düşüklerim oldu.yıllar önce o zamnlar hiç bir sorun yoktu.doktor hatalarından ameliyat hataları o yüzden yumurtaya ve tüplere zarar verildi.istanbulda oturuyorum.senin sorunun ne olduğu belli mi canım
canım tüplerin hiç bir önemi yok zaten tüpbebekte.vücudumuzda tüpün gördüğü görevi zaten dışarıda tüplerde yapıyolar o bakımdan da tüpbebek diyorlar.o yüzden tüpleri sorunlarının arasından çıkar.yumurtalar ve rahim önemli ha bide spermler canım.duların çok güzel umurım öyle olur olmasada hayırlısı olsun allah bizim sağlığımızda bir sorun vermesin canım.sağlığımız yerinde olmazsa bebek olsa ne yazar daha kötü bide onun için üzülürüz.o yüzden önce sağlık huzur mutluluk sonrada tabiki hayırlısıyla kısa zamanda bebek hepimize inşallah........................AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
mrb canım adanada ankara tüp bebek merkezinde yaptırıyom ssk dan raporum çıkarsa 3000 veya 3500 tl arası gider dediler rapor çıkmazsa daha fazla haberin olsun allah herkesin gönlüne göre versin amiinnnn..
ya arkadaslar ben tedavıye baslıcam ama yasım tutmadıgı ıcın sıgorta karsılamıyo 2 kutu gonal f 4 adetde cetrotıde ıhtıyacım var
mrb canım adanada ankara tüp bebek merkezinde yaptırıyom ssk dan raporum çıkarsa 3000 veya 3500 tl arası gider dediler rapor çıkmazsa daha fazla haberin olsun allah herkesin gönlüne göre versin amiinnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?