Mart & Nisan Hamile Kalmak İsteyenler :)

10 ay oldu canım 10 aydır çaba sarfediyoruz denemediğimiz şey kalmadı vakti var heralde bekliyoruz senn ne kadar oldu

Ben daha yeniyim ya evlendiimden beri korunmuyorum evlendgmden bu yana 4 kere adet oldm 5.doneme gectm bende

bugün şubatın son günü ve hala hamilelik haberim yok ise kısmet marttadır ne diyelim :)))))

bugün şubatın son günü ve hala hamilelik haberim yok ise kısmet marttadır ne diyelim :)))))

olcak inşallah canım merak etme rabbim görüyor o nezaman isterse ozaman olacak inşallah bu yakın bir süre olur.

İnşallah canm mart ayi bizede uğur getrir inşallah

aminnnnnnn inşallah. hayatımmm

Ben daha yeniyim ya evlendiimden beri korunmuyorum evlendgmden bu yana 4 kere adet oldm 5.doneme gectm bende

oooo canım olur senn daha acele etmee gönlünü ferah tut.

hayırlı olsun topiğin canım. :124::124::124::124::124:

sağol hayatım hoşgeldinn.

Son düzenleme:
olcak inşallah canım merak etme rabbim görüyor o nezaman isterse ozaman olacak inşallah bu yakın bir süre olur.

:)))
İnşallah canım arkadaşımmm hepimize versin rabbim.
Doktora gitcem birazdan bu ay yumurta takibi yaptırcam artık ovulasyon testi dışında. Allahım büyüktür..

:)))
İnşallah canım arkadaşımmm hepimize versin rabbim.
Doktora gitcem birazdan bu ay yumurta takibi yaptırcam artık ovulasyon testi dışında. Allahım büyüktür..

hadi bakalım hayırlısı olsun birşey kullanıyomuydun sen kür falan filan ovülasyon yaptın mı hiç.

hadi bakalım hayırlısı olsun birşey kullanıyomuydun sen kür falan filan ovülasyon yaptın mı hiç.

bal tarçın çörekotu yaptım, dua ettim, salak bir jel kullandım ki onun yüzünden mantar oldum sanırım.Şimdi o yüzden doktora gidicem reglime de 2 günüm var canım

bal tarçın çörekotu yaptım, dua ettim, salak bir jel kullandım ki onun yüzünden mantar oldum sanırım.Şimdi o yüzden doktora gidicem reglime de 2 günüm var canım

soğan incir ve havuç kürü daha iyi diyolar keşke ondan yapsaydınn.jeli neye göre kullandın kim söyledi yani mantar da zor inş.geçer inş.mantar değildir belki enfeksiyon falan kapmışındır.bu temizleme jelleri varya mesela sebameed falan ben ondan kullanıncada mesela hemen kaşınırım bırakınca geçer belki seninde öyledir.

yanlış anlama canım sonra üzülme die diorum doktorlarda dio unutun düşünmeyinn die bakarsın öle beklenmedik bi anda sürpriz olur..

biliyorum canım yanlış anlamadım test elimde bekliyorum yapsam mı beklesem mi

merhaba kızlar marttan çok umutlu değilim eşim seyahatte olduğundan denk gelmemiştir diye düşünüyorum ama nisana olur diyorum inşallahhhh

merhaba topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.bende size katılmak istiyorum. nisanda 2 senelik evli olucam.bende cocuk hasretiyle yanıyorum yasım 21 mayıs ayında 1 düşüğüm oldu bir dahada hamile kalamadım pco var soğan kürü yüzümü güldürmedi benim.buay tedavi olmak istiyorum ama eşimden de tahlil istiyolar bi türlü yaptıramadık.çok üzülüyorum 1 ay daha kaybetmek istemiyorum.nasıl olsa tedavisiz olmicak diye bu ay hiç düşünmedim.bat 2 mart bakalım düzensizdir ama ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…