topikimizde ne çok dilek var 3dilekimiz var alkisalkisalkis
d_kupcu...dilek
WELQOME....dilek
erkil...............dilek
allah ağzından duysun azizemm valla iştahla acıktığımı hissediyorum bu çok sık olmaz bende.öle çok yiyen biri de değilim haniiiiii.inşallah tatlım allahtan ümit ediyoruzzzzz:Saruboceq:
d kupcu denizzz gülümmtopikimizde ne çok dilek var 3dilekimiz var alkisalkisalkis
d_kupcu...dilek
WELQOME....dilek
erkil...............dilek
Hım ne güzel ya ben 85 doğumluyum kızlar diğer Dilek ler kaç
d kupcu denizzz gülümm
ya canım alttan bakınca okadar sersemleşiyorumkii soru sormayı bile unutuyorum 7 haftalık düşük var diye not almış zaten kartıma şu anda 6+1 çıktı makinede heralde kan sulandırıcı pıhtılaşıncada bebişler ölüyomuş ya bende ona bağladımaaa neden tatlım???kan sulandırsın diyemi?
kaç kilosun tatlım?
valla bende deniz diye biliyorumm diğer topicten tanıyorum dur gelsin soralım emin olalım belkide ben yanlış hatırlıyorumdurraaaaa e ben dilek biliyom :roflol: ayy ne uydurukçuyum yaaasempatiksalakcinni
ya canım alttan bakınca okadar sersemleşiyorumkii soru sormayı bile unutuyorum 7 haftalık düşük var diye not almış zaten kartıma şu anda 6+1 çıktı makinede heralde kan sulandırıcı pıhtılaşıncada bebişler ölüyomuş ya bende ona bağladım
bayanssulusmile
boy 182 kilo 70 ayıptır sölemesiiiii
onuda sormadımkii kıss sersemlikten ultrason kağıdını bile almadım bu kadar olurmu yaa-tatlicadiarzu-kan hapını sordum onu 9 ay kullanıcakmışım folik asit 3 ay tek sorduğum buuhaklısın sezencim alttan muayene olunca insan allak bullak oluyo aynen bende öleydim evde sorularımı hazırlıyodum gidince birini bile soramıyodum -tatlicadiarzu-
nekadar içicen acaba?
haklısın sezencim alttan muayene olunca insan allak bullak oluyo aynen bende öleydim evde sorularımı hazırlıyodum gidince birini bile soramıyodum -tatlicadiarzu-
nekadar içicen acaba?
evet şu anda 3 tane ilacım var hergün içtiğim bide akşamları vajinaya koyduğum fitil etti 4birde hamileyken ilaca dokunmayın die ödümüzü koparırlar.gerçi onların kontrolunde bu ama içiriyolar işte bal gibi bize ilaçları.fisfisfis
onuda sormadımkii kıss sersemlikten ultrason kağıdını bile almadım bu kadar olurmu yaa-tatlicadiarzu-kan hapını sordum onu 9 ay kullanıcakmışım folik asit 3 ay tek sorduğum buuklava:
1 ay sonra çağırdı bakmaz heralde kalp atışını görene kadar demiştianacım sen bendende vahimsin :roflol: kağıdını bile almamış kaydirigubbakcemile3
bidaha alttan bakar ve son olur artık canmm...
oka uzunmusun gerçekten???
bende kendimi uzun diyom kaydirigubbakcemile3
birde hamileyken ilaca dokunmayın die ödümüzü koparırlar.gerçi onların kontrolunde bu ama içiriyolar işte bal gibi bize ilaçları.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?