• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart nisan ayında tüp bebeğe başlıycaklar hadi birlikte ilerleyelim

Kızlar günaydın, bugün 12. günüm. test 15. gün yapılacak. Meraktan deliricem :) Kasıklarım ağrıyor, göğüsler fos maalesef. Hİç birşey hissetmiyorum. Sadece meleğimin orda olmasını istiyorum içimde :) hergün konuşuyorum onunla, umarım beni bırakmamıştır. Ben onu sıkı sıkı sardım, umarım o da beni sıkı sıkı sarmıştır.

Merhaba canım benim de bugün 10. günüm karnım deli gibi ağrıyor regl olucam gibi çok sancım var dün bir de kan verdim 9. gün de 0,63 çıktı cuma test günüm Allah yardımcımız olsun canım.. İnşallah hayırlı haberler alırız..

Kızlar günaydın, bugün 12. günüm. test 15. gün yapılacak. Meraktan deliricem :) Kasıklarım ağrıyor, göğüsler fos maalesef. Hİç birşey hissetmiyorum. Sadece meleğimin orda olmasını istiyorum içimde :) hergün konuşuyorum onunla, umarım beni bırakmamıştır. Ben onu sıkı sıkı sardım, umarım o da beni sıkı sıkı sarmıştır.

Hadi hayırlı haberlerini bekliyorz inşallah idrar testi falan yaptın mı hiç? ben 6 haftalık hamileyim hala göğüslerim fos ona takılma ben hiçbir belirti yaşamadım. inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bol ayetel kürsi oku

GÜNAYDIN ;
ÇOK UĞRAŞTIM AMA NASIL EKLEDİNİ ŞU İMZA ALANINA BEBEĞİNİZ DOĞUM TARİHİNİ
BEN YAPAMIYORUM :17::43:
BU ARADA HAMİLE ARKADAŞLAR NASILSINIZ?
NASIL BELİRTİLERİNİZ VAR :)
BEN SANIRIM KİLO ALDIM 68 DİM 70 OLDUM BOYUMDA 1.70 İLAÇLAR SANIRIM KİLO YAPTI BİRAZ. BİR TANE PANTOLONUM DIŞINDA HİÇBİRİ OLMUYOR GÖBEK ÇEVREM GENİŞLEDİ BELİM KALINLAŞTI PANTOLONLAR DÜĞMELENMİYOR :)
ALIŞVERİŞ YAPMAM GEREK AMA HAMİLE ELBİSESİ İÇİN ERKEN AMA RAHAT BİŞEYLER ALMAM LAZIM.
SABAHLARI ZOR KALKIYORUM.AMA ZORDA OLSA KALKIP KAHVALTIMI YAPIYORUM MUTLAKA SÜT ,YUMURTA YİYORUM. KENDİM İÇİN OLSA ASLA KAHVALTIYA KALKMAM AMA MELEĞİM İÇİN HERŞEY :) KASIKLARIM ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ AĞRIYOR BELİM AĞRIYOR
YORGUNLUK VAR BİRAZ ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR Kİ MİDEM BULANMIYOR DAHA AMAN OLMASIN :) EN KÖTÜSÜDE BU ZATEN :nazar::nazar::nazar:

canım günaydın...(Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın.) bu alanı tıkladıktan...sonra profil ile alakalı bir kısım var onu tıkla...orda bebeğini doğacağı tarihi yaz ama(-) koymayı unutma??..mesala 10-01-2013 ..ben nokta koymustum olmadı...anladımki - konulacakmış.. seninle kilolarımız aynı ama benim boy 1.64 şuan korkudan tartıya çıkamıyom ama kesin kilo aldım..ayyyy

merhaba kızlar.bende 7+4 haftalığım.çok rahatsız edici olmasada miğdem bulanıyor.göğüslerim şişti ve acıyor.kasıklarımda ağrım var.6. haftada kalp atışını alamamıştık.pazartesi kontrol var.8. haftam bitmiş olcak.inşallah ozaman duycam....

canim ne güzel 12 günü devirmissin benim bugün 5.günüm vakitler gecmek bilmiyo :) insallah emeklerimiz bosa cikmaz isteyen herkeseversin rabbim..senin belli olur canim bence sen bi idrar testi yaptir..

merhaba kızlar.bende 7+4 haftalığım.çok rahatsız edici olmasada miğdem bulanıyor.göğüslerim şişti ve acıyor.kasıklarımda ağrım var.6. haftada kalp atışını alamamıştık.pazartesi kontrol var.8. haftam bitmiş olcak.inşallah ozaman duycam....

hayırlısı olsun canım darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah...:)))

canım günaydın...(Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın.) bu alanı tıkladıktan...sonra profil ile alakalı bir kısım var onu tıkla...orda bebeğini doğacağı tarihi yaz ama(-) koymayı unutma??..mesala 10-01-2013 ..ben nokta koymustum olmadı...anladımki - konulacakmış.. seninle kilolarımız aynı ama benim boy 1.64 şuan korkudan tartıya çıkamıyom ama kesin kilo aldım..ayyyy

EVET YA YAPTIM DEDİĞİNİZİ AMA OLMADI SANIRIM YİNE :) AMA BEBİŞLERİMİZİN MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ AYNI VARMI BELİRTİLERİN NELER YAŞIYORSUN? İNŞ.SAĞLIKLA KUCAĞIAN ALMAYI NASİP EDER. :)
NAZAR DEĞMESİN MELEKLERİMİZE:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldın arkadasım yumurta boyların gayet ıyı ama sorun şu gibi bana göre tabi dr degılım :) tup bebekte sansı artırmak ıcın ılacla artıtrırlar ve kalıtelı olsunlar dıye ılac verırler amaç o surecte olasılıkları artırmak.benım dr soyl der hep her bayanda yumurta var ama önemli olan yumurtanın sarısı gıbı ıcı dolumu dıye.sımdı senın yumurtan varmıs ıkı tane ama allahtan bır tanesı döllenmiş ya oda döllenmeseydı yanı.oyuzden benım hey ay 6 yumurtama oluyodu nerdeyse ona ragmen bır suru ılac aldım.ınsallah donan yumurtada saglıklı acılır transfer sırasında.

merhaba bugün doktordan haber geldi,

döllenen embriyo istenilen boya gelmiş ve dondurulmuş. Adetimin 2.günü çağırdılar. Sonra da ne zaman transfer olacağını söyleyecekler.

Dedim ya bu iş çok çabuk ilerledi gibi geldi. Dün gece hiç uyuyamadım. Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Dediğin gibi dondurulmuş yumurta dondurulmamışa göre olumsuz birşey içerir mi acaba. Transferde çözülmesi normal olurmu.

Inşallah başladığım gibi hızlı bir şekilde sonuçlanır ve sağlıklı ve hayırlı bebeğimi kucağıma alırım.

Gelişmeleri örnek olması açısından paylaşacağım.

Sevgiler

aferin sana başardınnnnn:)))

ikimizin de bebişlerimizin doğacağı tarih aynı inşallah....senin sat tarihin de benim gibi 4 nisan demek...hamileli nasıl gidiyo demiştin..... ben kalp atışlarını görmeden hamileyim diyemiyorum...21 mayısta ilk randevum var ozaman inşallah paylaşımlarım olurr

Back
X