KızÇem aynı umut bende de var ama hayırlısı bakalım kendİmİ kaptırma İstemİyorum fİlmden hemen sonra hamİŞ kalan varmıŞ ama allahım nasİp eder kız İnŞ.aynı zamanda doĞururuk
Hoşgeldin Azize.Nasılsın canım...
canım ümit vermiş gibi olmayım ama rüyada kendini hamile görüpte o ay hamiş olan çok arkadaş var burdaaEwet canım ya inşallah aynı zamanda doğururuz kız hamiş kalırsak.Kız dün akşam kendimi ben hamiş gördüm elimde ultrason kağıdı var ve ultrason kağıdındada noğut tanesi kadar bir işaret var oda benim bebişimmiş.Eşime sabah olunca söyledim offf offfff çekti bende dedimmki ne offfluyorsun oda demekki babası gibi inatki gelmek bilmedi sana çekecek herhalde dedim.Gülmeye başladı.
Canım sen ateş ölçümü yapıyormusun değerlerin kaç canım.
ayyy susuzda çok kötü yaa...akşama kadar gelse bari eee malum iş güç :jeyyar:Bende iyiyim yalnızım ewde sularda yok temizlik yapayım can sıkıntısı işte burdada kimse yoktu sen geldin işte.
gözükmüyo canmm yaa böle olunca yanlız gibi oluyo Çok üzgünüm çoookbende burdayımm altta gözükmüyoruz gene
slm kızlarrrrrr.bir hamilemiz daha varmış çok mutlu oldum tebrik ederim yarennnnnnn darısı tüm olmayanların başına insallahhhhhh
evet kaç gündür yoktu hamiş haberii yaren kan tahlili sonucunu almaya gittislm kızlarrrrrr.bir hamilemiz daha varmış çok mutlu oldum tebrik ederim yarennnnnnn darısı tüm olmayanların başına insallahhhhhh
canım ümit vermiş gibi olmayım ama rüyada kendini hamile görüpte o ay hamiş olan çok arkadaş var burdaa
hoşgeldinn denizzzzopuyorumnanaktanBen geldimmmm :dance: :icecream:
Ben geldimmmm :dance: :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?