mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

her hamilelik bir olmaz bide bakmışsın hamilesin hiç belirtisiz...
herşey olabilir tatlım ümidini yitirme yerimseniben

illa uyku hali meme sızlaması mide yanması olcak diye bişey yok ki aklinialirimsmile ben ilk oğluma hamileyken hiiiiiiiçç belirti yoktu sadece adet gecikmesi oldu oka yanii...

ama son hamileliğim çok ağır belirtilerim oldu adete 10gün kala anladım hamile olduğumu.

hıımmm.uçları hep acır zaten..daha başka daha başka..her aydan farklı olarak hiç bişey hissetmedin mi yaren..ben hiç bişey hissetmiyorum da..:sm_confused:

bnm göğüslerim acımazdı hiç adet olcağım zaman . geçen ayda acımıştı ucları ozamanda heveslendim hamıleyım heralde dıye . bu ay da acıyınca geçen ay adet oldum ümitlenmiyim dedim.
başkaa ; sol kasığıma batma oluyodu hala oluyo . benimde karnımın alt tarafı ağrıyodu adet olcakmış gibi . başkada yok gibi.
bu ay dinlemedim kendimi pek. ne belirti var falan diye.
akıntımda çok yoktu. adetten önce akıntım çok oluyodu heray hamıleyım dıyordum bu ay okadar çok yoktu.
kendini öyle çok dinleme oluruna bırak düşün düşün insan kötü oluyo . inşallah hamılesındır sendee opuyorumnanaktan

hepinizi çok seviyorum ne güzel moral verdiniz kızlar ya..inşallah öyle olmuş olsun..hiç belirtisiz,ağrısız sızısız bi bakmışım çift çizgi..:Saruboceq:

hepinizi çok seviyorum ne güzel moral verdiniz kızlar ya..inşallah öyle olmuş olsun..hiç belirtisiz,ağrısız sızısız bi bakmışım çift çizgi..:Saruboceq:

herzaman burdayız tatlım birbirimize moral vermek destek olmak için Şeniz
inşallah çift çizgiyi görürsün tatlım :Saruboceq::lepi:

nazocum senin fotonu görmedim tatlım mahsuru yoksa görelim senide bi sen kaldınkaydirigubbakcemile5

slm kızlar,bende bu ay bebek istiyodum,2.denememizdi bu ay,adetime 4 gün kala doktora gittim,kasıklarımda çok ağrı vardı,hamile sanıyodum kendimi,ama kist varmış,bide rahimde yara varmış( ama hala adet olmadım 4 gün geçti fitil vermişti doktor yara için onlar mı geciktirdi anlamadım...fitil kullananaız adeti geciken var mı kızlar ,benm adetim hiç geçmezdi gününde olurdu,ne oldu anlamadım ,doktor adet olunca gel tekrar dedi,bekliyorum ,olsa bi dert olmasa bi dert:)

canmm hiçbi fikrin yok hiç kullanmadım.
geçmiş olsun.sen kullan dr.vermiş madem.

ben alışverişe çıkom canmm öptüm sonra görüşürüz...
yemekte yapcam bay bayyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…