Canım ben bu topikten hariç birde Ateş ölçme yöntemi topiğine giriyorum orda yazanlar bu şubat mart ayında tahmini yumurtlama gününden önce çatlamış yumurtaları bende adetten sonra çalışmaları yinede sık tuttum ne olur olmaz diye şimdide yumurtlama günündeyiz bu 5 günüde sıkı tutacağım inşallah tutar bu ay sen ne yaptın peki tablon varmı canım.
Canım bir yerde okumuştum bu mide bulantısını ve kasıkta batmaları yumurtlama dönemindede oluyormuş bunlar canım sende zaten yumurtlama ğününe gelmiyormu bugün...
nerdesin adaşım yaa
Burdayım canım geziniyorum ama topikler çok durgun ya.Bugün bu sitede yedi kafayı yapımla ya...
evet sürekli bakımdaa ee anlat nasıl gidio çalışmalr
Ewet canım.Çalışmalar şuan iyi gidiyor canım zaten eşimde bu konuda istekli olunca zor olmuyor canım.Bugün arada şeffaf uzayan akıntıyı görünce dahada mutlu oluyorum 1 saat sonra yanımda koçişim.Canım ya okadar çok istiyorum ki hamiş kalmak önceden derdimki normal doğum yapmam ben ama şimdi olsunda her türlü doğuma razıyım ben ya.
benim demin gene midem bulandı uzandım ya varsada bu kadar erken bu belli olurmuu
Vallah canım o konuda bilgim yok sen kan testi yaptırmışmıydın canım.
yok ya ben 5de hasta oldum 7de bittii daha erken ama bu neyyy belkde psikolojiktir
Kızlar sitede yine sorun var sanırım
Canım seninle aynı günde adet olduğumuzu biliyorum ozaman sen kan testi yaptırmadıysan vede bukadar erken bu şekilde değişiklikler varsa umutlandırmak istemem ama hamileykende adet olmuş olabilirsin veyada diğer ihtimalde yumurtlama dönemindeki bazı belirtilerden canım.bilmiyorumkismile
Kızlar sitede yine sorun var sanırım
ya ben zaten 5de kan testimin sonucunu aldım yoktuu negatiftii ama arkadaşlarım var spralden sonraki 3,ayda kalmışlar acaba diorum:)):sm_cool:
Canım senin kan testinin değeri kaçtı biliyormusunbilmiyorumkismile
EVET BENDE ÖLE OLUNCA ÇIKIYOM YAAA SAYFALAR AÇILMAK BİLMİYOOOOOO sempatiksalakcinniEwet canım sorun var az öncede çevrimdışı gözüküyordum ama çevrimiçiydim ben.
hg geldimi eşinn
0,5eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
EVET BENDE ÖLE OLUNCA ÇIKIYOM YAAA SAYFALAR AÇILMAK BİLMİYOOOOOO sempatiksalakcinni
HOŞ BULDM :) EVET GELDİ BABA OĞUL TV İZLİYOLAR:)
TARINDA EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?