mart ayında tup bebek yaptıracaklar

mrb arkadaşlar adana ankara tüp bebek merkezinde başladım 7 martta lucrine başlıyorum mart sonu transfer olcak nisanın başı gibi belli olacak hepimizin tedavisi iyi sonçlar verir inşallah allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun emeklirimiz boşa gitmez tüm hepimiz anne oluruz inşallah...

arkadaşlar mrb bende siteye yeni katıldım 2.mikroenjeksiyonda da tutmadı şimdi 1 tane dondurulmuş embr. var haftalık kontrole gdiyorum sanırım benimde martta transferim olursenağlama

ben hiçbirini bilmiyorum birisi açıklar mı lütfen bizde öğrenelim

elif23 kusura bakmayın arkadaşlar cahilliğime verin ama ben 2+2 5.gün blastokisti ne demek anlamadım blastokistin anlamını biliyomda bu 2+2 5. gün ne demek

canlarım öncelikle merhaba hepinize .blastokist için ufak bir alıntı yapıyorum ''

(Son dönemlerde geliştirilmiş medium sistemleri kullanılarak embryo canlılığı laboratuvar ortamında daha da uzatılmış ve buna bağlı olarak günümüzde tüp bebek merkezlerinde, daha yüksek gebelik ve implantasyon oranlarının elde edildiği 5. ya da 6. gün transferleri yaygınlaşmaya başlamıştır.Buna blastokist transferi adı verilir. Embryonun ana rahmine tutunmadan önce ulaştığı enson aşamaya blastokist aşaması denir. Bizim merkezimizde de 500''den fazla blastokist transferi yapılmış ve 2-3. gün transferlerine göre daha iyi sonuçlar alınmıştır.)

benimde yazdığım 2+2 5.gün blastokist demek 4 ad.embriyom 5.güne kadar geldi 2ad+2ad olarak donduruldu.2 tane embriyomda 6.güne kadar geldi onlarıda dondurdular.şimdi transfer için regl olmayı bekliyorum.regl olduktan sonra merkeze tekrar gidicem ve ilaçlara başlayıp uygun rahim kalınlığına gelindiğinde transferim gerçekleşecek.

TŞK EDERİM CANIM AÇIKLAMALARINİÇİN.BİRŞEY DAHA ÖĞRENMİŞ OLDUM.ALLAH İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERİR CANIM.DEĞMESİN

tedavin şimdiden hayırlı olsun.bende 4.yü yaptıracağım inşallah son olur hepimizin.bende 3 mart gibi başlıyacağım martın ortası gibi de tranferim olur herhalde bahçeci kliniğinde yaptırıyorum.sen adanada nerde yaptırıyorsun.

pardon canım yazmışsın zaten adana ankara tüpbebk merkezi diye .kafam dalgın bu aralar.tedaviye başlayacağız diye stres yapıyorum.kimseyi anlayamıyorum.yenimi açıldı bu hastane.adananın neresinde.ben sadece carrefour un karşısındakini biliyordum.sonra bide başkentte açıldı diye duydum hatta tayfun bey başkanlığınında

senin tedavinde hayırlı olsun canım sanıyorum aynı zamanda olacak inşallah bu sefer tutar hayırlısıyla evet hepimiz stresdeyiz ben de aglama krizlri oluyor elimde olmadan son tedavilerdir umarım...ben ilkini turan çetinde yapmıştım senin bildigin yer ankara tüp bebek 2.5 yıl olmuş açılalı ankaranın şubesiymiş dr ordan gelmiş ümitleniyom sethan başkantte var birde adana tüp bebek merkezi var birde balcalıda yapılıyor 5 yer var senin hastanenin iyi oldugunu duyuyor okuyoruz dr kim inşallah son olur herkese...

dr.mustafa bahçeci.onunla başladım.ama bilemiyorum bana tamam dediler. ama burda okuyorum başka doktorlara pas ediyorlarmış.inşallah öyle olmaz.olursa kötü olur benim durumum zor çünkü basit değil.ben kendimi mustafa bey diye hazırladım.başka doktor olursa yıkılırım.neyse canım adanalımısın?adananın neresi

teşekkur ederim canım açıkladığın için ben 2+2 anlamamıştım meğer ikişer ikişer dondurtmuşsun canım sağlıcakla gebe kalıp hayırlısıyla doğurursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…