canım bide şöyle düşün insanlar yıllarca uğraşıyor olmuyor, tüp bebek deniyor olmuyor başka hiç bir şansları kalmıyor.. biz öyle değiliz yinede çok şükür inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız. aslında en doğrusu kafaya takmayıp psikolojiyi rahat tutmak ama bizim için imkansız tabi.. ben bu ay resmen hamile psikolojisine girip regilimi kendim geciktirdim, kanama başladı hamileyim yerleşme lekesi dedim kesildi gelmedi.
bende izindeyim pazartesi iş başlıycam nasıl izin alıcam bilmiyorum zor gibi çok kötü denk geldi.. evde olduğum hafta zaten hamileyim psikolojinsindeydim(((
merhaba kızlar bende varım..bat 11 mart...
merhaba kızlar marttan çok umutlu değilim eşim seyahatte olduğundan denk gelmemiştir diye düşünüyorum ama nisana olur diyorum inşallahhhh
merhaba topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.bende size katılmak istiyorum. nisanda 2 senelik evli olucam.bende cocuk hasretiyle yanıyorum yasım 21 mayıs ayında 1 düşüğüm oldu bir dahada hamile kalamadım pco var soğan kürü yüzümü güldürmedi benim.buay tedavi olmak istiyorum ama eşimden de tahlil istiyolar bi türlü yaptıramadık.çok üzülüyorum 1 ay daha kaybetmek istemiyorum.nasıl olsa tedavisiz olmicak diye bu ay hiç düşünmedim.bat 2 mart bakalım düzensizdir ama ....
yarın canım adet günüm ama yaptım negatif malesefbu ayda olmadı ((((
hanımlar merhaba,
1 buçuk yıllık evliyim, ilk aylar korunduk ama yaklaşık 1 senedir korunmuyoruz. son 4 aydır yumurtlama günlerimi takip ederek düzenli ilişkiye girdik ama sonuç hep hüsran oldu. bat 26 şubattı ama olmayınca dün kan tahlili yaptırdım sonuç 0,76 çıktı ve bugün regl oldum.. eşim yeter ki üzülme ne istiyorsan yaptırırız diyor sanırım bu ay regl sonrası muayene olcam ve eşime sperm testi yaptırıcaz bir sorun varsa vakit kaybetmeyelim diyor.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
yarın adet günüm yaptım malesef ve göçtüm resmen kocamannnnn bir boşlukkkkk.....bu ay da olmadı ve sanırı içimdeki son umut kırıntılarıda gittiiii
sadece sabır diliyorum zaten canımhoşgelinn canımm hadi bakalımm inş.
merhaba canım belli olmaz canım bakarsınn denk gelir rabbimden umut kesilmez.rabbim hepimize en yakın zamnda versin inş.
sağol canım ne demek hoşgeldinn iyi düşün herşey iyi olsun hayatım düşükten sonra biraz zaman alır tekrar hamile kalmak diyor doktorlar yaşın daha küçük olur merak etme
ay keşke beklseydin geçmesini bu kadar umutlanmazdın üzülmezdin yani neyse canım allahtan ümit kesilmez zamanını o bilicek ol diyecek olacak demek ki biz bekleyenler için daha zamanı var.
merhaba canım hoşgeldin.
Bencede üzülme çok etkliyormuş stres falan bak ne güzel kocan muayeneyi kabul etmiş etmeyen okadar çok varki uğraştıran olur inş.sen düşünme.aminnnn inşşşş.
allahtan umut kesilmezz canım sakın üzülmee allah korusun isyana girer sabır sadece sabırr hepimiz öylee rabbime güveniyorum benn rabbim büyüktür.
canımmm zaman çok o kürü de yaparız :) Geldim şimdi doktordan mantar olmuşum... Krem ve fitil verdi. Şu hamile kalmak için kullandığım jel yüzünden olmuş. Rahim kalınlığım 10 mm olmuş. 4 gün daha regl olmazsan gel veya regl olursan 2. günü gel yumurta takibi yapalım dedi. Hayırlısını versin rabbim. Soğan incir ve havuç kürü de nedir? Hepsi aynı anda mı yapılıyor?
hadi ya mantar olmuş mu zor allah kurtarsın ozaman.hadi baklaım inş.yumurta takibi hayırlı sonuç verir.önce soğan kürü 15 gün ardından incir sen yapmaya başla tarif ederiz bende daha yapmadım hiç bildiklerimden okuduklarımdan paylaşırız.
hadi ya mantar olmuş mu zor allah kurtarsın ozaman.hadi baklaım inş.yumurta takibi hayırlı sonuç verir.önce soğan kürü 15 gün ardından incir sen yapmaya başla tarif ederiz bende daha yapmadım hiç bildiklerimden okuduklarımdan paylaşırız.
