- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Ayy cok tatlisiniz :)cok güldüm valla sabah sabah :) ins rabbim bizede nasip eder :)
aman dikkat kendine ıyı bak:) meyve ye bol bol vitamin olsun.
yawrucak büyüsün
arkadaşlar ovulasyon testimin sonuuçları.. bi göz atsanız yıldızlı günler ilişki günlerii ihtimal var mı acaba Eki Görüntüle 1034882
smaşallah iyi gitmiş çalışmalar rabbim inş.verir hayırlısı olsunn canım hakkınızda.ne kadardır istiyosun
kızlar merhaba bende ilk defa bu ay deneme yaptım umarım tutar dedim ama bilemedim erken mi davrandım..2 mart son adet tarihimde..9-12-13-14-16-17-18-20 si denemelerimiz oldu31 inde en geç 1 inde hastalanmam lazım yani daha 7-8 gün var ve ben dün test yaptım..negatifti bir haftadır bacaklarım ağrıyor adet belirtisi gibi ama 15 gün önceden de olmaz sanki gibime geldi 4 gün sıtma tuttu üşüdüm 2 dk sürmedi bunlar...arada kasıklarıma da vurdu ağrılar..ama ne zaman test yapmalıyım gerçekten bilmiyorum...ilk deneme ilk istek olunca ister istemez evham yaptım heyecanıma yenik düşmeye başlkadım...durum bundan ibaret ne düşünüyorsunuz
s
Sağol canım rabbim inşallah hepimize tattirir bu duyguyu.. tam anlamiyla dikkat ederek sadece bu ay denedikInşallah nokta atışı olmuştur :)
merhaba canım hoşgeldin psikolojik olabilir canım bazı belirtiler çok yakın ama olmayadabilio belirtilere çok aldanma ve umutlanma bekle adet gününü inş.uğraştırmaz ama daha yeni olur inş.acele etmee.yumurtlama günlerinde çalışmalarınız olmuş gibi inş.boşa gitmez
adet günümü sabırsızlıkla beklemekten başka çarem yok sanırım teşekkür ederim
inş.canım rabbim herkese tattırsınn daha yeni denemişin acele etme.bende bayadır denemiştim emin ol hiç bişeye dikkat edemedim çok yatmadım aykalarımı kaldırmadım vs rabbim ol deyince oluyor.
merhaba canım hoşgeldin psikolojik olabilir canım bazı belirtiler çok yakın ama olmayadabilio belirtilere çok aldanma ve umutlanma bekle adet gününü inş.uğraştırmaz ama daha yeni olur inş.acele etmee.yumurtlama günlerinde çalışmalarınız olmuş gibi inş.boşa gitmez
adet günümü sabırsızlıkla beklemekten başka çarem yok sanırım teşekkür ederim
bencede erken yapıpta umutsuzluğa kapılma bekleki herşey güzel olsunn..
Ben varim acaba bir gün bende yazabilecekmiyim buraya diye hep merak ederdim . Dun kan testinde 105 cikti degerimmm hala inanamiyorummm doktor takip etmemiz gerekli dedi sayinun artmasi gerekiyomuş 2 gunde bir kan testine devam edecegiz 😍 yaziyorum buraya allahin izniyle inşallah bende HAMİLEYİMMMM 👪 . Daha hic belirtim azcik göğüs ağrısı o kadar. ..Allahim dileyen isteyen herkese nasip ettim kimsenin kucagini boş birakmasinnn . Hayirlisiyla banada kucacagima almqyi nasip etsin .... Aminnnn
ne güzeell hayırlı olsunnnn evet 2 günde değerlerin artarsa sıkıntı yok demektr inş.bebeğin sağlıcakla tutunur sana.ne kadar süredir bekliodun bebişini ?
Âmin canım çok sağol artıyor değerlerim Allah'ın izniyle Cumartesi bakalım doktora gidicem inşallah keseyi görebiliriz ....yaklaşık olarak gecen sene Haziran'dan beriii istiyorduk ..vakti ve zamanı gelince derlerya aynenen öyle olduğu.. Sende bebişini hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın canım
aynen öyle canım rabbim ne zaman isterse ozaman olacak sen sadece aracı olacaksınn aminn sağol canım rabbim hepimize hayırlı doğumlar ve güzel evlatlar versinn inşş..bu arada evlilik yıldönümün ne zaman aynıyız gibi görünüyorrr :)
Âmin canım hayırlısıyla doğumumuzda bir avazda olur inşallah :) 2012 2 Haziran canım
aminnnnnn.2 haziran 2012 saat 19:00aynı gün dünya evine girmişizz yaniii.
Aynen canım öyle olmuş :) nerede oturuyorsun canım ben Bursalıyım
istanbull canımmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?