- 27 Ocak 2016
- 300
- 104
- 23
- 46
- Konu Sahibi yazkizim88
-
Teşekkür ederim cnm. İnşallah herşey güzel olacakSağol cnm.benim de gecen cuma toplandı yumurtalarım.cumartesi sabahı embriyolog arayıp toplanan 7 yumurtamın 7 sinin de döllendiğini söyledi.pazar günü sizi aramayacağız.pazartesi arayıp yine bilgi vericek ve pazartesi itibariyle her an transfer için hazırlıklı olmam söylendi.evet 5. Gün Embriyosu olucak :) korkmana gerek yok pazar hariç her gün arayıp bilgi verdiler.
Merhaba bende çorluya taşındım 1hafta oldu tedavimi ist yaptırıyorum buraya gelmeden araştırdım reyapçorludayım ben reyap hastanesine gidiyorum..bulunduğum yerde olduğu için şanslıyım..istanbul yakın bize ama tedavi için sürekli izin almak gerekecek iş için sıkıntı falan..
sen nereye gidiyorsun..maliyeti nekadar olacak sana..
merhaba çorluya taşınalı 1 hafta oldu ben tedavimi istanbul gop yeniyüzyıl hastanesinde yaptırıyorum reyap tüp bebekde nasıl bir hastane tüp bebekdeki başarı oranı ne bunlar çok önemli bide dr kim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasıncanım benimde aynı sorun yumurta rezervim düşük..rapor almayı denesene..araştırma hastanesinde 1 haftada aldım..gerçi raporumu elime alamadım hala..1 imza eksik doktor yokmuş pazartesi gelecekmiş..ilaçların %80 i karşılanıyormuş..emriyo transverinde normalde 5500 isterken raporlu hastadan 4000 istiyor tedavi göreceğim hastane..tabi tahliller hariç..
benim ilk denemem inşallah son olur..heyecanlıyım çok..Rabbim büyük emeklerimizi boşa çıkarmasın..
Merhaba bende çorluya taşındım 1hafta oldu tedavimi ist yaptırıyorum buraya gelmeden araştırdım reyap
merhaba çorluya taşınalı 1 hafta oldu ben tedavimi istanbul gop yeniyüzyıl hastanesinde yaptırıyorum reyap tüp bebekde nasıl bir hastane tüp bebekdeki başarı oranı ne bunlar çok önemli bide dr kim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Bu son olacak inşallah. Benim 2ci denemem de son olsun.Benim pazartesi transferim var memorial şişlide tedavi görüyorum. 4. denemem
Kızlar benim bugün yumurtalarım toplandı 24 tane. Çok Ağrım var doktor çok fazla yumurtam olduğu için dedi. Sizin Ağrınız oldu mu geçirmek için ne yaptınız?
tabii cnm. gayet normal. ağrı kesici doktor yazmadı mı sana?Kızlar benim bugün yumurtalarım toplandı 24 tane. Çok Ağrım var doktor çok fazla yumurtam olduğu için dedi. Sizin Ağrınız oldu mu geçirmek için ne yaptınız?
Parol verdi. Yatarken sorun yok da ağaya kalkınca gaz ağrısı benzeri bir Ağrım var.
Su içiyorum bol bol şişkinliğim gitsin diye. Şişlik giderse belki ağrı da gider
Aynen dediğin gibi canım ne oturtabiliyorum ne kalabiliyorum ne de yürüyebiliyorhm ama sabah azdı öğlen çoktu şimdi çok daha iyiyim kabızlık için ilaç aldım o da rahatlattıO gaz agrisi ne yazik ki oluyor. Oturup kalkip yuruyemiyorsun bile. Bir kac gun surmustu benim. Arvelez daha kuvvetli. Henuz bebek olmadigina gore kullanilabilir diye dusunuyorum.
Sizde de mi rezerv azligi var? Bende de ilk tedavimde 4 yumurta olusmustu. Ucunun ici bos cikti. Biri dollendi ve transfer oldu. O da tutmadi. Yumurta kalitesi icin coenzim q10,balik yagi kapsulu iciyorum. Bir de glukofaj. Bugun de saf ari sutu aldim. Bakalim hayirlisi...Canım kanda negatifse negatif demek. İdrar neden istedi belli değil. Üzülme çok fazla lütfen. Bende durun aynıydı. Ocakta başarısız deneme yaptım sadece 3 yumurta oldu tutmadı ve dondurulmuş kalmadı maalesef. Şimdi tekrar tedavi yaptım transferi beklemekteyım. İnşallah hepimiz anne olacaz sonuçta.
evet cnm maaleseff. geçen sefer 3 yumurtaydı bu sefer 8 tane topladık onlardan sadece 4 tane işleme girdi. Dua ediyorum sağlam olsunlar onlardan en az 1 tane benim kadar inatçı olsun yeter.Sizde de mi rezerv azligi var? Bende de ilk tedavimde 4 yumurta olusmustu. Ucunun ici bos cikti. Biri dollendi ve transfer oldu. O da tutmadi. Yumurta kalitesi icin coenzim q10,balik yagi kapsulu iciyorum. Bir de glukofaj. Bugun de saf ari sutu aldim. Bakalim hayirlisi...
Ayni durumdaymisiz. Allah yardimcimiz olsun. Bu sefer epey iyi sonuc almissiniz. Extra bir seyler yaptiniz mi? 4 unun isleme girmesi cok iyi. Umarim boyle devam eder. Ben bu sefer tek yumurta kalirsa transfer olmayi dusunmuyorum. En az iki olana kadar ilaci tekrarliycam sanirim. Kac yasindaydiniz? Benimkini doktorlar yasa bagliyorlar da...evet cnm maaleseff. geçen sefer 3 yumurtaydı bu sefer 8 tane topladık onlardan sadece 4 tane işleme girdi. Dua ediyorum sağlam olsunlar onlardan en az 1 tane benim kadar inatçı olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?