Mart & Nisan Hamile Kalmak İsteyenler :)

Ben hiç bir belirti hissetmiyorum bu normal mi daha erken mi canım . Senin ne zaman başlamıştı belirtilerin

benm sadece gaz sancıları vardı canım 7.haftaya falan grdik mide bulantılarım başladı iştahsızlık oldu ama herkesde olacak die bişi yok rahat ol inş.olmaz kötü bi belirtiiii

benm sadece gaz sancıları vardı canım 7.haftaya falan grdik mide bulantılarım başladı iştahsızlık oldu ama herkesde olacak die bişi yok rahat ol inş.olmaz kötü bi belirtiiii

Çok hafif göğüs ağrım var o kadar şimdilik hayırlı bakalım inşallah rahat geçiririm bu süreci

Çok hafif göğüs ağrım var o kadar şimdilik hayırlı bakalım inşallah rahat geçiririm bu süreci

göğüs ağrısı evet oluyor benim hala var inş.rahat geçr benim çok aşırı olmmasına rağmen çok zorlanıorum birşey yiyemiyorum çok kilo verdimm bebeğimi besleyemiycem diye çok korkyorum zor şeyler ya

Korma canım ya öyle düşünme belli süre sonra geçer diyorlar bu belirtiler hayırlısıyla

Korma canım ya öyle düşünme belli süre sonra geçer diyorlar bu belirtiler hayırlısıyla

bugün gördüm bebeğimi bildiğin fasulye gibi çok iy dedi kalp sesini ilk duydum 1 gün ödenymiş hatta ense ölçümü falan çok ii ikili test için kan verdim 1 hafta sonra alıcam inş.oda iyidir de allahın izni ilebi sıkıntımız kalmaz görsen kıpır kıpır varyaaa

Canım çokkkk sevindim çokkkk güzel haberler bunlar elinde de kıpır kıpır oyuncak inşallah . Bende Cumartesi günü kesesini gördüm doktor 2 hafta sonra çağırdı kalp atışlarını dinlemek içinin :))

canım ultrasonda görüodum hep resminde hiç anlaşılmıodu allahım kurban olurum şimdi bildiğin bebek görüntüsü net belli okadar farklı oldum ki dedim bu benim yavrum içimde canım hareket edio rabbim sağlıcakla bağışlıcak inş.onu bana.sanada hayırlı olsun bu saatten korku yu geçip sadece dikkat etmek var kendine kalp sesini hemen duymayabilirsin ben sadece görmüştüm zararlı diye dinletmio bazıları ben daha dün duydum ilk defa oda kısacık ama bazılarıda hemen dinletio bilemiorum yeterki sağlıklı olduğunu bilde duymasanda olur boşver geç olsun güç olmasın.

Sağol canım ya teşekkürler zaman asıl geçirmek analamıyorum 2 hafta uzun bi zaman değil mi ya daha 1 hafta bile olmadıııı hayırlısıyla kalp atışlarını duymak istiyorum artıkkk ... Bu gün benim doğum günüm bu güne kadar aldığım en güzel hediye bebeğim olucaksa inşallah ... Benim içimde de artık bişeyler kıpır kıpır etsin artıkkkk

gidipte duymamaktan iyi değil mi beklemek sabretmek.daha çok var canım senn hissetmene 19.haftada falan hissediliyomuş hayırlısı olsunda herşey geç olsun.ozmaan mutlu yıllar inş.

[/I]
gidipte duymamaktan iyi değil mi beklemek sabretmek.daha çok var canım senn hissetmene 19.haftada falan hissediliyomuş hayırlısı olsunda herşey geç olsun.ozmaan mutlu yıllar inş.

hayırlısı canım doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın

napıyosunuz kızlar kimsecikler yok mu burada hani hiç hamiş haberi yok galiba.

Canım mrb nasılsın ne zamandır konuşmuyoruz nasıl gidiyo hamileliğin

sağol canım iyiyim evet buraları unuttuk sanırım.
iyiyim yemeye başlaım çok şükür arada bi bulantı yaşıyorum
sonra geçioo.bu aralar baş ağrılarım var tansiyondan sanırım onun dışında
şükür iyiyim.senin nasıl geçio

Konu eski ama belki bu yıl da aynı aylarda hamile kalmak isteyenlere duyrulur..listeye beni de ekleyin:)

hadi bakalım hayırlısı mart ayında bende çalışmalara başlayacam 13 yaşında oğlum var e artık bi kardeş vaktidir önümüzdeki hafta doktora gidip önerilerini alacam muhtemelen folik asit falan verecek 13 yıl sonra takımlar çalışırmı bilmiyorum :) ,allah isteyen herkese nasip etsin

Hayırlısıyla kürtaj sonrası ilk reglimi oldum.yeni bat 1 nisan.mart ve nisan bizlere şans ve bebiş getirsin.

Hayırlısıyla kürtaj sonrası ilk reglimi oldum.yeni bat 1 nisan.mart ve nisan bizlere şans ve bebiş getirsin.

amin canm , ben de bir an önce çalışmalara başlamak için reglimin bitmesini bekliyorum
ovulasyon testi siparişimi verdim . h.sou ateş ölçer aldım , ateş ölçme yöntemini de yeni ogrendim
haftaya da bi dr kontrolünden geçeyim , bebeklerimiz bizi cok bekletmez inşallah ..

hepimiz için hayırlı uğurlu yeni bir ay olsun

Bebiş için tüm hazırlıklar tamam diyorsun yani:)
Ateş ve ovulasyona gelince ateş bana zor geldi biraz sabah yataktan kalkmadan ölçmek lazımmış ve çok küçük rakamlar var ya yapamam gibi geliyo.
Ovulasyon daha kolay sanki.ama her ihtimale karşı yine de 2 güne bir ilişki olsun mutlaka

bende 1 haftadır folik asit kullanıyorum 1 hafta tansiyonunu ölç gel dedi dün gittim normal dedi bu gün adet oldum adet sonrası çalışmalara başlayacam hamile kalır kalmaz gel dedi doktor ilk hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmiştim bunda bu tehlikeyi engellemek için gebelik sürecinde kan sulandırıcı iğne kullanacam sürekli bakalım mart hayırlısı gelir inşallah 13 sene sonra çok heyecanlıyım hiç denemedik bile bu zamana kadar inşallah rabbim bir evlat daha verir yuvamıza

Mart da bitti sayılır.az kaldı 1 nisana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…