Mart & Nisan Hamile Kalmak İsteyenler :)

anlıyorum seni canım ben 10 aydır o psikolojideyim ilk kez bu ay değilim dedim ama içten içe yine de ümitlenmişim. haklısın canım forumda 6.kez tp bebk deneyen birini okumuştum o kadraını kaldırabilir miyim emin değilim. umarım olur dediğin gibi. zaten şuan hep dua ediyorum sadece sakin olup bu fikri kafamdan atmak için. nasıl aklımı dağıtıcam bilmiyorum? tek isteğim artık bebek fikrinden uzak durmak. canım izin almaya çalış çünkü tedavin ertlenir diğer türlü. yada bak ne dicem yarın evdeysen yarın gitsene cumarteside açık özel hastaneler. yarın gitsende sıkıntı olmaz doktorun pazar başlatır tedavini

Bende 1.5 yıllık evliyim. Sinava hazırlanıyorum ve sınav 9. Ayın sonunda.
Sinava 7 ay kaldığı için bizde istiyoruz artık. Rabbim aramasın inşallah.
Bu ay yumurtlama donemimde bir kez ilişki oldu sadece. Ayın 8inde hastalığım başlaması gerek. Ondan sonra daha sıkı bir çalışmaya girecegiz.
Topigi bende takipteyim artık

merhaba kızlar bende varım..bat 11 mart...

hoşgelinn canımm hadi bakalımm inş.

merhaba kızlar marttan çok umutlu değilim eşim seyahatte olduğundan denk gelmemiştir diye düşünüyorum ama nisana olur diyorum inşallahhhh

merhaba canım belli olmaz canım bakarsınn denk gelir rabbimden umut kesilmez.rabbim hepimize en yakın zamnda versin inş.

sağol canım ne demek hoşgeldinn iyi düşün herşey iyi olsun hayatım düşükten sonra biraz zaman alır tekrar hamile kalmak diyor doktorlar yaşın daha küçük olur merak etme

yarın canım adet günüm ama yaptım negatif malesef bu ayda olmadı ((((

ay keşke beklseydin geçmesini bu kadar umutlanmazdın üzülmezdin yani neyse canım allahtan ümit kesilmez zamanını o bilicek ol diyecek olacak demek ki biz bekleyenler için daha zamanı var.

merhaba canım hoşgeldin.
bencede üzülme çok etkliyormuş stres falan bak ne güzel kocan muayeneyi kabul etmiş etmeyen okadar çok varki uğraştıran olur inş.sen düşünme.aminnnn inşşşş.

yarın adet günüm yaptım malesef ve göçtüm resmen kocamannnnn bir boşlukkkkk.....bu ay da olmadı ve sanırı içimdeki son umut kırıntılarıda gittiiii

allahtan umut kesilmezz canım sakın üzülmee allah korusun isyana girer sabır sadece sabırr hepimiz öylee rabbime güveniyorum benn rabbim büyüktür.

sadece sabır diliyorum zaten canım

hadi ya mantar olmuş mu zor allah kurtarsın ozaman.hadi baklaım inş.yumurta takibi hayırlı sonuç verir.önce soğan kürü 15 gün ardından incir sen yapmaya başla tarif ederiz bende daha yapmadım hiç bildiklerimden okuduklarımdan paylaşırız.

tamam canım sağol. Önce bir regl olalım da ( ki inşallah olmaz) sonra başlarız kürlere hayırlısı ile :)

tamam canım sağol. Önce bir regl olalım da ( ki inşallah olmaz) sonra başlarız kürlere hayırlısı ile :)
Kızlar bende 8 indir hasta oluyorum. Önümüzdeki ay soğan kuru yapacağım bende ilk defa. Nasıl yapıldığını paylasalim birlikte yapalım.

Bende varimmmm..25 yasindayim 31 aylik evliyim hic korunmadik ve hic gebe kalamadim esim 1 yillik evliyken varikosel ameliyatı oldu değerler düzeldi fakat birde sperm DNA hasari cikti ilaç kullanıyor.bende TSH prolaktin yüksekti bende ilaç kullanıyorum..su an adetliyim tahmini bat 25 mart civari..Umarim biz ve dileyen herkes muradina en tez en hayirli zamanda erer.

