Merhaba elacim; evet senin için büyük gün inşallah bebişinin kesesini görürsün erken değilse eğer. bende sabah göğsüme bakıorum şişmi diye tık yok. eşim diyoki bişey hissediomusun daha pirinç kadar ne hissedecez. hergün kan testi yapasım geliyor:) ay sorma o jeli sürüoruz 10 dk yatıorum snra kalkıorum yarım saat evin içinde yürüorum ama yine geri gelior yine geri gelior. benimde bugün hafif kaşıntılar başladı ama okududuğum kadarıyla 12. hafta bıraktırıolarmış daha 1 ay kullanırız herşey bebişlermizi için katlanıcaz. bana eşim yapıor. yavaş yavaş yapıo. acele etmeden yap sende tahriş olo çünkü benimde bazen acıor. bizi habersiz bırakma sakın he birde estrofem hapı ve jeli ne zman bıraktırıolarmış sorsana:)
:))))) demekkı eslerın hepsı aynı benımkıde soru yagmuruna tutyor benı mıden bulanıyormu basın donuyomu canın bırsey ıstıyormu :)))) valla ben ılactan sonra cokta yurumuyorum yapıyorum uzanıyorum sonra bır ıkı volta atıyorum okadar :)))) gelsede onemlı degıl zaten 10 dk ılac etkı yapıyormusmu benım dr onemlı degıl demısdı.tamam onlarıda sorarırım canım benım.ya kullanmak sorun degıl ıste yara gıbı oldu tahrıs oldu