mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

yaşasın tüm bebek bekleyenlerinn ve tüm hamişlerinnnn kardeşliğiiiiiiiiiiiiiii.voltran voltran voltrannnnn....:lepi:

aaa neden tatlım???kan sulandırsın diyemi?
ya canım alttan bakınca okadar sersemleşiyorumkii soru sormayı bile unutuyorum 7 haftalık düşük var diye not almış zaten kartıma şu anda 6+1 çıktı makinede heralde kan sulandırıcı pıhtılaşıncada bebişler ölüyomuş ya bende ona bağladım

d_kupcu tatlım yaa pardon ben seni dilek diye biliyom :kedi:

denizmişsin.

haklısın sezencim alttan muayene olunca insan allak bullak oluyo aynen bende öleydim evde sorularımı hazırlıyodum gidince birini bile soramıyodum -tatlicadiarzu-

nekadar içicen acaba?

haklısın sezencim alttan muayene olunca insan allak bullak oluyo aynen bende öleydim evde sorularımı hazırlıyodum gidince birini bile soramıyodum -tatlicadiarzu-

nekadar içicen acaba?
onuda sormadımkii kıss sersemlikten ultrason kağıdını bile almadım bu kadar olurmu yaa-tatlicadiarzu-kan hapını sordum onu 9 ay kullanıcakmışım folik asit 3 ay tek sorduğum buuklava:

nekadar içicen acaba?

birde hamileyken ilaca dokunmayın die ödümüzü koparırlar.gerçi onların kontrolunde bu ama içiriyolar işte bal gibi bize ilaçları.fisfisfis

onuda sormadımkii kıss sersemlikten ultrason kağıdını bile almadım bu kadar olurmu yaa-tatlicadiarzu-kan hapını sordum onu 9 ay kullanıcakmışım folik asit 3 ay tek sorduğum buuklava:

anacım sen bendende vahimsin :roflol: kağıdını bile almamış kaydirigubbakcemile3

bidaha alttan bakar ve son olur artık canmm...

birde hamileyken ilaca dokunmayın die ödümüzü koparırlar.gerçi onların kontrolunde bu ama içiriyolar işte bal gibi bize ilaçları.fisfisfis

he kız içiyoz kuzu kuzu sempatiksalakcinni
annem çok kızıyo eskiden ilaçmı içiyoduk biz diyo ha siz burdasınız işte kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…