MART AYININ SONU VE NISAN AYININ BASINDA TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR HADI BURAYA

Sağol cnm.benim de gecen cuma toplandı yumurtalarım.cumartesi sabahı embriyolog arayıp toplanan 7 yumurtamın 7 sinin de döllendiğini söyledi.pazar günü sizi aramayacağız.pazartesi arayıp yine bilgi vericek ve pazartesi itibariyle her an transfer için hazırlıklı olmam söylendi.evet 5. Gün Embriyosu olucak :) korkmana gerek yok pazar hariç her gün arayıp bilgi verdiler.
Teşekkür ederim cnm. İnşallah herşey güzel olacak

Kızlar bişey soracam. Siz tedaviyi görürken kahve içiyormusunuz? Benim için vazgeçilmez içmeden yaşamıyorum tansiyonum düşük çünkü. Ve farkli şeyler buluyorum bunun hakkında. Bazı kesinlikle olmaz diyorlar bazı abartmadan 1-2 fıncan serbest diyorlar. Bi de bu ilaçlar Puregon ve Menopur bana çok ilginç etkiliyorlar. Hiç konsantre olamıyorum hiç sanki farklı dünyadayım. Sizde oluyor mu böyl bişey??

çorludayım ben reyap hastanesine gidiyorum..bulunduğum yerde olduğu için şanslıyım..istanbul yakın bize ama tedavi için sürekli izin almak gerekecek iş için sıkıntı falan..
sen nereye gidiyorsun..maliyeti nekadar olacak sana..
Merhaba bende çorluya taşındım 1hafta oldu tedavimi ist yaptırıyorum buraya gelmeden araştırdım reyap
canım benimde aynı sorun yumurta rezervim düşük..rapor almayı denesene..araştırma hastanesinde 1 haftada aldım..gerçi raporumu elime alamadım hala..1 imza eksik doktor yokmuş pazartesi gelecekmiş..ilaçların %80 i karşılanıyormuş..emriyo transverinde normalde 5500 isterken raporlu hastadan 4000 istiyor tedavi göreceğim hastane..tabi tahliller hariç..
benim ilk denemem inşallah son olur..heyecanlıyım çok..Rabbim büyük emeklerimizi boşa çıkarmasın..
merhaba çorluya taşınalı 1 hafta oldu ben tedavimi istanbul gop yeniyüzyıl hastanesinde yaptırıyorum reyap tüp bebekde nasıl bir hastane tüp bebekdeki başarı oranı ne bunlar çok önemli bide dr kim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

Merhaba bende çorluya taşındım 1hafta oldu tedavimi ist yaptırıyorum buraya gelmeden araştırdım reyap

merhaba çorluya taşınalı 1 hafta oldu ben tedavimi istanbul gop yeniyüzyıl hastanesinde yaptırıyorum reyap tüp bebekde nasıl bir hastane tüp bebekdeki başarı oranı ne bunlar çok önemli bide dr kim Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın

amin hepimizin inşallah..rayapı çok iyi diye duydum..inşallah Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin..benim istanbula gidip delme olayım zor olurdu..çalışıyorum çünkü..

Evet arkadaşlar ne var ne yok? Var mı bi gelişme aramızda?
bende bugün yumurta topladılar. İnşallah hepsi güzel olur

Benim pazartesi transferim var memorial şişlide tedavi görüyorum. 4. denemem

Merhaba. .. Ben de bugun ikinci ignemi vuruldum. Menogon kullaniyorum. 4gun kullanicam ve pazartesi kontrolum var. Ikinci kuru pazartesi soyliycekler. Yalniz igneyi vuruldugumdan beri ishalim. Sizde de oldu mu?
Bu arada benim ikinci denemem. Sorunumuz rezerv azligi ve yumurta kalitesizligi. Yasim 39. Insallah son denemem olur...Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.

Kızlar benim bugün yumurtalarım toplandı 24 tane. Çok Ağrım var doktor çok fazla yumurtam olduğu için dedi. Sizin Ağrınız oldu mu geçirmek için ne yaptınız?

