mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

yine aşada kiler gözükmüyooooo.....
çok esrarengiz bi durum var :1ninca:

yerimseniben yok tatlım hiçbişey moralimi bozamaz çok keyifliyim bugün bayanssulusmile

offff illa hamilemi olmal lazım :dilcikar: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :lepi:

azizem nisan da hamiş olucan kızın olucak...zemuszemusnapıyım güzelim konsantre oluyom öyle ha deyince bakılmıyo bu fala..sizin yüzünüzden içim dışım gayfe oldu loo

azizem nisan da hamiş olucan kızın olucak...zemuszemusnapıyım güzelim konsantre oluyom öyle ha deyince bakılmıyo bu fala..sizin yüzünüzden içim dışım gayfe oldu loo

ayy kıyaman sana :teselli: bak canımm kahve çekti şimdi

daha gününede var tatlım...

listede 28 yazıyo ama azizem,geçen ay iki gün gecikti benimki normalde 28 günde bir oluyodum.yani bu durumda 25-26 gibi olmam gerek aslında..çalışmalarda bitti.hatta bu ay adetten 7 gün sonra falan yumurtlama belirtilerim oldu.ay nebileyim kafam karıştı iyice.

canım benim göğüslerimin ucu acıyodu çok . sabah kalktığımda daha bi acıyodu..
bide benim ateşim hep 37.0 - 37.1 di. en düşük . 36.9 falan oluyodu

Son düzenleme:

sende test yaparsın canmm yaa adete 4gün kala varsa çıkar zaten yerimseniben

canım benim göğüslerimin ucu acıyodu çok . sabah kalktığımda daha bi acıyodu..
bide benim ateşim hep 37.0 - 37.1 di. en düşük . 38.9 falan oluyodu

hıımmm.uçları hep acır zaten..daha başka daha başka..her aydan farklı olarak hiç bişey hissetmedin mi yaren..ben hiç bişey hissetmiyorum da..:sm_confused:

sende test yaparsın canmm yaa adete 4gün kala varsa çıkar zaten yerimseniben

düşük yaptığım gebelikten hatırlıyorum adete 15 gün varkenden şişti doldu göğüslerim,damarlarım bile çıkmıştı,kasıklarımda batma,midemde ekşime,uyku hali,halsizlik falan vardı.15 gün öncesinden ben hamişim kesin demiştim.ama şimdi tık yok.bu durumda hamiş kalıversem ay ne süper olurdu..gerçi hiç ümitim yokmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…