Adet gununmu canm yoksa gectimi adetin bende bu sabah yapcaktim test 3 gun kaldi sonra geri vazgectim ins.cift cizgiyi goruruz canim
hanımlar merhaba,
1 buçuk yıllık evliyim, ilk aylar korunduk ama yaklaşık 1 senedir korunmuyoruz. son 4 aydır yumurtlama günlerimi takip ederek düzenli ilişkiye girdik ama sonuç hep hüsran oldu. bat 26 şubattı ama olmayınca dün kan tahlili yaptırdım sonuç 0,76 çıktı ve bugün regl oldum.. eşim yeter ki üzülme ne istiyorsan yaptırırız diyor sanırım bu ay regl sonrası muayene olcam ve eşime sperm testi yaptırıcaz bir sorun varsa vakit kaybetmeyelim diye.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım keşke elimizden birşey gelse keşke elinde olsa insanın ne gerekiyorsa yapsakkkk(((( denemediğimiz şey kalmadı 10 aydır nasıl olucak bilmiyorum artıkkkkk ((((((((((((((
yarın adet günüm yaptım malesef ve göçtüm resmen kocamannnnn bir boşlukkkkk.....bu ay da olmadı ve sanırı içimdeki son umut kırıntılarıda gittiiii
canım öyle ümitsizliğe kapılmak yok rabbim en hayırlı zamanda kucağımızı dolduracak inşallah.. emin ol 10 ay çok uzun bir zaman değil. bende tahlil sonucunu aldığımdan beri ağlıyorum ama elimizden bir şey gelmiyor rabbim ol desin yeterki..
üzülme ne olur derdi veren Allah dermanıda verir.ister istemez üzülüyoruz ama sabrın sonu selamettir.
soğan incir ve havuç kürü daha iyi diyolar keşke ondan yapsaydınn.jeli neye göre kullandın kim söyledi yani mantar da zor inş.geçer inş.mantar değildir belki enfeksiyon falan kapmışındır.bu temizleme jelleri varya mesela sebameed falan ben ondan kullanıncada mesela hemen kaşınırım bırakınca geçer belki seninde öyledir.
yarın adet günüm yaptım malesef ve göçtüm resmen kocamannnnn bir boşlukkkkk.....bu ay da olmadı ve sanırı içimdeki son umut kırıntılarıda gittiiii
amin canım benim içimi kanatan da eşimi üzmek zaten. sanki benm elimdeymiş te olmuyormuş gibi düşünüyorum. yok canım bugüne kadar hiç yanılmadı test yoksa yok oluyor hepUzme kendni canim hayirlisi olsun belki gec dollenme olmustur hem ilk idrarla daha iyi sonuc verio rabbimin bildgi bisey vardr mutlaka vakti zamani vardir bende her ay agliyodum benden cok esim uzulurdu duadan baska bisey gelmiyo elimizden...Rabbim en tez zamanda hepimize hayirli evlat nasip etsin Rabbim dermansiz dert vermesin olur ins...
ona inanıyorum canım zamanı değil tabi ki ama beni mahveden ya hiç olmazsa korkusu. yine inanmışım inanmıcam desem olacağına, doktorda olumlu konuşmuştu, şansımız çok yüksek bu ay demişti. bana o kadar uzun geliyor ki zaman bilsem ki 3 yıl sonra olacak beklerim ama bilmiyorum işte... eğer ilk istediğimde olsa şuan doğmuştu biliyor musun? hep hayırlı bir evlat için dua ederdim az önce rabbime bze artık buna dayanma gücü sabır ver diye dua ettim sadece. yoruldum canım ya çok yoruldummmmm umutsuzluk beni mahvetti bir sebep olsa onun için uğraşıcam ama şimdi ne için uğraşıcam ne yapmam gerektiğini inan bilmiyorum rabbmden sadece sbır diliyorum(((((((((((((((((((((
benimde en büyük korkum ya olmazsa.. çok iyi anlayabiliyorum bakma böyle moral verici yazdığıma inan senden beter durumdayım.. çevremde birinin hamile olduğunu öğrendiğimde bile gizlice ağlıyorum(( rabbim hepimize sabır versin içimize ferahlık genişlik dayanma gücü versin.
benimde en büyük korkum ya olmazsa.. çok iyi anlayabiliyorum bakma böyle moral verici yazdığıma inan senden beter durumdayım.. çevremde birinin hamile olduğunu öğrendiğimde bile gizlice ağlıyorum(( rabbim hepimize sabır versin içimize ferahlık genişlik dayanma gücü versin.
Sizleri cok iyi anliyom canlar 17aydir umutla bende bekliyorum bebek gordumde bende tutamayip gozlerimden akar hatta bugun alt komsum Hastaneden cikmis dun dogum Yapti bebisin sesini duydum basladim aglamaya :-( Rabbim isteeyen herkese en yakin surede evlat ver dedim hamile gorunce kotu oluyorym olmama korkusu bende de var
aynen bende öyleyim çarşıya çıktığımda ne kadar hamile varsa hepsi çıkıyo karsıma sanki karınlarını gere gere baaaaaakkkk beenim var senin yok hehehe diyolar.evden cıkmicam bu gidişle...
aynen canım ya benden 6 ay sonra evlenen arkadaşım hamile. ben bebek görünce bile dayanamıyorum canım yaaaabir hamile haberi duyunca içim nasıl acıyor, benm çevremde şuan herkes o kadar kolay hamiile kaldı ki şu sıralr, istedikleri ilk ay 2. ay. canım acıyor resmen bir kez daha bunu tatamak istemiyroum bir daha ki ayda o kadar bekleyip heveslenip gene bunu görmeye dayanamam artık gerçekten. şu an o kadar çok dua ediyorum ki, sadece sabır istiyorum ve bu isteği kafamdan atıp hayatıma dönmek, her ay aynı şeyi yaşamak zorunda bırakmamak kendimi,
aynen bende öyleyim çarşıya çıktığımda ne kadar hamile varsa hepsi çıkıyo karsıma sanki karınlarını gere gere baaaaaakkkk beenim var senin yok hehehe diyolar.evden cıkmicam bu gidişle...
benimde evlenmeden önce bu kadar zor hamile kalındığı aklımın ucundan bile geçmezdi çünkü çevremde isteyen herkes istediği zamanda kavuştu bebeğine hala öyle.. eşime diyorum bizim şanssızlığımız heralde.. sen ne zamandır doktora gidiyorsun? ben hiç gitmedim ama bu ay gidicem kısmetse bugün regl oldum acaba ne zaman gitmem gerekli.. bi sorun varsa daha fazla akit kaybetmek istemiyorum.
aynen canım ne kadar kolay diyordum önce 2 yıl istemiyordum evlendikten 1 ay sonra bir arkadaşım hamile kalınca bende istediğimi anladım. o istediği ilk ay hamile kalmıştı bende hemen kalıcam sandım. dediğin gibi şansısız bizben yazın gittim ilk kez 4 ay olmayınca prolaktin yüksek çıktı eşimde hız sorunu vardı hepsini çözdük eylülde şu an hiç bir problemimiz yok çok şükr geçen ay rahim filmi de çektirdim ama gene yok ( ama ciddi olarak geçen ay başladım yumurta takibi yapılıyor. canım tedavler hep adetin 3. günü başlıyor sen pazartesi git canım al hemen randevunu. hem takip hemen başlar. en doğrsu canım bir an önce gitmelisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?