Tatlım ne Güzel haber böyle iyi haberlerini alıcaz :) hiç bi belirtin oldum 10 gün içinde şimdi biz yeni olduğumuz için merakla soruyırum:)Kızlar günaydın yarın test günüm ve ben birazdan işe gitmek üzere yola çıkacağım bakalım bugün nasıl bitecek sabırsızlıkla akşam olmasını bekleyeceğim 1 Haziran'dan beri de izinliydim artık çalışma zamanı geldi maalesef Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizi meleklerimize kavuştursun inşallah
inşallah bende heyacanlıyım valla yarın sabah erkenden teste gitcem bakaKızlar günaydın yarın test günüm ve ben birazdan işe gitmek üzere yola çıkacağım bakalım bugün nasıl bitecek sabırsızlıkla akşam olmasını bekleyeceğim 1 Haziran'dan beri de izinliydim artık çalışma zamanı geldi maalesef Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizi meleklerimize kavuştursun inşallah
Ya ben dayanamayıp şimdi acile gitsem diyorum kan vermeyeinşallah bende heyacanlıyım valla yarın sabah erkenden teste gitcem baka
Canım artık senin Yerleşme oluyor :) normal bunlar olsun dayan TatlımCanım ya bugun benim baya bir ağrım oldu ya rahatsız hissediyorum kendimi
İnşallah canım. . Ben zaten yürüyüş yapıyorum hatta bu hafta çalıştım bile[/QUOTE]TE="DELAM, post: 41364563, member: 597963"]Canım artık senin Yerleşme oluyor :) normal bunlar olsun dayan Tatlım
Dayanamadınmı.:) güzel sonuç inşallah daha iyi olurKızlaaaar sonuç 73.69
Süper tebrikler tatlımmmmmmmmm şimdi Gör bakalım HIZLı hızlı artacak:)))) çok sevdim darısı bize :)Kızlaaaar sonuç 73.69
Anlamadım ben koraspirin kullanıyorum kanı sulandırıyo[/QUOTE]TE="DELAM, post: 41365047, member: 597963"]Seks 2inci gün geçtikten sonra bugun 3uncu günüm yarın 4 :) anam günler gecıyor :))) gezip normal yaşantıma dönüyorum ama otururken pat diye oturmuyorum kalkıncada WC'ye de aynı şekilde birden oturmuyorum :) elimde değil normal olamıyorum açıkcası dıkkat edıyorum elimden geldiğincede bu arada bisey Sorucam hiçbir 3500 kan pıhtılaşması önlüyormuş kullanıyormusunuz???
kaçıncı günün hayırlı olsun..Kızlaaaar sonuç 73.69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?