mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

cnm benim zaten adetlerim 2gün sürüo ben sizden daha önce başladım çalışmalara bakalım artık ya aslında ben yumurtlama gününe fealn inanmıorum ama bakalım denemek lazım benimde indirdiğim tablom var ama bakalım ne olcak

evet sürekli bakımdaa ee anlat nasıl gidio çalışmalr

Ewet canım.Çalışmalar şuan iyi gidiyor canım zaten eşimde bu konuda istekli olunca zor olmuyor canım.Bugün arada şeffaf uzayan akıntıyı görünce dahada mutlu oluyorum 1 saat sonra yanımda koçişim.Canım ya okadar çok istiyorum ki hamiş kalmak önceden derdimki normal doğum yapmam ben ama şimdi olsunda her türlü doğuma razıyım ben ya.

benim demin gene midem bulandı uzandım ya varsada bu kadar erken bu belli olurmuu

yok ya ben 5de hasta oldum 7de bittii daha erken ama bu neyyy belkde psikolojiktir

Canım seninle aynı günde adet olduğumuzu biliyorum ozaman sen kan testi yaptırmadıysan vede bukadar erken bu şekilde değişiklikler varsa umutlandırmak istemem ama hamileykende adet olmuş olabilirsin veyada diğer ihtimalde yumurtlama dönemindeki bazı belirtilerden canım.bilmiyorumkismile

ya ben zaten 5de kan testimin sonucunu aldım yoktuu negatiftii ama arkadaşlarım var spralden sonraki 3,ayda kalmışlar acaba diorum:)):sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…