- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
Ay canim ya ne kadar guzel yazmissin. Aglamak uzereyim, fena duygulandim
Babanla ilgili de bassagligi diliyorum. Nur icinde yatsin.
Guzel haberlerle insallah...
Teşekkür ederim... Amin inşaallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canim ya ne kadar guzel yazmissin. Aglamak uzereyim, fena duygulandim
Babanla ilgili de bassagligi diliyorum. Nur icinde yatsin.
Guzel haberlerle insallah...
Evet canim sen daha yenisin. Ben evleneli 1 sene oldu ve hic korunmadik. Allah caresiz dert vermesin diyelim. Moralim cok bozuk diye esim beni alisverise goturdu ciciler aldim moralim duzeldi. Simdi asil carsambadan korkuyorum hormon testlerimi elime verince bakalim bu kez sevgili esim nereye goturecek.
Senin olur canim yaa endise etme oyle hissettim valla bak. Stres yapmayalim.
Nisanliyken hep bir bebek gordum ruyamda hatta daha sevgiliydik o zamandan basladi ilk. Bebek bana diyor ki 'hadi ama ne zaman beni araniza alacaksiniz' uyaninca bunalima girdim hep o kadar gercekti ki. Ee nerde simdi bu velet![]()
francesca hormon testi yaptıracaktın ne oldu merak ettim. Pko , kan tahlili derken tiroit eksikliği çıktı bende. Kan değerlerime tekrar bakıldı bu gün, tiroid eksikliği yüzünden guatr dan şüphelendiler. takibe aldılar. önümüzdeki ay tekrar gideceğim![]()
Merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım. 18aylık evliyim. yaklaşık 5 aydır bebiş düşünüyorduk ama 2 ay adet olamayınca dr gittim. 3aydırda yasmin kullanıyorum bu son kutum bitince tekrar dr. çıkacağım bakalım, inşallah herşey yolunda gider. Ayrıca ben haşimato hastasıyım ama en son 3 ay önce değerlerim normaldi. Dr. çıkmışken tam kontrolden geçeceğim artık :)
Hepimizin hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz :)
Ah canim sorma. Devlet hastaneleri ucretsiz yapiyormus testleri. Ben ozel lab.lardan fiyat almistim. 600 tl dediler. Sonra herkes bana devlet hastanesinde yaptir deyince ben de hastane arastirma konusunda cok gec kaldim. Bu nedenle de onumuzdeki aya ertelemek zorunda kaldim maalesef.
Tiroit de bildigim kadariyla engel olmus sana ama en azindan tedavini olursun canim. Sakin canini sikma. Bu arada bogurtlen koku kurune basladim. Hem rahmi kuvvetlendiriyormus hem de yumurtlari guclendiriyormus.
Sen nerede yaptirdin canim tahlillerini? Bir de doktor sana ilac falan verdi mi guatr icin?
Hormon tahlilleri bu kadar pahalı mıymış ya anlamadım. Ben de bir özel hastaneye gidip özellikle hormon tahlili yapmalarını istemiştim. Doktor senin için erken, yapmam demişti. Ben burda bir özel hastanede 2 kere kan tahlili yaptırdım. Daha doğrusu pko teşhisinden sonra kanda tsh değeri düşük çıkınca doktor dahiliyeciye görünmemi istedi. Dahiliyeci de tekrar kan değerlerime baktı ve tsh düşük olmasına rağmen t3 ve t4 normal çıktı, o yüzden guatr riskini atlattım şükür. Şimdilik ilaç vermedi ama şüphelendikleri için takibe aldılar. Her ay kan tahlili vereceğim. Böğürtlen kökü aktarlarda mı satılıyor, ben de bir kür uygulasam diye düşünüyorum ama çok çeşitli söylentiler var, sen hangisini tavsiye edersin? Soğan suyunu kokusundan dolayı içemiyorumİncir kürü nasıl yapılıyor?
İyi canim o zaman allaha sukur olumsuz birsey yok ortada.
Canim valla ben doktor teshisinden sonra kürlere baslayacaktim ama annemin bir arkadasi senelerce cocugu olamayan birinden bahsetmis. Bogurtlen kokunun suyuyla hamile kalmis. Tedavi bile sonucsuz kalmisken. Annemde babamla beraber kendileri toplamis. Kaynatip suyunu getirmis sagolsun ama aktarlarda satiliyormus.
İncir kurune 15 inciri 15 dak kaynatiyosun 15 gun iciyorsun. Cesitli tarifler ama bunu en son saracoglu daha yeni soyledi.
Ben bogurtlen kokunu hem rahmi hem yumurtlari guclendirdigi icin tercih ettim. İncir sadece yumurtalar icin.
Sogan suyu da zaten kist ve iltihaplar icin.
