Merhabalar 2 yıl önce yine nisan topiği açmıştık çok uğurlu gelmişti arkadaşlarıma umarım bu seferde bol bebişli bi sayfamız olur
slm cnm bende mart ayı diye konu açtım ama kimse gelmedi galiba bu ay fazla kişi başlamıyo tedaviye normalde çok yoğun olur.Neyse ben de bu gün yarın regli olucam onu bekliyorum ama biraz moralim bozulduçünkü boğazlarım yanıyo galiba soğuk algınlığı başlıyo doktorumu aradım ilaç alma dedi inşallah çok etkilemez sen ne aşamadasın nezaman başlıyosun tedaviye?
canıım bende 10-11 mart gibi regli olurum diye ümit ediyorum :) bitki çayları iç güzelim ilaç evet kullanma benimde reflüm tuttu ilaç almak istemiyorum dayanıyorum bakalım sen hangi merkezde başlıyorsun
bende istanbuldayım acıbadem de başlıycam allah nasip ederse tatlım inşallah hepimiz için bu son deneme olur
aminnn cnm inşallah senin kaçıncı denemen benim bu 3. olucak problem sperm problemi inanıyorum ama bu sefer çoook daha iyi olucak güzel şeyler düşüneliim vee hep güzel şeyler olsun allah hayalini kurdurmadığı şeyi vermezmiş onun için hayallerimiz hep güzel olsun cnm...
canım benim benimde 3. denemem bizde de sperm problemi var şimdi ilaçlarımı araştırıyordum daha önceki 2 denemeden farklı bu sefer ilaçlarım hatta kalçadan iğnem de var oda çok can yakıyormuş kara kara onu düşünüyorum kullananları okudum da ne yürüyebiliyorlarmış ne oturabiliyorlarmış ben ne yapıcam çünkü çalışıyorum onu sorun ettim şimdi kendime
slm kızlar bende yeni başladım sanırım,iğnelere başlayalı 4 gün oldu.maslak acıbadem de bülent beyin hastasıyım.sanırım aranızda deneyimli olanlar var,o halde size bir sorum olacak.,bugğn kan testim vardı,. yumurtalarım 9.5-8-7.5 mm olmuşlar. ama sayısını söylemedi,ilacın dozunu artırdı. menegon kullanıyorum 3 toz 1 su ile,şimdi 4 toz 2 suya çıkardılar.ya sizcede yavaş büyümemişler mi? okadar ilaç alıyorum yavaş büyüyor gibi geldi,salı günü tekrar gidicem. sizdede aynısımı oldu,cevap verirmisiniz
slm kızlar bende yeni başladım sanırım,iğnelere başlayalı 4 gün oldu.maslak acıbadem de bülent beyin hastasıyım.sanırım aranızda deneyimli olanlar var,o halde size bir sorum olacak.,bugğn kan testim vardı,. yumurtalarım 9.5-8-7.5 mm olmuşlar. ama sayısını söylemedi,ilacın dozunu artırdı. menegon kullanıyorum 3 toz 1 su ile,şimdi 4 toz 2 suya çıkardılar.ya sizcede yavaş büyümemişler mi? okadar ilaç alıyorum yavaş büyüyor gibi geldi,salı günü tekrar gidicem. sizdede aynısımı oldu,cevap verirmisiniz
kızlar merhabalar
bende bu ay tedavideyim. dün reglimin 2. günüydü ve bursa acıbadem den şahin bey e muayeneye gittim. kısa protokol uygulanacak, dün başladım ilk doz 300 puregon çarşamba günü yumurtalara baktırmaya gideceğim ve aynı gün kan da değerlerim ölçülecek.
inşallah bu ay hepimiz özlemle umutla beklediğimiz bebişlerimize kavuşuruz rabbim güzel sonuçlar versin hepimize...
amiin cnm...
aramızda 1 gün var bende bu gün başlıyorum iğnelere ankaradayım cem akarsu doktorum inşallah herşey yolunda gider bende perşembe gidicem yumurta takibine 4 toz 2 su menagonla başlıyoruz hayırlısı olsuuun inşallah....
merhaba bende pregon kullanıyorum 150 bu gün 6. günüm 4. tüpbebek denemem bende izmirde irenbede tedavi görüyorum.Rabbim işallah hepimizin mutlu haberlerini almayı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?