yerimseniben yok tatlım hiçbişey moralimi bozamaz çok keyifliyim bugün bayanssulusmile
offff illa hamilemi olmal lazım :dilcikar: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :lepi:
bendede hiç sızı olmadı halada yok cnmm
azizem nisan da hamiş olucan kızın olucak...zemuszemusnapıyım güzelim konsantre oluyom öyle ha deyince bakılmıyo bu fala..sizin yüzünüzden içim dışım gayfe oldu loo
ay şimdi ümitleniyim mi..napıyım..sanki yine olmadı gibi geliyo ama ay inşallah tutmuştur ya..:uhm:
nurtopu gibi bir kız yarencim..hayırlı olsun..kız yakında adım ultrason nazoya çıkacak..:roflol:
daha gününede var tatlım...
yarencim..+ diğer hamişler bişey sorcam..benim göğüslerimde hiç ağrı sızı şişlik falan yok..normalde adetime on gün kala bile başlardı ama tık yok..sizin göğüsler ne durumdaydı adetten 10 gün evvel falan?
ayy kıyaman sana :teselli: bak canımm kahve çekti şimdi
nisanda hamişlerle dolsun topik inşallahhhh hihoyyyt
azize topla kızları gel bana canım hap beraber içelim höpürdete höpürdete :içelim:
listede 28 yazıyo ama azizem,geçen ay iki gün gecikti benimki normalde 28 günde bir oluyodum.yani bu durumda 25-26 gibi olmam gerek aslında..çalışmalarda bitti.hatta bu ay adetten 7 gün sonra falan yumurtlama belirtilerim oldu.ay nebileyim kafam karıştı iyice.
canım benim göğüslerimin ucu acıyodu çok . sabah kalktığımda daha bi acıyodu..
bide benim ateşim hep 37.0 - 37.1 di. en düşük . 38.9 falan oluyodu
evet benim ateşimde test yaptığım gün 37 olmuştuu son hafta hep yüksekti zatenncanım benim göğüslerimin ucu acıyodu çok . sabah kalktığımda daha bi acıyodu..
bide benim ateşim hep 37.0 - 37.1 di. en düşük . 36.9 falan oluyodu
bendede hiç belirti yoktu adet olucam gibi karın ağrım vardıı o kadar cnmhıımmm.uçları hep acır zaten..daha başka daha başka..her aydan farklı olarak hiç bişey hissetmedin mi yaren..ben hiç bişey hissetmiyorum da..:sm_confused:
sende test yaparsın canmm yaa adete 4gün kala varsa çıkar zaten yerimseniben
bendede hiç belirti yoktu adet olucam gibi karın ağrım vardıı o kadar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?