Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

amiiiinnn inşallahhh kızlar bütün bu güzel dilekler gerçekleşir.mart ayııı bizim ayımız olsun sağlıklı sıhatlı evlatlarımız bu ay gelsiinler annelerineee...
bu akşam ilk iğnem kalçadan ilk defa olucam bakalım neler olcak yazarım akşama inşallah çok acımazzzzzzz

Merhaba kızlar!
İnşallah bu ay bereketli olacak.
Herhalde aranızda ilk ben olacağim, aslına şubat ayinda transfer olacaktı diye hesapladım ama mart ayında olacak tam 2 gun sonra çarşamba günü))) yumoşlarım toplandı, 17 tane dollendi, 13 tane guzel gelişiyor. Şuanda bebişlerime genetik tanı yapılacak ve inşallah kotu birsey çikmaz.
Çok heycanlıyım bu bizim 5ci denememiz, inşallah güzel haberle gelirim buraya!

inşallah güzel haberleri senle almaya başlarız. 13 tane gelişen yumurta olması çok güzel bir rakam bence. nerde yaptırıyorsun tüp bebişi bi de sorun neydi? benim ilk deneme olcak sebepsiz infertilite.

herkesin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar..ben de şubatta aksilik yaşayıp marta ertelendim ..transferimiz yapıldı çok şükür cumartesi günü şimdi 3. gün ve beklemedeyiz..rabbim yüzümüzü güldürür inşallahhhh...

Canım hayırlı olsun tedavin, o zaman burada ilk sen inşallah güzel haber verirsin:) kaç tane embrio transfer edildi? Kaç günlük? Bu kaçıncı denemeniz? Suanda ne yapıyorsun, ne yiyip iciyorsun? Çok soru soruyorum ama merak ediyorum valla:)))

inşallah güzel haberleri senle almaya başlarız. 13 tane gelişen yumurta olması çok güzel bir rakam bence. nerde yaptırıyorsun tüp bebişi bi de sorun neydi? benim ilk deneme olcak sebepsiz infertilite.

Teşekkür ederim, canım! Bizim sorunumuz esimin sperminde : sayı az, morfoloji kötü, hareketsiz de var. Bende bir problem yok şükür . Bu 5ci denememiz, Antalya'da oturuyoruz, Gelecek Tüp Bebekte yaptırıyoruz. Daha önce birkaç defa Antalya Tüp Bebekte yaptık, hatta İstanbulda Memorialde de yaptık :)

sağol canım, inşallah herkese umut olur.. bu 3.denememiz ankarada oldu.bende endo var eşimde sorum yok canım. 2 tane 5, gün emb verildi.inşaalh rabbim artık güldürür yüzümüzü..umutla bekliyoruz..şafak 9..:))

esraberat nasilsin canim, ozel msj kutun dolu yazamiyorum sana...kac yere not biraktim canim yaa

günaydın kızlarr nasılsınız

günaydın cnmm

dün ilk iğnemi yaptırdım kalçadan hiç yanmadı senle konuştuğumuzda tedavim nasıl olucak belli değildi dün doktorum 4 toz 2 su menegon kalçadan dedi hemen senin dediklerin aklıma geldi yancak diye çok korktum ama yanmadı anlamadım bile nasıl yapıldığını sadece ilerleyen saatlerde hafif iğne yerinde kaslarında ağrı oluyo ama çok hafif,inşallah böyle devam eder. senin dozun kaç veya aynı marka iğne mi acaba merak ettim

esraberat nasilsin canim, ozel msj kutun dolu yazamiyorum sana...kac yere not biraktim canim yaa

iyiym çok şükür canım benim hiç bi notunu görmedim inan transferden sonra 2 gün giremedim nete..msj kutusunu doldurmuşuz demek:) bi uyarı da gelmedi siteden hemen boşaltıyorum..
çook şükür transferimiz oldu canım bu gün 4. gün evde raporluyum yatıyorum ya da yatmaya çalışıyorum diyim..banyoya girmek istiyorum eşim izin vermiyor.. doktor şansımızın yüksek olduğunu söyledi ama işte endo nun naapcağı belli olmaz..doktorumuzdan ve hemşirelerden çok memnun kaldım canım çok ilgilendiler hiç korktuğum gibi olmadı..herşey yoluna gitti.. sen nasılsın, karar verdin mi ameliyata..benim senin kadar kistim varken 2. yi denemiştim olmadı ama doktor bi mahsuru yok demişti tabi sonra 4 cm e kadar büyüdü mecburen ameliyat olmuştum..hakkımızda hayırlısı olsun canım..

