Ben hiç bir belirti hissetmiyorum bu normal mi daha erken mi canım . Senin ne zaman başlamıştı belirtilerin
benm sadece gaz sancıları vardı canım 7.haftaya falan grdik mide bulantılarım başladı iştahsızlık oldu ama herkesde olacak die bişi yok rahat ol inş.olmaz kötü bi belirtiiii
Çok hafif göğüs ağrım var o kadar şimdilik hayırlı bakalım inşallah rahat geçiririm bu süreci
göğüs ağrısı evet oluyor benim hala var inş.rahat geçr benim çok aşırı olmmasına rağmen çok zorlanıorum birşey yiyemiyorum çok kilo verdimm bebeğimi besleyemiycem diye çok korkyorum zor şeyler ya
Korma canım ya öyle düşünme belli süre sonra geçer diyorlar bu belirtiler hayırlısıyla
bugün gördüm bebeğimi bildiğin fasulye gibi çok iy dedi kalp sesini ilk duydum 1 gün ödenymiş hatta ense ölçümü falan çok ii ikili test için kan verdim 1 hafta sonra alıcam inş.oda iyidir de allahın izni ilebi sıkıntımız kalmaz görsen kıpır kıpır varyaaa
Canım çokkkk sevindim çokkkk güzel haberler bunlarelinde de kıpır kıpır oyuncak inşallah . Bende Cumartesi günü kesesini gördüm doktor 2 hafta sonra çağırdı kalp atışlarını dinlemek içinin :))
canım ultrasonda görüodum hep resminde hiç anlaşılmıodu allahım kurban olurum şimdi bildiğin bebek görüntüsü net belli okadar farklı oldum ki dedim bu benim yavrum içimde canım hareket edio rabbim sağlıcakla bağışlıcak inş.onu bana.sanada hayırlı olsun bu saatten korku yu geçip sadece dikkat etmek var kendine kalp sesini hemen duymayabilirsin ben sadece görmüştüm zararlı diye dinletmio bazıları ben daha dün duydum ilk defa oda kısacık ama bazılarıda hemen dinletio bilemiorum yeterki sağlıklı olduğunu bilde duymasanda olur boşver geç olsun güç olmasın.
Sağol canım ya teşekkürler zaman asıl geçirmek analamıyorum 2 hafta uzun bizaman değil mi ya daha 1 hafta bile olmadıııı hayırlısıyla kalp atışlarını duymak istiyorum artıkkk ... Bu gün benim doğum günüm bu güne kadar aldığım en güzel hediye bebeğim olucaksa inşallah ... Benim içimde de artık bişeyler kıpır kıpır etsin artıkkkk
gidipte duymamaktan iyi değil mi beklemek sabretmek.daha çok var canım senn hissetmene 19.haftada falan hissediliyomuş hayırlısı olsunda herşey geç olsun.ozmaan mutlu yıllar inş.
napıyosunuz kızlar kimsecikler yok mu burada hani hiç hamiş haberi yok galiba.
Canım mrb nasılsın ne zamandır konuşmuyoruz nasıl gidiyo hamileliğin
Hayırlısıyla kürtaj sonrası ilk reglimi oldum.yeni bat 1 nisan.mart ve nisan bizlere şans ve bebiş getirsin.
Bebiş için tüm hazırlıklar tamam diyorsun yani:)amin canm , ben de bir an önce çalışmalara başlamak için reglimin bitmesini bekliyorum
ovulasyon testi siparişimi verdim . h.sou ateş ölçer aldım , ateş ölçme yöntemini de yeni ogrendim
haftaya da bi dr kontrolünden geçeyim , bebeklerimiz bizi cok bekletmez inşallah ..
hepimiz için hayırlı uğurlu yeni bir ay olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?