Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

zubeyde24

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
1.751
2
316
44
İstanbul
Merhabalar 2 yıl önce yine nisan topiği açmıştık çok uğurlu gelmişti arkadaşlarıma umarım bu seferde bol bebişli bi sayfamız olur

slm cnm bende mart ayı diye konu açtım ama kimse gelmedi galiba bu ay fazla kişi başlamıyo tedaviye normalde çok yoğun olur.Neyse ben de bu gün yarın regli olucam onu bekliyorum ama biraz moralim bozuldu çünkü boğazlarım yanıyo galiba soğuk algınlığı başlıyo doktorumu aradım ilaç alma dedi inşallah çok etkilemez sen ne aşamadasın nezaman başlıyosun tedaviye?

canıım bende 10-11 mart gibi regli olurum diye ümit ediyorum :) bitki çayları iç güzelim ilaç evet kullanma benimde reflüm tuttu ilaç almak istemiyorum dayanıyorum bakalım sen hangi merkezde başlıyorsun

canıım bende 10-11 mart gibi regli olurum diye ümit ediyorum :) bitki çayları iç güzelim ilaç evet kullanma benimde reflüm tuttu ilaç almak istemiyorum dayanıyorum bakalım sen hangi merkezde başlıyorsun

evet cnm aynen öyle yapıyorum bitki çayı çorba falan devam...sende dikkat et cnm reflü bilirim nasıl bişi aile boyu çekiyoruz bizde... aramızda 5-6 gün olucak desene hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah herşey bu sefer çooooook güzel olurrrrrr sağlıklı sıhatli bebişlerimizi allah kucağımıza almayı nasip eder. Ben ankaradayım Ankara tüp bebek merkezinde başlıcam sen nerdesin ?

Son düzenleme:
bende istanbuldayım acıbadem de başlıycam allah nasip ederse tatlım inşallah hepimiz için bu son deneme olur

bende istanbuldayım acıbadem de başlıycam allah nasip ederse tatlım inşallah hepimiz için bu son deneme olur

aminnn cnm inşallah senin kaçıncı denemen benim bu 3. olucak problem sperm problemi inanıyorum ama bu sefer çoook daha iyi olucak güzel şeyler düşüneliim vee hep güzel şeyler olsun allah hayalini kurdurmadığı şeyi vermezmiş onun için hayallerimiz hep güzel olsun cnm...

canım benim benimde 3. denemem bizde de sperm problemi var şimdi ilaçlarımı araştırıyordum daha önceki 2 denemeden farklı bu sefer ilaçlarım hatta kalçadan iğnem de var oda çok can yakıyormuş kara kara onu düşünüyorum kullananları okudum da ne yürüyebiliyorlarmış ne oturabiliyorlarmış ben ne yapıcam çünkü çalışıyorum onu sorun ettim şimdi kendime

inşallah son olucak cnm...
ilacın ismi ne bende senden duyuyorum kalçadanda iğne olunduğunu tabi her doktorun sitili farklıdır ben de 2 denememi başaka bi yerde yaptırmıştım şimdi eminim benimkide değişicek regli olduğum gün yazılıcakmış ilaçlar öyle dedi doktorum.
senin iğneye gelince süresi ne kadar bilmiyorum ama zaman hemen geçiyo göbekten iğneleri olduk aneztezi aldık emininm bunu da hemen geçicek nerden bu kadar acıdığı söyleniyo internetten mi okudun çok da abartı yazabiliyolar bağzıları cnm kafana takma bu kadar zorlukları atlattık onuda atlatıcağına eminim ...

slm kızlar bende yeni başladım sanırım,iğnelere başlayalı 4 gün oldu.maslak acıbadem de bülent beyin hastasıyım.sanırım aranızda deneyimli olanlar var,o halde size bir sorum olacak.,bugğn kan testim vardı,. yumurtalarım 9.5-8-7.5 mm olmuşlar. ama sayısını söylemedi,ilacın dozunu artırdı. menegon kullanıyorum 3 toz 1 su ile,şimdi 4 toz 2 suya çıkardılar.ya sizcede yavaş büyümemişler mi? okadar ilaç alıyorum yavaş büyüyor gibi geldi,salı günü tekrar gidicem. sizdede aynısımı oldu,cevap verirmisiniz

hayırlı olsun tedavin...
cnm her doktorun tedavi stili farklı olabilir benim 3 toz 1 su menegon 150 ünite gonal f başlamıştım sonra 300 çıkardılar 2. denememde. 4. günde bu kadar büyümeleri çok güzel bence sıkıntı yapıcak bişi yok herşey yolunda görünüyo muhtemelen 8 günde iğnelerin biticek hayırlısı olsun cnm inşallah güzel haberler alırız ilk senin sonucunu alcaz

aaa bende bülent hocanın hastasıyım canım hadi hayırlısı merak etme takma bunları kafana daha 4 gün olmuş bak 10-12 gün sonra toplama oluyo o zaman a kadar istenilen büyüklüğe gelir kafana bunları takıp stres olma sadece menegon mu kullanıyon sen bana hem menegon bitane daha verdi göbekten sonra da toplama sonrası sanırım kalçadan iğne verdi hepimiz için hayırlısı olur inşallah canım

kızlarrrr....
reglim geldiii yarın sabahdan gidiyorum merkeze hadi bakalım hayırlısıı çok heycanlı bi mart ayı bizi bekliyo allahım bütün dualarımızı kabul eder inşaallahhh hepimize bol şans...

kızlar merhabalar

bende bu ay tedavideyim. dün reglimin 2. günüydü ve bursa acıbadem den şahin bey e muayeneye gittim. kısa protokol uygulanacak, dün başladım ilk doz 300 puregon çarşamba günü yumurtalara baktırmaya gideceğim ve aynı gün kan da değerlerim ölçülecek.

inşallah bu ay hepimiz özlemle umutla beklediğimiz bebişlerimize kavuşuruz rabbim güzel sonuçlar versin hepimize...

amiin cnm...

aramızda 1 gün var bende bu gün başlıyorum iğnelere ankaradayım cem akarsu doktorum inşallah herşey yolunda gider bende perşembe gidicem yumurta takibine 4 toz 2 su menagonla başlıyoruz hayırlısı olsuuun inşallah....

haydi bakalım hayırlısı olsun. pozitif olalım pozitif düşünelim sonucumuzda pozitif olsun inşallaaahhhh.
çarşamba günü kontrol için gittiğimde sonucu paylaşırım burdan.
güzel güzel gidelim tedavimizi olalım bebişlerimizi yükleyelim sonra da onlara sıkı sıkı sarılalım bizi bırakmasınlar.

merhaba bende pregon kullanıyorum 150 bu gün 6. günüm 4. tüpbebek denemem bende izmirde irenbede tedavi görüyorum.Rabbim işallah hepimizin mutlu haberlerini almayı nasip eder.

merhaba bende pregon kullanıyorum 150 bu gün 6. günüm 4. tüpbebek denemem bende izmirde irenbede tedavi görüyorum.Rabbim işallah hepimizin mutlu haberlerini almayı nasip eder.

hayırlı olsun canım tedavin. hissediyorum bu ay çok bereketli olacak. hepimizin kollarına birer bebiş verecek yüce allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…