Herkese merhaba bende mart ayında 2.tüp denememi yapacağım.İlk denemeyi kadıkoy acıbadem Prof.Tayfun Bağış ile yapmıştık.Çok memnun kaldım ikinciyide aynı yerde yaptırmayı düşünüyorım.Sanırım 10 mart gibi kontrole gideceğim.İlk denemede başlangıçta herşey yolunda gitmişti fakat opu sonrası embriyo kalitesinde bozulma oldu ve bu negatif sonuç almamıza sebep oldu.İnşallah mart ayı hepimize uğurlu gelir ve bebişlerimize kavuşturur

desene ben yandım menegon da mı kalçadan benim bahçettiğim menegon değil progynex diye bi iğne sanırım toplamadan sonra vurulacağı yada transferden sonra yakan buymuş :) neyse katlanıcaz artık yapıcak bişi yk sonu iyi olsunda razıyım ben

günaydın kızlarrr... keyifler nasıl? nasıl gidiyor bebişlere hazırlık?

ben dün 3. iğnemi oldum. bugün 4. yü olcam yarında kontrole gidice bi de kan testlerim yapılcak. inşallah herşey yolunda olması gerektiği gibi gidiyordur.

tedaviye yeni başlayan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun ve hepimize bu emekler bebiş olarak geri dönsün.

yine tutmadı desene iğnelerimiz :)) valla her doktor farklı bişiler yapıyo menegonun kalçadan olmasına sevindim şaşırdımda sordum doktora daha önce deri altı göbektendi diğer merkezde şmdi niye böyle dedim karında şişlik ve kızarıklığa neden oluyo onun için artık kalçadan yaptırıyoruz daha rahat etmeniz için dedi onlar ne derse o tabi...

merhaba sedacım hayırlı olur bu ayki tedavin inşallah dediğin gibi uğurlu olur bu ay hepimizeeee sizin sorununuz neydi?

günaydııın cnmmm

keyifler maşallah yerinde bende ilk iğnemi dün oldum inşşallah böyle devam eder.zaman çoook çabuk geçiyooo inşallah güzel haberlerle sonuçlanıcak bu süreç

canım valla taa Kazen'e haber verdim. benimde müdahale etme şansım yok dedi.bir türlü öğrenemedim durumunu. neyse..
inşallah bebişin içindedir artık. çok mutlu oldum senin adına, herşeyin yolunda gitmesine.
Allah nasip etmeyi dilemişse endo vızz gelir.içini ferah tut.
bana gelince soğan suyuna başladım. mart adetinden sonra kontrole gideceğim. eger kist hala duruyorsa aldırırım artık yapacak bişey yok. gitmişse ve Rabbim de nasip ederse nisan adetinden sonra dondurulmuş ile deneyeceğim. görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler.

Günaydın kızlaaar!
Güzel bir gün dilerim!!
Bizim Antalya bugün çok yağmurlu (( üşüyoruz ofiste valla...
Kızlar bugün gece kötü birşey yaşadım...saat 2 gibi rahimdeki şiddetli ağrı ile uyandım...ne yapacağımdan şaşırdım, öyle bir şiddetliydi, artik ondan kusmaya başladim, sonra ağır kesici içtim sonra yavas yavas geçti. Ölü gibi yattım...
Bunrarı sizlerin arasında yaşayanlar var mı acaba..
Doktor bol bol su iç diyor....zaten artık su gibi oldum günde kaç litre su tüketiyorum))))

Transferim Allahın izniyle yarın gerçekleşecek

canımcım geçmiş olsun. işte herkesin bünyesi değişik kimine hiçbir etki olmazken kimilerini de etkileyebiliyor. ben daha iğnelerimi oluyorum. iğnemi ilk vurduğum günden beri inanılmaz gaz yaptı ve acayip şişti. hamile gibi transferinden sonra ne yapmayı planlıyorsun? dr un ne tavsiye etti? kimisi hep yatıyor test gününe kadar kimisi 3 yatıyor sonra günlük hayatına devam ediyor.

bu arada canım allahın izniyle inşallah yarın transferin başarılı geçer ve bize mutlu haberlerinle gelirsin.

maşallah maşallah. allah sonuna kadar başarılar nasip etsin bize bu yolda inşallah.

Doktor ohss tan şüphelendi..ama şişkinlik yok bende.. neyse))) inşallah olmaz bir daha)))
Yarın bebişlerimi alıp güzel evime geleceğim transferden sonra bol bol yatacağim valla, birkaç tane guzel kitap aldım, onları okuyacagım ara sıra uyuyacagım, bebişlerim güzel güzel yerleşsinler bende Bu akşam yarına yemekleri hazırlayacağim. Yemekleri hafif ve bol proteinli yapmayı düşünüyorum. 2 kg kiwi aldım 1 tane ananas duruyor fındık fıstık ceviz hazır beni bekliyor
Bu benim 5 denemem. Daha once 2 defa tuttu, her ikisindede bol bol yattım acıkcası, onun için bu sefer de yatacagım...ama internete girecegim ara sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…