slm kizlar bende varim.birde sizinle birşey paylaşmak istiyorum.bende yeni kürtaj oldum yapmak için adetimi bekliyorum yani bende yapicam.ay başindan üç gün sonra öğle saatlerine yakin bir zamanda temiz bir kağit üzerine 110 adet Bismillahirrahmanirrahim yazip o kağidi üzerinde taşiyarak eşiyle beraber olursa Allah‘in izniyle hamile kalir.yalniz hamile kalana kadar o kağidi üzerinde taşimalidir Allah büyük kizlar rabbim belki aracisiz verir kendinden başkasina muhtaç etmesin bizi deneyelim ne kaybederiz banada yazin merak ederim bundan 20gün önce okurdum burdaki yaşanilanlari bebeğimi aldirdiktan sonra üye olup yaşadiklarimi paylaşmaya karar verdim.ama sitelerde yeni birini kabüllenilmesi zor her halde ki kaynaşmak kolay olmuyor.neyse arkadaşlar ben beş aşilama bir tüp bebek yaptirdim kendiliğinden olmazsa ikinciyi deniycem bu konuda.merak edilen bir şey olursa cvp vermek isterim

İnşallah rabbm bzmde kucagmizi gobusumuzu bos birakmaz

hoşgeldin canım.hayırlısı olsun hepimiz içinn.düzeldimi peki eşin sende aynı zamanda bu saatten sonra inş.olacak.ve hepimiz buraya yazıcaz hamileyim falan diye inşşşşşşşşş.

a.slm canım hoşgeldin.tabiki canım rabbm büyük inş.hiçbirimizi daha fazla bekletmez ve hemen verir birer tane bebiş.senin hiç biri tutmadı mı peki nie turmamış bi açıklaması varmı doktorunn.

Iyi gunler kizlar ya bugun sabah 6 bucuk gibi test yaptim ama tek cizgi tabi 3 unde adet tarihim erkenmi yapmisim bide subat 28 cekti adet olmama dair hic bi belirtim yok dun misafirlikteydim kasiklarima ole bi sanci girdiki bicak batiriyolar gibi cok kotu oldum adet agrisi degil gibiydi kafam cok karisik ya

ben devlette yaptirdim kötü demiyorum ama zor geçti bazi doktorlar yordu beni neden tutmadi birşey demediler hiç oysa herşey normaldi sanirim benim vücudum kabül etmiyordu ama tüp bebeğin tutmasi ümit oldu.doktor artik tuttugunu biliyoruz ve vücut taniyor demişti bu yüzden bir ümit kendiliğinden olur diye deneyip bekliycem allah ol demeyince olmuyor işte ama bu herkeze böyle olmaz tabi kimseyede.olmasin zaten çok zor her defasinda hayal kirikloği yaşamak hayirli haberler bekloyorum sizlerden

canim adet tarihin geçmeden yapman biraz erken kanda bile on iki günde çikiyorki idrar okadar garanti değil.hamile bile olsan adet ağrilarin yine oluyo vücut alişana kadar o dönemlerde yine kendini hazirliyor korkma inşallah hamişsindir rabbim yüzünü güldürsün kucağini doldursun inşallah.

günaydın canım.bence erken benimde normalde bugün ama beklicem şubattan dolayı çünkü bekle adet olmazsın belkide.

tabi çoğu şeyleri devlette yaptırıyoruz ama bu konuda ne kadar iyidir bilmiyorum.aynen öyle rabbim ol dicek olacak herkes için hayırlısı olsunn.belkide daha zamanı vardır.

ah canım malesef ay sonu maaşlar pazartesi alınacak bugün gitmem çokta olanaklı değil ( sanırım bu ay kalıcak benim..

Benim değerlerim ilaci birakinca yükseliyor simdi normale döndü.rahim filmimde normal çıktı.Dr hamile kalmama engel bir durum yok diyor.eşimin sayi ve hareketlilik normale döndü şükür ama ocak ayında yaptırdığı sperm DNA hasarinda Dr çoğu spermin hasarlı olduğunu söyledi.ilaci henüz 1 aydir kullanıyor 4 martta randevumuz var duydunuz mu bilmiyorum kaan aydos a gidicez nasipse.ona çok güveniyorum onerecegi tedaviyi hemen uygulamayı düşünüyoruz.görüştükten sonra yazarım inşallah buraya :)

benimde reglim yarın normalde eğer bişey yoksa tabi ama adetlerimde düzensiz zaten beklemiyorum o yüzden bi an önce sperm tahlilini yaptırmak stiyorum boğuluyorum. sanki o testi yaptırınca olcakmış gibi geliyo.bu hafta sonra eşimin yakın akrabasının düğünü var gitmek istiyo ben istemiyorum çünkü herkes soracak bebek yokmu doktora git yok sogan iç incir ye bilmem ne boğasım geliyo hepsini çok bilmişler.beni böyle ağlatıyolar allahta onları ağlatsın

canım ya sana sorayım çok bilgi sahibi değilim.. bugün gitmeye karar verdik ama gideceğim hastanede tüm doktorların randevusu doluymuş. saat 3 ten sonra nöbetçi doktor gelicekmiş sence ona gidiyim mi? sonra o doktora denk gelebilirmiyim 1 ay daha beklemek istemiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…