Valla canim su an ben bogurtlene hic ara vermeden aylarca yapmayi dusunuyorum. Tabi bi arada tahlillerimi hala nerede yaptircagimi bulamadim. Nereden arastiracagimi da bilemiyorum.
francesca; nerde oturuosun ıstanbuldaysan eger bır hastane soleyebılırım 300 yada 400 tutuyor ozel hastane 600 baya cokmus bende yaptırdım prolaktın hormonum yuksek cıkmıstı onun ıcın tedavı asamasındayım.yalnız soyle bırseyde var ıncır kuru prolaktın hormonu olan bayanlarda kesınlıkle kullanılmıyor cunku ıncır prolaktını yukseltıyormus bogurtlen kokunu ılk defa duydum arastırıp denemek ısterım onuda
İstanbul avrupa yakasindayim canim. Bahcesehirdeyim.
Cok sevinirim bir hastane onerirsen.
Ben sogan kurunu yaptim sonra vazgectim. Tahlil sonuclarimdan sonra baslarim dedim ama bogurtlen kokunun rahmi ve yumurtalari guclendirdigini duyunca arastirdim. Sen de bir arastir istersen.
Devlet hastaneleri hormon tahlilerini yapiyor ucretsiz diyorlar ya? Oyle birsey yokmu?
Bir de bu 600 tl ozel sigortadan dusunce kalan tutar yani dusun.bana yardimci olursan cok sevinirim.
İyi canim o zaman allaha sukur olumsuz birsey yok ortada.
Canim valla ben doktor teshisinden sonra kürlere baslayacaktim ama annemin bir arkadasi senelerce cocugu olamayan birinden bahsetmis. Bogurtlen kokunun suyuyla hamile kalmis. Tedavi bile sonucsuz kalmisken. Annemde babamla beraber kendileri toplamis. Kaynatip suyunu getirmis sagolsun ama aktarlarda satiliyormus.
İncir kurune 15 inciri 15 dak kaynatiyosun 15 gun iciyorsun. Cesitli tarifler ama bunu en son saracoglu daha yeni soyledi.
Ben bogurtlen kokunu hem rahmi hem yumurtlari guclendirdigi icin tercih ettim. İncir sadece yumurtalar icin.
Sogan suyu da zaten kist ve iltihaplar icin.
Valla canim su an ben bogurtlene hic ara vermeden aylarca yapmayi dusunuyorum. Tabi bi arada tahlillerimi hala nerede yaptircagimi bulamadim. Nereden arastiracagimi da bilemiyorum.
Teşekkür ederim Francesca , bakalım ben de bunlardan birini denemeye başlayayım en iyisi, zaman geçtikçe insanın kaygıları artıyor malum. Gerçi Rabbim nasip ederse hiçbir şey engel değildir ama tedbir alıp, takdiri O'na bırakmakta fayda var. Umarım sen de en yakın zamanda tahlillerini yaptıracak bir yer bulursun, inşaallah buradan müjde veriririz birbirimize, bebeğimmmm geliyooooorrr diye![]()
Canim valla ben de oyle dusunuyorum. Allah buyuk, insallah.
Gecen gun bir aktara gittim. 3 tane hanim vardi sohbet ettik. Kadinlardan biri yas olarak bayagi buyuktu. Sen buraya sebepsiz gelmedin dedi. Bebek sohbeti yaptik da. Meryem suresini de oku kizim dedi. 41 gun. Adet olunca birak, sonra tekrar devam et dedi. Ben bugun baslamayi dusunuyorum canim. Kadin ne hikayeler anlatti, icim iyice rahatladi. Olmazsa da allahim izin vermedi diye dusunecegim. İcim rahat. Biz elimizden geleni yapalim, geriye kalani allaha havale edelim. Hamile kalmakla is bitmiyor ki. Bebek saglikli olacak mi, yok kalbi atacak mi, yok tutunabilecek mi, uclu tarama testleri vs. Asil problem bence kendi adima konusayim, ondan sonra basliyor aslinda.
İnsallah hepimiz icin hayirlisi olan neyse ol olur canim :)
Evet tatlım Meryem Suresini ben de duymuştum. Geçen ay bir defa okuyabildim benBu arada aklına kötü şeyler getirme, inşaallah sağlıkla, hayırla gelir bebeklerimiz.
![]()
Bu arada duaya baslayamadim :) neyse p.tesi insallah.
Aminncanim amiiinn. Bu konulara artik girmek istemiyorum cunku kafama takiyorum iyice bebek konusunu. Su an cok rahatim uzaklastim diger topiklerdeyim. Mujdeli haberini beklerim :)
İnsallah kavusuruz enn yakin zamanda :)
Canim ben hasimato ne demek bilmiyorum?
"Haşimato" troid hastalığı canım ben yaklaşık 3-4 yıldır hap kullanıyorum. Triod hastalığının ilerlemişi diyebiliriz, durum aslında çok iyi değil ama ben yine de umutluyum inşallah bana da (ve hepimize tabi ki) bebiş nasip olur :)