Kızlar bende 8 indir hasta oluyorum. Önümüzdeki ay soğan kuru yapacağım bende ilk defa. Nasıl yapıldığını paylasalim birlikte yapalım.tamam canım sağol. Önce bir regl olalım da ( ki inşallah olmaz) sonra başlarız kürlere hayırlısı ile :)
inşallahb canım umut ediyorum ugurlu olsun
olcak inşallah canım merak etme rabbim görüyor o nezaman isterse ozaman olacak inşallah bu yakın bir süre olur.
aminnnnnnn inşallah. hayatımmm
oooo canım olur senn daha acele etmee gönlünü ferah tut.
sağol hayatım hoşgeldinn.
Bende varimmmm..25 yasindayim 31 aylik evliyim hic korunmadik ve hic gebe kalamadimesim 1 yillik evliyken varikosel ameliyatı oldu değerler düzeldi fakat birde sperm DNA hasari cikti ilaç kullanıyor.bende TSH prolaktin yüksekti bende ilaç kullanıyorum..su an adetliyim tahmini bat 25 mart civari..Umarim biz ve dileyen herkes muradina en tez en hayirli zamanda erer.
slm kizlar bende varim.birde sizinle birşey paylaşmak istiyorum.bende yeni kürtaj oldum yapmak için adetimi bekliyorum yani bende yapicam.ay başindan üç gün sonra öğle saatlerine yakin bir zamanda temiz bir kağit üzerine 110 adet Bismillahirrahmanirrahim yazip o kağidi üzerinde taşiyarak eşiyle beraber olursa Allah‘in izniyle hamile kalir.yalniz hamile kalana kadar o kağidi üzerinde taşimalidir Allah büyük kizlar rabbim belki aracisiz verir kendinden başkasina muhtaç etmesin bizi deneyelim ne kaybederiz banada yazin merak ederim bundan 20gün önce okurdum burdaki yaşanilanlari bebeğimi aldirdiktan sonra üye olup yaşadiklarimi paylaşmaya karar verdim.ama sitelerde yeni birini kabüllenilmesi zor her halde ki kaynaşmak kolay olmuyor.neyse arkadaşlar ben beş aşilama bir tüp bebek yaptirdim kendiliğinden olmazsa ikinciyi deniycem bu konuda.merak edilen bir şey olursa cvp vermek isterim
Iyi gunler kizlar ya bugun sabah 6 bucuk gibi test yaptim ama tek cizgi tabi 3 unde adet tarihim erkenmi yapmisim bide subat 28 cekti adet olmama dair hic bi belirtim yok dun misafirlikteydim kasiklarima ole bi sanci girdiki bicak batiriyolar gibi cok kotu oldum adet agrisi degil gibiydi kafam cok karisik ya
ben devlette yaptirdim kötü demiyorum ama zor geçti bazi doktorlar yordu beni neden tutmadi birşey demediler hiç oysa herşey normaldi sanirim benim vücudum kabül etmiyordu ama tüp bebeğin tutmasi ümit oldu.doktor artik tuttugunu biliyoruz ve vücut taniyor demişti bu yüzden bir ümit kendiliğinden olur diye deneyip bekliycem allah ol demeyince olmuyor işte ama bu herkeze böyle olmaz tabi kimseyede.olmasin zaten çok zor her defasinda hayal kirikloği yaşamak hayirli haberler bekloyorum sizlerden
aynen canım ne kadar kolay diyordum önce 2 yıl istemiyordum evlendikten 1 ay sonra bir arkadaşım hamile kalınca bende istediğimi anladım. o istediği ilk ay hamile kalmıştı bende hemen kalıcam sandım. dediğin gibi şansısız bizben yazın gittim ilk kez 4 ay olmayınca prolaktin yüksek çıktı eşimde hız sorunu vardı hepsini çözdük eylülde şu an hiç bir problemimiz yok çok şükr geçen ay rahim filmi de çektirdim ama gene yok ( ama ciddi olarak geçen ay başladım yumurta takibi yapılıyor. canım tedavler hep adetin 3. günü başlıyor sen pazartesi git canım al hemen randevunu. hem takip hemen başlar. en doğrsu canım bir an önce gitmelisini.
anlıyorum seni canım ben 10 aydır o psikolojideyim ilk kez bu ay değilim dedim ama içten içe yine de ümitlenmişim. haklısın canım forumda 6.kez tp bebk deneyen birini okumuştum o kadraını kaldırabilir miyim emin değilim. umarım olur dediğin gibi. zaten şuan hep dua ediyorum sadece sakin olup bu fikri kafamdan atmak için. nasıl aklımı dağıtıcam bilmiyorum? tek isteğim artık bebek fikrinden uzak durmak. canım izin almaya çalış çünkü tedavin ertlenir diğer türlü. yada bak ne dicem yarın evdeysen yarın gitsene cumarteside açık özel hastaneler. yarın gitsende sıkıntı olmaz doktorun pazar başlatır tedavini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?