merhaba arkadaşlar;
ilk testimi dayanamadım yaptım 7.gün değerim 16
2.testimi 8.gün 43 olmuş çok sevindim bunu duyunca
son olarak doktorun istediği 12 gün yani bugün yaptım 335 olmuş :))
yukarıda transferden sonra neler yaptığımızı sormuş bir arkada ben neler yaptığımı yazayım;
transferden sonra 5 saat yatırdılar kafamı bile kaldırmadan akşam eve geldik temizliğim yarım kalmıştı eşimle tamamladık ben tarif ettim o yaptı başında bekledim yaparken biraz tedirgin oldum ama napim içim rahat etmedi.
ertesi gün sabahın körü diyorum yeşillik bir yerde kahvaltı yapmak istedim evden çıktım sonra teyzeme gittim ordada bir güzel gözümden yaş gelene kadar köpekden korktum :)) aslında evcil ama üzerime zıpladı çok korktum ve ağladım bişey oldu bebeğime diye. yani bebeğin 24 saati sokakta doldu :)) ablam annem bana çok kızdı neden yatmadım diye .bende pişman oldum sonra ama oldu bi kere.
sonrasında bol bol taze meyve suyu,komposto,bol bol et ,yumurta,süt,taze meyve,çok sevdiğim tatlılar :)) yedim özellikle et ağırlıklı beslen dedi hemşire bana.
hiç temizlik yapmadım 2 hafta boyunca eşime yaptırdım yine öyle olacak mesela yarın temizlik günü :)) ama o yapacak.
ağır hiç bişey kaldırmadım bol bol gezdim asla yatmadım bitek akşam işden dönünce yemek masasını topaldım ayaklarımı uzatıp yattım uyudum haliyle erkenden :))
böyle onunla konuştum ayetel kürsi okudum ona üfledim sürekli :)) bu duanın hikmeti çok .
transferden sonra masada yatarken hemşire bana bişeyler soruyor ben dua okuyorum bir yandan :)) çok okudum her dk. Allah herkezin yüzünü güldürür inş.