10 ay oldu canım 10 aydır çaba sarfediyoruz denemediğimiz şey kalmadı vakti var heralde bekliyoruz senn ne kadar oldu
hoşgeldin canım.olur inşallah sıkıntı ne peki?
tama işte sıkıntılar bitmiş rabbim inş.bu ay bekletmeden verir umutlarımızı kırmazz.habaer ver bizede duruma göre 2 gün fazla bişi yok inşallah gelmez kırmızılarda oluruz böyle
bende temmuzdan beri korunmadık ama taşınam işlerimiz falan oldu üzerine pek düşümedik dikkat etmedik yani kısmet bakalım.
aynen öyle canım rabbim ol dicek olacak inşş.6 ay falan benimm.
Tabi canim isimiz allaha kaldi ise olmus bilelim zaten
düşünmee fazla umutlanmaaa.
Ben daha yeniyim ya evlendiimden beri korunmuyorum evlendgmden bu yana 4 kere adet oldm 5.doneme gectm bende
çok yeniymişsin canım inşallah hemen olur
İnşallah canm mart ayi bizede uğur getrir inşallah
umutlanacak birşeyde yok ki zaten
bugün şubatın son günü ve hala hamilelik haberim yok ise kısmet marttadır ne diyelim :)))))
İnşallah canm mart ayi bizede uğur getrir inşallah
Ben daha yeniyim ya evlendiimden beri korunmuyorum evlendgmden bu yana 4 kere adet oldm 5.doneme gectm bende
hayırlı olsun topiğin canım. :124::124::124::124::124:
olcak inşallah canım merak etme rabbim görüyor o nezaman isterse ozaman olacak inşallah bu yakın bir süre olur.
:)))
İnşallah canım arkadaşımmm hepimize versin rabbim.
Doktora gitcem birazdan bu ay yumurta takibi yaptırcam artık ovulasyon testi dışında. Allahım büyüktür..
hadi bakalım hayırlısı olsun birşey kullanıyomuydun sen kür falan filan ovülasyon yaptın mı hiç.
bal tarçın çörekotu yaptım, dua ettim, salak bir jel kullandım ki onun yüzünden mantar oldum sanırım.Şimdi o yüzden doktora gidicem reglime de 2 günüm var canım
yanlış anlama canım sonra üzülme die diorum doktorlarda dio unutun düşünmeyinn die bakarsın öle beklenmedik bi anda sürpriz olur..
biliyorum canım yanlış anlamadım test elimde bekliyorum yapsam mı beklesem mi
biliyorum canım yanlış anlamadım test elimde bekliyorum yapsam mı beklesem mi
sabah yap istersen daha iyi çıkıyo diyolar sen bilirsinn kaç gün geçmiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?