mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

saol canım,kullandım zaten 6 tane adetten önce verdi onları kullandım ,kasıklarımın ağrısı geçti,12 tanede adetten sonra verdi onlara başlayamadım daha,ama hiç adet belirtim yok,önceden ben ağrıdan duramazdım ,hiç adet belirtisi yok,1-2 gün daha bekleyeim bari olmazsa tekrar gidiyim,hcg 0 çıkmmıştı o zaman ,ama ordaki hemşire benmde böyle olmuştu adetimn geçince hamile oldugum çıktı dedi,şimdi gebelik testi alıyım mı almayım mı,alsam çıkmasa kendime kızacam yine boşa ümitleniyorum diye ,zaten şu kist yüzünden dengem bozuldu,

Kızlar herkese tünaydın.Nasılsınız?
YARENN bugün bizlere hamiş haberini verdin nekadar güzel canım.Dua ette olmayanlarada versin Allah.Kan testide yaptırmışsın canım değerinide bizlerle paylaşırsın.Yanlış hatırlamıyorsam adetin geçeli 11 gün olduktan sonra test yapmışın nasıl dayandın canım benim ya bizler daha 3 gün varken dayanamayıp yapıyoruz iyi sabır varmış sende.ınşallah canım sağlıklı olarak bebişini kucağına alırsın.
MıRAGE1983 canım sen nasılsın.Ewet buay ikimiz rahim filmi sonuçlarını temiz olarak aldık ve çalışmalara başladık.Nedense buay ben çok umutluyum inşallah umudum doğru çıkarda tekrar bir sarsılma yaşamam.
EREN SEZEN bugün doktora gittin ve bebişini görüp kalp atışlarını duymuşun canım ne güzel vallah ama tekmi ikizmi yazana kadar ben bile çatladım okurken tek tek yazmışın hepsini.
NAZO7 kız sen falmı bakıyorsun?Ne falı bu sanırsam kahve falı kahve içmekten içim dışım kahve oldu yazmışsın ama sana zahmet olacak ama kııız banada baksana o faldan nezaman hamiş kalacam ben bakmazsanda canının sağlığı canım benim.

KızÇem aynı umut bende de var ama hayırlısı bakalım kendımı kaptırma ıstemıyorum fılmden hemen sonra hamıŞ kalan varmıŞ ama allahım nasıp eder kız ınŞ.aynı zamanda doĞururuk

KızÇem aynı umut bende de var ama hayırlısı bakalım kendİmİ kaptırma İstemİyorum fİlmden hemen sonra hamİŞ kalan varmıŞ ama allahım nasİp eder kız İnŞ.aynı zamanda doĞururuk

Ewet canım ya inşallah aynı zamanda doğururuz kız hamiş kalırsak.Kız dün akşam kendimi ben hamiş gördüm elimde ultrason kağıdı var ve ultrason kağıdındada noğut tanesi kadar bir işaret var oda benim bebişimmiş.Eşime sabah olunca söyledim offf offfff çekti bende dedimmki ne offfluyorsun oda demekki babası gibi inatki gelmek bilmedi sana çekecek herhalde dedim.Gülmeye başladı.
Canım sen ateş ölçümü yapıyormusun değerlerin kaç canım.

Bende iyiyim yalnızım ewde sularda yok temizlik yapayım can sıkıntısı işte burdada kimse yoktu sen geldin işte.

canım ümit vermiş gibi olmayım ama rüyada kendini hamile görüpte o ay hamiş olan çok arkadaş var burdaa

slm kızlarrrrrr.bir hamilemiz daha varmış çok mutlu oldum tebrik ederim yarennnnnnn darısı tüm olmayanların başına insallahhhhhh

Ben geldimmmm :dance: :icecream:

Bende iyiyim yalnızım ewde sularda yok temizlik yapayım can sıkıntısı işte burdada kimse yoktu sen geldin işte.
ayyy susuzda çok kötü yaa...akşama kadar gelse bari eee malum iş güç :jeyyar:
bende burdayımm altta gözükmüyoruz gene
gözükmüyo canmm yaa böle olunca yanlız gibi oluyo Çok üzgünüm çoook
slm kızlarrrrrr.bir hamilemiz daha varmış çok mutlu oldum tebrik ederim yarennnnnnn darısı tüm olmayanların başına insallahhhhhh

hoşgeldin hülyacım :lepi:

19 mart benim tarihim ama hapı yeni bıraktığım için değişe bilirmişşşşkaydirigubbakcemile3

canım ümit vermiş gibi olmayım ama rüyada kendini hamile görüpte o ay hamiş olan çok arkadaş var burdaa

Canım ya bu sözün üzerine bende inşallah nisanda hamileyim diye söyleyeyim.Bilmiyorum ama buay nedense kendimi çok rahat hissediyorum içimde acabalarım yok sanki kesin hamile kalacakmışım gibi.Bu rüyayıda bende öyle yordum kendime uyanınca canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…