Mart & Nisan Hamile Kalmak İsteyenler :)

rabbime şükürler olsun hamileyimmmmm çok güzel birşey rabbim bekleyen herkese versinn inş...

cnm ben erkenden hastalanadım,haberin olsun..

hadi ya üzüldüm ama sendaha çok yenisin inşallah öbür ay olacak en azından bak daha fazla uzasaydı geç hastalansaydın daha çok ümitlenicektin

evet Allah'tan erken oldu..yoksa kesin hamileyim diye sevinir dururdum..şimdiden bile umutluydum çünkü..kısmet tabi.. inş sen hamişssindir bende bi dahaki ay sana katılırım..

evet Allah'tan erken oldu..yoksa kesin hamileyim diye sevinir dururdum..şimdiden bile umutluydum çünkü..kısmet tabi.. inş sen hamişssindir bende bi dahaki ay sana katılırım..

inşallah canım ben aylardır uğraşıyorum inan psikoloji falan kalmadı gerçekten valla bende hiç adet belirtisi yok korkuyorum hamile deyilimde adetim gecikir die bikere başıma gelmişti kesin hamileyim demiştim kan testi yaptırdım ümitle elime bi aldım 0,5 dünya başıma yıkılmıştı normalde çok düzenlidir çünkü ilk defa gecikmem olmuştu ozamn şimdide aynı şey olur diye çok korkuyorum

haklısın canım..ben bi kerede bile o yıkımı yaşadım..ama inş olacak buna inanıyorum. hayırlısıyla inş anne olacağız bizde

ne güzel cnım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş ne kadar beklemeden sonra hamiş kaldın cnm?

sağol canımmm aminnnn inşş.canım haziran dan itibaren korunmadık sağ tüpüm olmadığı içinn geç olacaktı bilioduk ço üzerine düşmedik ama bu zamanda oldu işte..

günaydın kızlar nasılsınız.durumlar ne

Son düzenleme:
selaaaam ne var ne yok nasil gidiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

a.slm canımm iyi senden nbrrr napıyosunnn.

iyiyim napim iste. reglimin bitmesini bekliyorum. bu ay yumurta takibi yapcak doktor. hayirlisi bakalim. senin nasi gidiyo hamilelik? bulanti falan var mi?

Son düzenleme:
iyiyim napim iste. reglimin bitmesini bekliyorum. bu ay yumurta takibi yapcak doktor. hayirlisi bakalim. senin nasi gidiyo hamilelik? bulanti falan var mi?

günaydınn canımmm hayırlısı olsunn.benim iyi gidiyoda mide bulantım sabahları oluyo çokk halsizlik böle varya kolumu kaldıramıorum hep uyumak istiyorummm onun dışında şükür iştahsızlk var bide

aman dikkat kendine ıyı bak:) meyve ye bol bol vitamin olsun.
yawrucak büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…