Canım kanda negatifse negatif demek. İdrar neden istedi belli değil. Üzülme çok fazla lütfen. Bende durun aynıydı. Ocakta başarısız deneme yaptım sadece 3 yumurta oldu tutmadı ve dondurulmuş kalmadı maalesef. Şimdi tekrar tedavi yaptım transferi beklemekteyım. İnşallah hepimiz anne olacaz sonuçta.

Parol verdi. Yatarken sorun yok da ağaya kalkınca gaz ağrısı benzeri bir Ağrım var.
Su içiyorum bol bol şişkinliğim gitsin diye. Şişlik giderse belki ağrı da gider

Parol verdi. Yatarken sorun yok da ağaya kalkınca gaz ağrısı benzeri bir Ağrım var.
Su içiyorum bol bol şişkinliğim gitsin diye. Şişlik giderse belki ağrı da gider

O gaz agrisi ne yazik ki oluyor. Oturup kalkip yuruyemiyorsun bile. Bir kac gun surmustu benim. Arvelez daha kuvvetli. Henuz bebek olmadigina gore kullanilabilir diye dusunuyorum.

O gaz agrisi ne yazik ki oluyor. Oturup kalkip yuruyemiyorsun bile. Bir kac gun surmustu benim. Arvelez daha kuvvetli. Henuz bebek olmadigina gore kullanilabilir diye dusunuyorum.
Aynen dediğin gibi canım ne oturtabiliyorum ne kalabiliyorum ne de yürüyebiliyorhm ama sabah azdı öğlen çoktu şimdi çok daha iyiyim kabızlık için ilaç aldım o da rahatlattı

Canım kanda negatifse negatif demek. İdrar neden istedi belli değil. Üzülme çok fazla lütfen. Bende durun aynıydı. Ocakta başarısız deneme yaptım sadece 3 yumurta oldu tutmadı ve dondurulmuş kalmadı maalesef. Şimdi tekrar tedavi yaptım transferi beklemekteyım. İnşallah hepimiz anne olacaz sonuçta.
Sizde de mi rezerv azligi var? Bende de ilk tedavimde 4 yumurta olusmustu. Ucunun ici bos cikti. Biri dollendi ve transfer oldu. O da tutmadi. Yumurta kalitesi icin coenzim q10,balik yagi kapsulu iciyorum. Bir de glukofaj. Bugun de saf ari sutu aldim. Bakalim hayirlisi...

Kızlar aranızda uykusuzluğu yaşayan var mı? Ben transfere girmeden bile uykumu kaçırdım transferden sonra da uyuyamam. İlk denememde de böyle oldu yumurta toplandıktan sonra uykum kaçıyor gece ya geç yatıyorum yada çok erken uyanıyorum. Doktorlar hormonlardan dolayı diyorlar. Var mı sizde böyle bişey?

Hormonlar cok etkili. Bir psikolojik durumumuz o yonde. Kafada deli sorular, beklemek, belirsizlik...Daha bir suru sey. Uyku kalir mi ki...

Sizde de mi rezerv azligi var? Bende de ilk tedavimde 4 yumurta olusmustu. Ucunun ici bos cikti. Biri dollendi ve transfer oldu. O da tutmadi. Yumurta kalitesi icin coenzim q10,balik yagi kapsulu iciyorum. Bir de glukofaj. Bugun de saf ari sutu aldim. Bakalim hayirlisi...
evet cnm maaleseff. geçen sefer 3 yumurtaydı bu sefer 8 tane topladık onlardan sadece 4 tane işleme girdi. Dua ediyorum sağlam olsunlar onlardan en az 1 tane benim kadar inatçı olsun yeter.

evet cnm maaleseff. geçen sefer 3 yumurtaydı bu sefer 8 tane topladık onlardan sadece 4 tane işleme girdi. Dua ediyorum sağlam olsunlar onlardan en az 1 tane benim kadar inatçı olsun yeter.
Ayni durumdaymisiz. Allah yardimcimiz olsun. Bu sefer epey iyi sonuc almissiniz. Extra bir seyler yaptiniz mi? 4 unun isleme girmesi cok iyi. Umarim boyle devam eder. Ben bu sefer tek yumurta kalirsa transfer olmayi dusunmuyorum. En az iki olana kadar ilaci tekrarliycam sanirim. Kac yasindaydiniz? Benimkini doktorlar yasa bagliyorlar da...

Back
X