Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

hadi inşallah hayatım tüm dualrımız seninle al pıtırcıkları gel evine kabak çekirdeği de ye :)

Bu arada senin de tedavin hayırlı olsun!

hadi inşallah hayatım tüm dualrımız seninle al pıtırcıkları gel evine kabak çekirdeği de ye :)

evet kabak çekirdekleri de bugun alayım....valla bu gidişatla iyi kilo da alırım ama olsun valla hiç onemli degil bebişlerim benimle olsun valla

evet kabak çekirdekleri de bugun alayım....valla bu gidişatla iyi kilo da alırım ama olsun valla hiç onemli degil bebişlerim benimle olsun valla

öyle valla kiloyu takma kafana ben geçen denemelerimde 5 er kilocuk aldım 58 ile başladım tedaviye ilk bi baktım 70 olmuşum şimdi anca 62 ye düştüm :) ama hiç sorun değil tedavim olumlu olsun bebeğime kavuşayım istersem 100 kilo olayım kilo verilir ama evlat sahibi olunmuyo işte

bu arada bol bol salavat getir allahın yaratılışla ilgili olan isimlerini zikret sürekli meryem suresini oku bol bol

Haklısın canım..bu arada sen ne zaman başlıyorsun tedaviye, kaçinci denemen olacak?

13) el-HÂLİK: Allah'ın yaratıcı olduğunu belirten bir sıfattır. Yaratmak ise bir şeyi var etmek, hiç benzeri olmayan bir şeyi meydana getirmek demektir. Bu manada Allah'tan başka hiçbir yaratıcı yoktur. Herşeyi yaratan O'dur. İnsanların ortaya koydukları şeyler yaratma değildir; var olanlardan yeni bir şey elde etmektir. Allah, yaratandır; O'nun dışındaki tüm varlıklar ise yaratılmıştır.

14) el-BÂRÎ: Allah'ın, yarattıklarını temiz ve sağlam bir nizâm üzere yaratması, olgunlaştırarak birbirinden farklı niteliklerde meydana getirmesi mânâsındadır. Şüphesiz varlıkları seçip, düzenleyip olgunlaştırarak her birini ayrı bir özellikte yaratan Allah'tır.

60) el-MÜBDÎ: Hiç yoktan ortaya koyan, vareden, yaratandır. O'ndan başka yaratıcı yoktur

62) el-MUHYÎ: Dirilten, canlandıran ve hayat verendir. O'nun öldürdüğüne kimse hayat veremez

66) el-VÂCİD: Var olan ve her şeyi vareden, icad eyleyen; varlığı kendinden olan; dilediğini istediği anda var edip yaratandır. O'na karşı hiçbir şey kendini gizleyemez.

transfere girerken sürekli içimden söylüyorum ben

hadi inşallah. herşey güzel olacak. beslenme de çok önemliymiş bende hazırlıklara başlayayım bari

yuyocuğum birşey sorucam; şimdi yarın transfer yapılacak ya sana, kaç embriyonun geliştiğini söylediler mi? ya da kaç embriyo transfer edeceklerini? yoksa yarın ordayken mi öğreneceksin? bi de benden HIV sarılık kızamıkçık testleri falanda istediler bu testleri tek bi günde yaptırmak mümkün mü? yani hemen çıkar mı ki sonuçlar? daha yaptırmadım ben. sen yaptırdın mı ya da bi bilgin var mı?

merhaba sedacım hayırlı olur bu ayki tedavin inşallah dediğin gibi uğurlu olur bu ay hepimizeeee sizin sorununuz neydi?

Eşimde sorun yok fakat bende çikolata kisti mevcut.Bu yuzden tüp bebek tedavisi görüyorum.

Beslenmeye başla canım! Bunyen guclu olmalı bir de kızlar ben saf arı sutu sabahları içiyorum, acaba transferden sonra içeyim mi içmeyim mi:44: düşük riski azaltıyor diye duydum....ama tadı da çok fena(((((
Benim 28 tane yumoşlarim toplandı (cuma günü) ondan 1 gün sonra 17 tane dollendi (cumartesi) pazartesi 13 tane güzel gelişiyordu ve 4 tane yavaşlandı (ama inşallah yetiştiler öbürlere). Biz embriolara genetik tanı yaptırıyoruz ...pazartesi yapıldı sonuç yarın çıkacak (inşallah güzel bir sonuç alacağiz) ve yarın transfer yapılacak (5 günlük embrio). Genetik bozuk olanları kullanmayacağiz çunku nasıl olsa düşüyorlar. Şimdi bu bizim 5 denemimiz olduğu için ve 2 defa düşük yaşadığım için oyle bir tahlil yaptırmaya karar aldık. Biraz pahalı o ama olsun. Artık inanın hiç parayi düşünecek halde değilim.
Buyuk ihtimal 2 veya 3 tane transfer edilecek ben de 3 tane istiyorum. 5 denemem olduğu için zaten 2 tane hakkım var. Bakalım doktor nasıl uygun görürse
Ben bugune kadar butun testlerimi yaptım valla ne varsa. Kanı 1 günde verebilirsin ama aç karnına git ver. Çünkü bazi tahlileri aç karnina vermesi lazım. Aynı günde herşey çıkmaz. Bazılar 1 gün sürüyor bazılar 2-3 gün. Kromozom tahlili 21 gün içinde çikiyor. Sen istiyorsan çok bekleme yaptır herşey

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım!

bilgiler için çok teşekkür ederim canım benim.
şansın daha yüksek olacak o zaman bence yani kaliteli embriyolardan da daha kaliteli olanları transfer edilecek.
şu test işlerini de yarın halledeyim bari.

Tedavileriniz hayırlı ,sağlıklı olsun.. göbişleriniz bebekle dolsun...
Allahın izniyle son tedavileriniz olsun evlat hasretiniz son bulsun

arkadaşlar bugün başladık tüp bebeğe çok korkuyorum iğnelerden.bugün ilk iğnemi vurunacağım inş.

canım hayırlı olsun,kucağın bebişle dolsun.

ne var kız korkcak, hiçbişi hissetmiosun merak etme. bende daha önceden 3 ay tedavi görmüştüm, şimdiye kadar tüm iğnelerimi kendim yaptım
şimdi tüp için iğnelere başladım onları da kendim vuruyorum. sen eğer yapamayacak gibi hissediosan ilk iğneni dr un vursun sana göstersin korkulcak hiçbişi yok inan ki canımmm..

arkadaşlar merhaba ben de şubat ayında ilk tüp bebek denememden olumsuz sonuç aldım...kısmet değilmiş:) 2.deneme için de nisan ayını bekliyorum...ilk deneme umut tüp bebekteydi.ama doktorum özeldi...şimdi de kafam çok karışık ama yeri değiştirsem mi diye...2 ve daha fazlası deneme yapan arkadaşlar sizle değişiklik yaptınız mı? rabbim buradaki herkese hayırlısıyla sağlıklı,hayırlı bebekler nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…