bugün transferimin birinci günü ama ben bugün yatıp dinlenmediğimi için çok vicdan azabı çekitm sabah dokuzda kalktım dinlenmişdim ayakta duş al sabah dediler dediklerini yaptım asla birşey kaldırmadım.ama çok zor ya kendine dikkat etmek sürekli aklında bu varken dikkat etmeye çalışmak zor :) helede benim gibi bol bol temizlik yapmaya bayılan bir bayan için :))
neyse eşimle dışarı çıktık yeşillikler için içinde bir kahvaltı yapmak istedim oldu dönüşde annemi teyzemden almaya gittim eniştemin bahçedeki köpeği üzerime sıçradı ve gözlerimden yaş geldi korkudan inş birşey olmamıştır.ama çok korktum birşey oldu diye Allahım sen koru onnu dedim içimden ve pişman oldum evde dinlenmedim diye .
burda arkadaşlarımın neler yaptıüını bilmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?
bundan önceside var tabi ki arkadaşlar.başka bir merkezde eşimin sperm testi yanlış çıktı bu merkezde de tekrarlama gereği görmediler sonra yumurta toplama günü geldi benden aldılar yumurtaları eşimden 2 kere örnek aldılar ve azosperm olduğunu öğrendik şok olduk ve apar topar eşim aynı gün ameliyat oldu

( küçük bir kesikle eşimden sperm aldılar ve dondurdular .Allahım sonunda güldürür inş.hepimizin yüzünü güldürür.