düşük yaptığım gebelikten hatırlıyorum adete 15 gün varkenden şişti doldu göğüslerim,damarlarım bile çıkmıştı,kasıklarımda batma,midemde ekşime,uyku hali,halsizlik falan vardı.15 gün öncesinden ben hamişim kesin demiştim.ama şimdi tık yok.bu durumda hamiş kalıversem ay ne süper olurdu..gerçi hiç ümitim yokmafoldumben
ayy hadi inş.ama benim daha önceki hamişliğimde gögüslerim şişmişti acıyodu bunda yok sende önceye takılma her hamilelikte farklı oluyo demekinşallah sanaçekmişimdir kız sezen:roflol:
:roflol: allaah iyiliğini versin hemiii gıııı Şenizinşallah sanaçekmişimdir kız sezen:roflol:
aşası gözükmüyo yine..yoklama yapalım..nazo..burda
hıımmm.uçları hep acır zaten..daha başka daha başka..her aydan farklı olarak hiç bişey hissetmedin mi yaren..ben hiç bişey hissetmiyorum da..:sm_confused:
inş.canım benimm adet günün ne zamannhepinizi çok seviyorum ne güzel moral verdiniz kızlar ya..inşallah öyle olmuş olsun..hiç belirtisiz,ağrısız sızısız bi bakmışım çift çizgi..:Saruboceq:
hepinizi çok seviyorum ne güzel moral verdiniz kızlar ya..inşallah öyle olmuş olsun..hiç belirtisiz,ağrısız sızısız bi bakmışım çift çizgi..:Saruboceq:
inş.canım benimm adet günün ne zamann
herzaman burdayız tatlım birbirimize moral vermek destek olmak için Şeniz
inşallah çift çizgiyi görürsün tatlım :Saruboceq::lepi:
10 gün kalmış cnmm haftaya belli olurrlisteye 28 yazdık ama.normalde 28 günde bir olyom 25-26 gibi olmam gerek aslında.geçen ay sapıtmıştı.
nazocum senin fotonu görmedim tatlım mahsuru yoksa görelim senide bi sen kaldınkaydirigubbakcemile5
ay ben çok güzelim kıızz..nazar değer diye koymuyom:roflol:
slm kızlar,bende bu ay bebek istiyodum,2.denememizdi bu ay,adetime 4 gün kala doktora gittim,kasıklarımda çok ağrı vardı,hamile sanıyodum kendimi,ama kist varmış,bide rahimde yara varmış( ama hala adet olmadım 4 gün geçti fitil vermişti doktor yara için onlar mı geciktirdi anlamadım...fitil kullananaız adeti geciken var mı kızlar ,benm adetim hiç geçmezdi gününde olurdu,ne oldu anlamadım ,doktor adet olunca gel tekrar dedi,bekliyorum ,olsa bi dert olmasa bi dert:)
hee kullanıyorum canımmSEZEN sen manyetik don almıştın nasıl kullanıyon mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?