mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

dilberim506 cnm nasilsin?nasil hissediosn kendini:)ay beni igne bi tuaf yapiosersem gbiyim

Canim ben onu fitil olarak kullaniyorum. Bugun butun gun disardaydim islerim vardi ama hep arabanin icindeydim. hic bisey olmamis gibi rahat davraniyorum bakalim ne olacaK. Yarin sabah catlatma ignrsi vurunmam gerek

Canim ben onu fitil olarak kullaniyorum. Bugun butun gun disardaydim islerim vardi ama hep arabanin icindeydim. hic bisey olmamis gibi rahat davraniyorum bakalim ne olacaK. Yarin sabah catlatma ignrsi vurunmam gerek
Bende fitil kullaniorm sabah aksam ama 3 gunde birde ignem var 2 ampul..aynen bende senn gbiyim ise gidio geliorm..agir kaldrmak disinda hersey ayni devam edio bende

Bende fitil kullaniorm sabah aksam ama 3 gunde birde ignem var 2 ampul..aynen bende senn gbiyim ise gidio geliorm..agir kaldrmak disinda hersey ayni devam edio bende

Ilk tranferimde cok yatmistim sanki hasta gibi ama simdi ekstra daha fazla dolaniyorum disarda. Tabi arabayla olmak sarti ile :)

canim biyerde okumustum sksik olmasada artik rahim ici iyi goruntukenebiliyormus takma bunu kafana arti sksk olma istmeleri rahmi net gorebulmek icin ama senin doktorun gerek duymuyasa guven ben doktoruma guvendim ve tuttu sonu gelirmi saglikla dogururmuyum bilmem ama ben hamile kaldim bu bambaska bir duygu allahim kimseyi aratmasin

Saol cnm ya zorlamiorm zaten..incir yedim su ictm bakalm..ise basladm bideama oturuorm surekli..
bennde transfer sonrasi calistim canim rahat ol haremetleeine dikkat et ve mumkun oldugunca dinlen en azindan eve gelince yat bol su ic ben hic kabiz olmadim ama skmadimda kendimi korkma ikinma

Saol canim ya. Bende alman oldugu icin cok soramadim bunu.cunku ikide bir turkiyedeki doktorlar boyle yapiomus diyerek adami bunaltmak istemedim. Ama transferden sonra ultrasonda baktik beraber gosterdi bana

Saol canim ya. Bende alman oldugu icin cok soramadim bunu.cunku ikide bir turkiyedeki doktorlar boyle yapiomus diyerek adami bunaltmak istemedim. Ama transferden sonra ultrasonda baktik beraber gosterdi bana
boyle nohut gibi bir noktaydi ay o an bu nasil tutunacak demistim nasil guzel masallah ins tutacak kendini dinle kasmadan ama gissedeceksin tutundugunu emin ol

boyle nohut gibi bir noktaydi ay o an bu nasil tutunacak demistim nasil guzel masallah ins tutacak kendini dinle kasmadan ama gissedeceksin tutundugunu emin ol

Su ana kadar pek bisey hissetmedim. Ama 3 tane oldugu icin diyorum hangisu saglikli ve hayirli olacaksa o tuttsun diye. Cok kisiden duydum hamile olduklarini psikolojik olarak hissettiklerini.azonce esimle tartistim baya gerildim birazda agladim.insallah kotu enerji vermemisimdir onlara

Kızlar günaydın.aklıma takıldı birkaç gündür doktor kızımın transferiden sınra bana iğne vermişti bu sefer vermedi neden acaba?kar kıs ta hergün gidiyordum o zaman

Bu erkekler ne kadar bencil.bede eşimle tartiştin sonundada tehdit ettim.bu bebişler tutmazsa seni camdan asağya atarım dedimkendileri rahatlar basılsa bişey yaptıkları yok biz ugrasıp didiniyoruz piskolojımız bozuluyor kalkıp bide alttan alıcaklarına tartişiyorlar

aaa canim sakin tartisma da ne yaa birbirinize destek olun korkma birsey olmamistir ama bebeklerine konus karnina dokun dua et sev onlari istedigini soyle bol bol vee 3 ude tutabilir bunu unutma kendinide hazirla bu duruma ve sunu diyim karninda kipirdanmalar arada batmalar yasayabilirsin ve 8 9 gunden sonra bebek ke.dini tamamen hisstireck bence oouyorum iyi haberlerini bekliyorum

Bende ayni senin gibi tutmazsa senin yzuunden diorum vicdan yasasjn diye ama nerde :)

Ilk transferimde 2 taneydi olmadi o yuzden 3 tanede hepsi tutunur diye hic dusunmedim tutunsa tutunsa biri yada en fazla 2 tane diye hazirliorum kendimi
elimden geldifi kadar elim karnimda zaten salavatlarla konusmalarla onlarla ilgileniyorum hep.bugun cok duygusalim insallah rabbim bu sefer yuzumu guldurur.tek dusuncem onlar olsun tek moral verenim onlar olsun istiorum.hic birakmasinlar beni insallah hele birde gurbet elde anne yok baba yok yanimda bari bi bebegim olsunda onunla ugrasiyim hep

bende senin gibiyim canim tek cektim butun skntiyi bence bu sefer tutacak senin bende ucude tuttumuki diye dusunuyom testimi yapicam sonrada kese gorecem tabi iki katina cikarsa dgerim saglikli olsunda hic farketmez hepsine raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…